Insallah guzel haberler verebilirim sizlere :)Sanmam aynı okulda olduğumuzu ben ta şırnaklardayım Neyse bakalım neler olacak takipteyiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah guzel haberler verebilirim sizlere :)Sanmam aynı okulda olduğumuzu ben ta şırnaklardayım Neyse bakalım neler olacak takipteyiz :)
Lmnt ben öğretmen değilim bakışım aynı okulda olan ihtimalimiz sıfır kulağıma soyle
Aminn çok teşekkürlerSirnaktamisin allah kolaylık versin
Guzel.dusuncelerin icin saol canim benim ya :)O kadar tatlı bi muhabbetiniz varki forumda dayanamadım yazdım :) sende bengillerdensin, kendime benzettim seni. Utangaç, gizemli. Böyle bekledikçe hedefi altın tepside karşı tarafa sunuyoruz ama.. Bence oda senin farkına vardı arkadaşının çıtlatmasıyla ama senin davranışlarını takibe almış gibi geldi bana. Emin olmak istiyor olabilir. Çünkü erkekler kafasında netleştirmeden adım atmayabiliyorlar. Böylesi daha iyi hatta. Sen duygularından eminsen samimi, sıcakkanlı, sempatik halinle devam et :) ya olacak ya olacak misali kolay gelsin...
Catlak yaa :) git gel :) ben cikabilirim amaŞimdi kizceler ben düş alıp geliyorum ben yokken sakin birşey yapmayın kuserim
uslu durun @EvvelAhir seni bu sayfanın sınıf başkanı seçtim pikacu uslu durmayanlari yaz hemen geliyorum
Geldimmm.cucuglaaa baktınız bakalım ben yokken olan proje gelistirdinizmiCatlak yaa :) git gel :) ben cikabilirim ama
Numara isinden bisey cikmaz.saglam bi bahane olmadigi surece bence bu ise pek kalkismasa iyi olur.numarasindan bisey yazacak kadar bi samimiyet gelismedi cunku.ters tepebilirGir canım lmnt piyasada yok ne karıştırıyor acaba.adamın numarasını aldı vatsaptan belki biraz gelişme olur
Sen öyle sanBen 2 gundur giremiyorum gec geliyorum.kimsecikler kalmiyo.ooofff yaaaa
Tv izliyo canim.2 gundur gezmedeyim gec geliyorum eve.oohh seni gordum iyi olduKız Koton prenses sobee; ) bu saatte ne geziyorsun koçan nerede
Sen bizi bosadin bu araTv izliyo canim.2 gundur gezmedeyim gec geliyorum eve.oohh seni gordum iyi oldu
Boslamadimda evde olmayinca giremiyorum.anca bu saatlerde geliyorum.o zamanda siz kacinci uykunuzda oluyosunuz.kimmis o kiz.Intihar etcekse buraya niye yaziyoSen bizi bosadin bu ara
bende sevindim gordugume.
Manyakin biri intihar ediyorum diye konu açmış uykumu kaçırdı etmez ınş.; (