- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktım canım. ama bende gozuken bılgılerı baskasında da gozukuyo. demekkı herkese acık o bılgılerı. yanı anlayamıyorum eklemıs mı eklememıs mı dıye
sakla sakla. yada saklama konusmuyom benBende mine koşunun mikrofonun saklayağım,bilgisayarına virüs yollayacagim
Ben senleeee hiccc konuşmuyorum lmnt şöyle kosan mi neye onunla konusmuyorumdursakla sakla. yada saklama konusmuyom ben
Bi daha durakta görürsen dışarı at kendini evde böcek gördüm ben öldüremem korkuyorum ilaç almaya çıktım dersin kimbilir belki erkeklerin asli görevleri aklına gelirbaktım canım. ama bende gozuken bılgılerı baskasında da gozukuyo. demekkı herkese acık o bılgılerı. yanı anlayamıyorum eklemıs mı eklememıs mı dıye
ama ben ekledım valla bılgılerımde kısılerım olarak kayıtlı. anlasın ekledıgımı :)
:d bocuuukkkk tamam canım :) zaten bıdahakıne cıkıcaam :)Bi daha durakta görürsen dışarı at kendini evde böcek gördüm ben öldüremem korkuyorum ilaç almaya çıktım dersin kimbilir belki erkeklerin asli görevleri aklına gelir
anlamadım ama neseBen senleeee hiccc konuşmuyorum lmnt şöyle kosan mi neye onunla konusmuyorumdur
tamam o zamanBurdayiz
Bitti mi temizliktamam o zaman
burdayızzzbıttımı temızlıktamam o zaman
yok canım arada bakarak oluyorum kapılara ama gorunurde yokO ne yapıyor gordu mu hiç.
allah sana ne dıyım alem kız yakında onuda yapan senevet bıttı :) napsam yarimin evınıde mı temızlemeye gıtsem
yaparım tabı kıız :) o da bekar bende bekar aılelerden uzakta nıye temızlemıyımallah sana ne dıyım alem kız yakında onuda yapan sen