ay amın ınsallah yaa ne de guzel bı dua bu boyylee :) tum sevencıkler kavussun ınsallahh :)valla yemınle catladımm yaa nolur artk kavusun bebegımmm cok sevyorum senı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay amın ınsallah yaa ne de guzel bı dua bu boyylee :) tum sevencıkler kavussun ınsallahh :)valla yemınle catladımm yaa nolur artk kavusun bebegımmm cok sevyorum senı
ayy ınsallah ınsallaahh :) ruyamda durakta beklıyodum onu. allahım psıkolojımız toplu halde bozuluyo sanırımYarın büyük gün :) bence yarın bişeyler olacak
canım cok sagolasın. ya hoca efendının ılgısını cektım orası barız ortada artık benım farkımda ama bı adım atmıyo sorun orada sanırım :) umarım dedıgın gıbı olur sonu :)Konu bu kadar ilerlemisse kavga var kesin diyip bakiverdim.bakmaz olaydim.tüm sayfalari okumuş bulundum oyy gozlerim gitti
Ne güzel buram buram aşk kokuyor
Asklarin kiymetszlestgi bu donemlerde boylesi saf temz duygular utanmalar kose kapmacalar bize masum bi ask filmi tadi verdi.ondan olsa gerek bu konuya ilgi
Konu sahibi kalbini dinle zira planla programla hareket edecek bir yapin yok anlaşılan.bu dogal halin hoca efendinin ilgisini çekecektir.azcik sabir
Bu arada burasi cok guzel bir arsiv ilerde acip okursun ne guzel gunluk gibi oldu
vallahı toplu halde necektık be hoca efendıdenAhahaha benimki bozuktu zaten iyi oldu böyle birlikte :)
ınsallah hayatım hadı bakalım takıpteyım hayırlı haberler ver bızeay amın ınsallah yaa ne de guzel bı dua bu boyylee :) tum sevencıkler kavussun ınsallahh :)
ayy ınsallah yaa dua edın :)ınsallah hayatım hadı bakalım takıpteyım hayırlı haberler ver bıze
tabıkı cnm hep duamdasın rabbım senı daha fzla bekletmeden sevdıgıne kavusturcak bn buna ınanıyorum sabır sadece sabır bırak sımdı gerısını hoca efendı dusunsun artık agırdan sat onu gordugun yerde sankı hc ılgılenmıyomus gbı yap bak bundan ıyı snuc alırsınayy ınsallah yaa dua edın :)
zaten hep oyle yapıyodumtabıkı cnm hep duamdasın rabbım senı daha fzla bekletmeden sevdıgıne kavusturcak bn buna ınanıyorum sabır sadece sabır bırak sımdı gerısını hoca efendı dusunsun artık agırdan sat onu gordugun yerde sankı hc ılgılenmıyomus gbı yap bak bundan ıyı snuc alırsın
Kızlar arkadaş önemli bir konuya parmak basmış biz niye hiç kavga etmiyoruz diğer konularda ne güzel kavga ediyorlar birbirlerine laf sokuyorlarKonu bu kadar ilerlemisse kavga var kesin diyip bakiverdim.bakmaz olaydim.tüm sayfalari okumuş bulundum oyy gozlerim gitti
Ne güzel buram buram aşk kokuyor
Asklarin kiymetszlestgi bu donemlerde boylesi saf temz duygular utanmalar kose kapmacalar bize masum bi ask filmi tadi verdi.ondan olsa gerek bu konuya ilgi
Konu sahibi kalbini dinle zira planla programla hareket edecek bir yapin yok anlaşılan.bu dogal halin hoca efendinin ilgisini çekecektir.azcik sabir
Bu arada burasi cok guzel bir arsiv ilerde acip okursun ne guzel gunluk gibi oldu
ayyyyyyyy yaaaaa sen cokk yasa emı nasıl guldum delı kızzaten hep oyle yapıyodum
ne kavgası kızKızlar arkadaş önemli bir konuya parmak basmış biz niye hiç kavga etmiyoruz diğer konularda ne güzel kavga ediyorlar birbirlerine laf sokuyorlar
adrenalin lazım gece 11 de herkes toplasın mu ne ablana uyuyor olur kavga edeceğiz cenk edeceğiz iyi olan kazansın
ayva cıcek acmıs yazmı geleceeekkGeldi bahar ayları
Gevşer gönül yayları:)
Hocanın ilgisi çekilmiş galiba artık "arkadaş" olmaktan çıkar gibi geliyo bana
Kızlar arkadaş önemli bir konuya parmak basmış biz niye hiç kavga etmiyoruz diğer konularda ne güzel kavga ediyorlar birbirlerine laf sokuyorlar
adrenalin lazım gece 11 de herkes toplasın mu ne ablana uyuyor olur kavga edeceğiz cenk edeceğiz iyi olan kazansın
sus kız bız adrenalın ıstıyozzne kavgası kız