- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Hatti duzelttim canimHatlar karıştıii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatti duzelttim canimHatlar karıştıii
Yok kız allah korusun ikiside sağ ve beraber ler .Canım ne yazık ki bazı babaların babaliğı biyolijik babalıktan öteye gidemiyor
Baba hasreti yetimlik cok zor ama emin ol varlığında bir babanin hasretini cekmekte bir o kadar zor ben hicbir sıkıntımda arkamda babam var rahatlığı yasamadım bir babaya sarılma hissini hicbir zaman tadmadim baba tarafindan öpulmek bile baydamdan bayrama resmi bi sekilde
Ne zaman birsey yapmak istesem (okumak iş vs)hep duvar gibi dikildi karsima
Amaaaan bos ver yani anlatmaya kalksam acıtasyinlu bir film seneryosuda burdan cikar
Velhasilı kelam ortada ne maddi nede manevi bir baba yok
Bazen babasını kaybettikten sonra hep yasini tutan cocuklari gordukce merak ederim acaba nasil bir babalari vardi nasil babalik yaptida yavrularina ki hala yaslari tutuluyo
Senin baban vefat mi etti anne baba ayrı mı yoksa
Senaryo fit olurdu marihuana terzi fakir olurdu sonra dikiş dikerek lmt anonim derken zengin olurdu ama bir sezonda hem zengin olurdu hemde luis albertoyla evlenirdi
Umarım okullar kapanmadan evlenmeyi geçtik çıkmaya baslasalar
Arkadaşın bizden iyi mi biliyormuş sikmasin canimiKek kotu oldu ya veremedim. Konustuk konustuk. Once nasilsin falan dedim. Oyle konustuk. Sonra havadan sudan cart curttan derken Dun nereye kosuyodunuz aceleniz vardi sanirim dedim. Uzunca acikladi. Gidecegi yeri falan soyledi. Bunlar ayakustu oluyo bu arada. Bi arkadas var. O cok moralimi bozdu. Olmayacak bu is falan dedi. Ay ne biliyim ya. Canim sıkkin cok moralim bozuk falan. Aglicigiim simdi
Kek kotu oldu ya veremedim. Konustuk konustuk. Once nasilsin falan dedim. Oyle konustuk. Sonra havadan sudan cart curttan derken Dun nereye kosuyodunuz aceleniz vardi sanirim dedim. Uzunca acikladi. Gidecegi yeri falan soyledi. Bunlar ayakustu oluyo bu arada. Bi arkadas var. O cok moralimi bozdu. Olmayacak bu is falan dedi. Ay ne biliyim ya. Canim sıkkin cok moralim bozuk falan. Aglicigiim simdi
Canim nikin basina @koy direk niki yaz etiketleniyo kendiligindenKonuyla alakasız ama şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz
Dur deneyeyim
Ya arkadasim evli imkansiz yani goz koymasi falan. Ne biliyim agirdan aldigini dusunuyo adamin. Muhabbetin sonuna dogru baska birileri gelmisti yanimiza. Oyle toplu halde sohbet ederken hani bana dogru donup konustu falan. Boyle ne biliyim. Daha samimi buluyo gibiydi sanki ya. Benim hissettiklerim olumlu iken, arkadasin dedikleri kafami karistirip canimi sıkti resmen. Surekli bi olumsuzluk falan
Hayirli olsunDonusunboylemiolacakti aha vallada oldu
Boşver arkadaşının ne dediğini ,bekle hep beraber olup ayartcaz hocayı sanaYa arkadasim evli imkansiz yani goz koymasi falan. Ne biliyim agirdan aldigini dusunuyo adamin. Muhabbetin sonuna dogru baska birileri gelmisti yanimiza. Oyle toplu halde sohbet ederken hani bana dogru donup konustu falan. Boyle ne biliyim. Daha samimi buluyo gibiydi sanki ya. Benim hissettiklerim olumlu iken, arkadasin dedikleri kafami karistirip canimi sıkti resmen. Surekli bi olumsuzluk falan
Ya arkadasim evli imkansiz yani goz koymasi falan. Ne biliyim agirdan aldigini dusunuyo adamin. Muhabbetin sonuna dogru baska birileri gelmisti yanimiza. Oyle toplu halde sohbet ederken hani bana dogru donup konustu falan. Boyle ne biliyim. Daha samimi buluyo gibiydi sanki ya. Benim hissettiklerim olumlu iken, arkadasin dedikleri kafami karistirip canimi sıkti resmen. Surekli bi olumsuzluk falan