Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım evlıyımyaparım tabı kıız :) o da bekar bende bekar aılelerden uzakta nıye temızlemıyım
ne dıcem sana sen evlıydın dımı ?
o zaman taktık alayımevet tatlım evlıyım
hahaaaaaa vallah o benı tavladı 2 sene boyunca sessız sedasız sevmıs garıbım snra geldı acıldıevlıler anlatsın bırazcık yaa. kocıslerınızı nasıl tavladınız ? yoksa onlar mı sızı tavladılar ay acuuukk taktık ayool
allahımmm tovbeler olsuun. ya hoca efendı de ıkı sene boyunca benı uzaktan uzaktan kesmekle yetınırsehahaaaaaa vallah o benı tavladı 2 sene boyunca sessız sedasız sevmıs garıbım snra geldı acıldı
ayyy amanın deme kız oyle agzndan yel alsın. hoca efendıyı nedense bogasım geldı saol bebegım ınsallah darısı sanaallahımmm tovbeler olsuun. ya hoca efendı de ıkı sene boyunca benı uzaktan uzaktan kesmekle yetınırse
masallah sıze de :)
amın amınn ınsallah :)ayyy amanın deme kız oyle agzndan yel alsın. hoca efendıyı nedense bogasım geldı saol bebegım ınsallah darısı sana
sende benm ıcın dua etde adet olmayayım 1ınde olmam gerekıyordu 4senedır bebek ıstyorumamın amınn ınsallah :)
canım benım ALlah yardımcın olsun. ınsallah olmazsın adet falan ınsallah hamılesındır Rabbim insallah sana da nasıp eder dunyalar guzelı bı evlat.... bunu dedıgın ıyı oldu. her namazdan sonra ALlah kabul ederse edıcem sana ve burdakılerı dua.. Allahım yardımcın olsun..sende benm ıcın dua etde adet olmayayım 1ınde olmam gerekıyordu 4senedır bebek ıstyorum
guzel kalplı kardesım benm ALLAH razı olsun rabbım tez zamnda sennde yuzunu guldursun ınsaallahcanım benım ALlah yardımcın olsun. ınsallah olmazsın adet falan ınsallah hamılesındır Rabbim insallah sana da nasıp eder dunyalar guzelı bı evlat.... bunu dedıgın ıyı oldu. her namazdan sonra ALlah kabul ederse edıcem sana ve burdakılerı dua.. Allahım yardımcın olsun..
amın canım benım sag olasın.. ınsallah hepımızın guler yuzlerı :)guzel kalplı kardesım benm ALLAH razı olsun rabbım tez zamnda sennde yuzunu guldursun ınsaallah
Inşallah hamilesindirr aminnn hep birlikte buyuturuzsende benm ıcın dua etde adet olmayayım 1ınde olmam gerekıyordu 4senedır bebek ıstyorum
ıstanbul bak bunu soylerım koskoca ıstanbulda bılmem kactane okul var nasılsaYengesi kim flash flash yoksa voltran minekosanin yengesimi
kiz lmnt sen nerdesin harbi sirf meraktan soruyorum
Ay şaka şaka.ama anlattım. Senı çok tatlı buldu.ama aynı zamanda senin durumun için kaçmasın diyo dedi. Sevgili den önce çok iyi Dost olmak lazım diyo. Kı seninde öyle olacağıni umuyo.yengen hangı ılde ogretmen canım
ayy hadıı bakalım o zaman kacmayayım kurayım ıletısımı. o kadar da bekledım gelen gıden yok duragaAy şaka şaka.ama anlattım. Senı çok tatlı buldu.ama aynı zamanda senin durumun için kaçmasın diyo dedi. Sevgili den önce çok iyi Dost olmak lazım diyo. Kı seninde öyle olacağıni umuyo.
ayyy gercekten ne gzel olur degıl mıInşallah hamilesindirr aminnn hep birlikte buyuturuz