Seha sen 31. haftada gözüküyorsun.Doğum öncesi izin 32. haftada başlamıyor mu?
Anladım canım.ben de haftaya 32. haftada olurum ultrasona göre.Benim yaramaz daha da büyümediyse. tabi.evet canım takvim olarak öyle de bebek 1 hafta 2 gün önde yani 32 . haftada gözüküyor.doktor rapora 32. hafta yazdı.bidaha ayrı rapor almakla uğraşmadım.ayrıca okulu da düşündüm.yerime öğretmen istenecek.normal rapor alsam isteyemiyorlar.malum anasınıfları başladı.
ben de ekim annesiyim işallah hafta başında doğum izninin aktarılamadığı konusunda bi haber de ben duydum sosyal güvenlik yasasında yapılan değişikliklere baktım memurlar nette sadece babların 3 günlük doğum izinlerinin 5 güne çıkrıldığı yazıyodu başka da bişey yok tu olsaydı mutlaka şimdiye kadar patlardı haber ben bu hafta başında verdim çalışır raporumu memur hiç bişye demdi olsa ilk onların haberi olur zaten
arkadaşlar doğum sonrasına 5 haftanızı aktarabiliyorsunuz ama doğum izninizi alırsanız ultrasyon tarihinize göre değil son adet tarihinize göre almalısınız buna dikkat edin
inşallah öyle bi şey yoktur kızlar
bende bugün gidiyorum dr.a rapor da alıcam
ben fazladan 3 hafta çalışmış olucam sadece ama olsun
ya zataen darkcım şimdi 5 hafta fazla çalışsan şubat tatiline denk gelmiyor mu hesapladın mı sen?
Şimdi baktım yarıyıl tatili 23 ocakta başlıyor.
Ben pazartesi 5 hafta çalışabilir diye yazdırırsam.ve ekimin son haftası doğumum olursa.
13 hafta izinle tam tamına 1. dönemi kapatabiliyorum.Ayy ne güzel tam denk geliyor.İnşallah herşey yolunda gelişir.