- 12 Temmuz 2006
- 55.525
- 212.866
- 52
Keşke zahmet etmeseydi, ben kek yapıyorum şu anda, verirdim, aşk için kekler feda olsun, hazırda kekim var, sıradaki aşık kızımıza verebilirim, damla çikolatalı
Tamda aşka uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke zahmet etmeseydi, ben kek yapıyorum şu anda, verirdim, aşk için kekler feda olsun, hazırda kekim var, sıradaki aşık kızımıza verebilirim, damla çikolatalı
Ablacim onlar şimdi kilo alır gelinlik falan dert yani sen bana gönder benim öyle bi derdim yokKeşke zahmet etmeseydi, ben kek yapıyorum şu anda, verirdim, aşk için kekler feda olsun, hazırda kekim var, sıradaki aşık kızımıza verebilirim, damla çikolatalı
Tamda aşka uygun
Kazen abi de çikolatayı iyisinden alırSitede çığır açacağız, artık biz delikanlıları istemeye gideceğiz, alalım çiçeğimizi çikolatamızı, dayanalım kapısına oğlunuzu agnese istiyoruz, vermezseniz kaçırırız biz kalabalığız arkamız sağlam başa çıkamazsınız diyelim mi
Bizim geyik topiiyyymizde mune abla var havamızdan geçilmeyiiiKeşke zahmet etmeseydi, ben kek yapıyorum şu anda, verirdim, aşk için kekler feda olsun, hazırda kekim var, sıradaki aşık kızımıza verebilirim, damla çikolatalı
Tamda aşka uygun
Hem üye olabilseler inanıyorum onlar da istemeye gelir ama bizim gitmemiz lazım madem siteye almıyoruzSitede çığır açacağız, artık biz delikanlıları istemeye gideceğiz, alalım çiçeğimizi çikolatamızı, dayanalım kapısına oğlunuzu agnese istiyoruz, vermezseniz kaçırırız biz kalabalığız arkamız sağlam başa çıkamazsınız diyelim mi
Off off yıkılıyo buralar@agnesBizim geyik topiiyyymizde mune abla var havamızdan geçilmeyiii
Zordur almak bizden kızı yok öyle delikanlıyım deyip hemen kızlarımızı alıp gitmek, önce yönetim onayından geçmeleri lazım, bakalım sabırlı mı, anlayışlı mı, kızımıza Prenses gibi bakacak mıHem üye olabilseler inanıyorum onlar da istemeye gelir ama bizim gitmemiz lazım madem siteye almıyoruz
Ver ver bizde ogrenelim; )
Ya admine abla bişey soracağım sırf meraktan bizi nasıl gördünüz okadar konu icinde:)Zordur almak bizden kızı yok öyle delikanlıyım deyip hemen kızlarımızı alıp gitmek, önce yönetim onayından geçmeleri lazım, bakalım sabırlı mı, anlayışlı mı, kızımıza Prenses gibi bakacak mı
500 bin kişiyiz ona göre hazırlık yapsınlar
BDV'ye bakıyordum, sonra ıpeqbojuqu diye bir kızın geyik yaptığını gördüm, daldım konuya cımbızladımYa admine abla bişey soracağım sırf meraktan bizi nasıl gördünüz okadar konu icinde:)
yani konuyu dağıtıp konuşuyorduk nasıl farkettiniz yoksa ihbar mi aldiniz
gece gece kek yaptigimiza göre sizdeki asiksinizKeşke zahmet etmeseydi, ben kek yapıyorum şu anda, verirdim, aşk için kekler feda olsun, hazırda kekim var, sıradaki aşık kızımıza verebilirim, damla çikolatalı
Tamda aşka uygun
Hemde 21 yıldırgece gece kek yaptigimiza göre sizdeki asiksiniz
kızlar koşun mune ablana aşık benden duymuş olmayın
Ben yakında üye oldum mesajı görünce aha buraya kadarmış dedim konular gözümün önünden film şeridi gibi gectiBDV'ye bakıyordum, sonra ıpeqbojuqu diye bir kızın geyik yaptığını gördüm, daldım konuya cımbızladım
Vay massallah esas taktikler sizdedir lmnt için bir kaç taktik versenizHemde 21 yıldır
Kazen abi kim aramızda erkek varmış mune abla yetisssKazen abi de çikolatayı iyisinden alır
Diyelim sitede ifşa ederiz. Onlar kimmiş de kknın en minişine haşin delikanlılarını vermezlermiş
Mune nedir bu ya bağımlı olduk buraya,saat kaç olmuş hala takipteyim,yatıyorum karanlık odada hala bi köşeden meraklı meraklı bakıyorum, gülüyorumKeşke zahmet etmeseydi, ben kek yapıyorum şu anda, verirdim, aşk için kekler feda olsun, hazırda kekim var, sıradaki aşık kızımıza verebilirim, damla çikolatalı
Tamda aşka uygun
Öyle valla bende 10 yıl önce bir giriş yaptım siteye o gün bugündür 1 gün bile girmesem duramıyorumMune nedir bu ya bağımlı olduk buraya,saat kaç olmuş hala takipteyim,yatıyorum karanlık odada hala bi köşeden meraklı meraklı bakıyorum, gülüyorum
Zordur almak bizden kızı yok öyle delikanlıyım deyip hemen kızlarımızı alıp gitmek, önce yönetim onayından geçmeleri lazım, bakalım sabırlı mı, anlayışlı mı, kızımıza Prenses gibi bakacak mı
500 bin kişiyiz ona göre hazırlık yapsınlar
Hemen veriyorum bunu yemek tarifi veren bi siteden almıştım umarım beğenirsiniz,kim yediyse bayılıyorVer ver bizde ogrenelim; )
Yavrum kazen abi bu tarlanın sahibiKazen abi kim aramızda erkek varmış mune abla yetisss