- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
Arkadaş önce başkasına sonra ona tattiracakmis.melek ya valla melekBu arada kek nasıl oldu acaba ya. Hoca efendi yedi mi beğendi mi konuştular mi ? Saatler geçmez şimdi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş önce başkasına sonra ona tattiracakmis.melek ya valla melekBu arada kek nasıl oldu acaba ya. Hoca efendi yedi mi beğendi mi konuştular mi ? Saatler geçmez şimdi :/
Benimki ne ha di bilKızlarr gunaydin.bende rüya gördüm.ama öyle imnt yi fln görmedim. Benim direk buraya katılan kadınların isim listesini gördüm
Ayy bende 23.sen ağlama dayanamam
Ben rüyamda şu en eski 33 10 telefondan vardı ulen benim gül gibi androirime ne oldu diyorum annemde yılan oyunu var o bu oynarsın diyor gulerek:/
Ayy bende 23.sen ağlama dayanamam
Hem bende 30 dan önce düşünmüyorum hihh
Ayyy gul gibi telefonundan olup 33 10 dustugune mi guleyim yoksa annenin seni yılan oyunuyla teselli etmesine mi bilemedimBen rüyamda şu en eski 33 10 telefondan vardı ulen benim gül gibi androirime ne oldu diyorum annemde yılan oyunu var o bu oynarsın diyor gulerek:/
tam cinnet gecirecektim uyandim:)
Kalkıp düş alıp kuaföre gideceğim ama bir useniyorumki biri bunları yerine yapsa:)
lmnt ne yapıyor acep pastayı vermeden gelirse bu kız rüyamda yarım kalan cinneti bursa gecirecegim
Canımmm yap yap sen bende yapıcam aksam sinirden ölmemek için.Kalkıp düş alıp kuaföre gideceğim ama bir useniyorumki biri bunları yerine yapsa:)
lmnt ne yapıyor acep pastayı vermeden gelirse bu kız rüyamda yarım kalan cinneti bursa gecirecegim
Neyi geçelim birşey olmadikibiri bana özet geçer mi ?
Kizzz yumurta da görmüştüm rüyamda evlilik demekmissiz bekleyin hoca efendi yi ben yüzüklerin efendisiyle evlencem; )Canımmm yap yap sen bende yapıcam aksam sinirden ölmemek için.
Hemen bakıyorumKizzz yumurta da görmüştüm rüyamda evlilik demekmissiz bekleyin hoca efendi yi ben yüzüklerin efendisiyle evlencem; )
ya ama bir sorun var iki tane yumurta gordum
Hemen bakıyorum
Valla doğru.hadi hayırlısı AllahimKizzz yumurta da görmüştüm rüyamda evlilik demekmissiz bekleyin hoca efendi yi ben yüzüklerin efendisiyle evlencem; )
ya ama bir sorun var iki tane yumurta gordum
Yaa valla çok sıkılıyorum ya kızlar. Birazda benle ilgilenin. İşyerimde bi sütü hanzo var ve bende onların içinde çalışıyorum.enerjimi alıyorlar. Offf aksama kadar patliyorum sıkıntıdan off.düşünmeden edemiyorum acaba bütün işyerlerinde böylemi diye ya.
Yaa valla çok sıkılıyorum ya kızlar. Birazda benle ilgilenin. İşyerimde bi sütü hanzo var ve bende onların içinde çalışıyorum.enerjimi alıyorlar. Offf aksama kadar patliyorum sıkıntıdan off.düşünmeden edemiyorum acaba bütün işyerlerinde böylemi diye ya.
Hayır hayır.ama ortam benziyoo yaniMeslek nedir ki adliyede falan mi calisiyorsun acaba orada yogunlukla erkek olurda