- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne bilim intihar ediyorum diye veda konuşması yaptı gitti.modaretorlere yazdım ip ten birşeyler yapın kız gidiyor göz göre göre diye evvel ahir kendini parçalamış garibim ölmesin die ne oldu bilmiyorum
Diyecektim bu nasil bi sey ki evvel showEv el show ne ya evvel ahir.hep android klavyenin halt etmesi
Dusundum canim.hazir ismi ama burdan yazarsam ifsa olurum.pek bilindik bi isim degil cunku.sak diye tanirlar beniKız daha ne alakasız şeyler yazıyorum okurken ben bile guluyorum
sen bebise isim dusundunmu ne koyacan
Tamam soyluyorum ac kulaginiKulağıma şöyle ben tanımam seni
Bende birkac gun once klibiyle beraber kendisine armagan etmustim klibide tam bizim hocaefendiyle hocahanimi anlatiyor kacmalar kovalamacalar
Günaydin hos geldin baskanGünaydın kizceler hayırlı pazarlar
valla yemınle catladımm yaa nolur artk kavusun bebegımmm cok sevyorum senıGunaydin bebeklerimm :)
Ay kiiiz bugun gezmelerde degilim. Pusuda da degilim. Bugun evde temizlik gunum de temizlik yapiyorum dip kose :)
Sarkiyi ve klibini kendime cok yakin buldum umarim sonu onlar gibi olur d
haftada bı temızlık yapınca kolay bıtmıyo be canımEvde tek yaşıyorsun fazla pis yoktur kolay biter isin
kolay gelsin