Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakkk orasini hic dusunmemistim ben zuccaciye urunlerini cok severimde marketteyken zuccaciye reyonundan zor cikarim hele birde bardaklara aklim cikar onlarda vakit gecirirler diye dediydim hani herkes karsisindakini kendi gibi bilir ya ondan isteÇeyiz falan diyosun
Çeyiz falan diyosun
Bakkk orasini hic dusunmemistim ben zuccaciye urunlerini cok severimde marketteyken zuccaciye reyonundan zor cikarim hele birde bardaklara aklim cikar onlarda vakit gecirirler diye dediydim hani herkes karsisindakini kendi gibi bilir ya ondan isteÇeyiz falan diyosun
Senin totosun acikta kalmis.saka bi yana bilincaltimiza isledi bu konuYaaa inanmazsın ama rüyamda gördüm sizi Hoca Efendiyle.
Veeee birşeyler başlayacak ama uyarayim canım galiba rakibelerin varrr
Ayyyy kizzz ipeqbojuqu senide gördüm tanışıyoruz falan..
Tövbe Estağfurullah nasıl etkilenmissem artık.
Senin totosun acikta kalmis.saka bi yana bilincaltimiza isledi bu konu
ruyana guldum yaaa ne kadar da hoos
Diyosunn.
Harbii bilinçaltıma yerleşmiş.
Orkid reyonuna gorsin daha dikkat cekici olur
tamam ınsallah dedıgın gıbı olurHoca efendiden kaçmak yok damami sonra sohbet bul ortam olustur olsun birşeyler artık valla ağaç olduk
okullar kapanmadan çıkmaya başlayın yaz tatilinde nisanlanin yarı yıl tatilinde evlenin oke; )
evet en mantıklısı bu benceAy yok bolca çikolata cips abur cubur alsınlar gitsinler eve bi film izlesinler bari
yeter daaa nın hıkayesını soracaktım bende sana ogrenmıs oldum. ama sorunun cevabını bılmıyoree :)Ya kızlar konuyla alakasız ama nick değişmek mumkun mu ben kayıt olurken 500 tane nick yazdım hepsi kullanılıyor muş bende yeter da diye sinirle yazdım bunu kabul etti
daha jan janli nick istiyorum yeter da diye biçimi olur
tamam ınsallah dedıgın gıbı olur
Acaba cıdden okulda nıye selam vermedı dun asansorde bana yaa benım kafa hala ordaaa