Ask bize yaramiyo sanirimYa tamam beni de öyle. Hatta her şeyi dökuyorum falan. Adim sakara çıktı onun yuzunden Bir de okulda ciddi bir tipimdir yaniAmmaaaaa cilve işini eksik etmem o tuzu biberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ask bize yaramiyo sanirimYa tamam beni de öyle. Hatta her şeyi dökuyorum falan. Adim sakara çıktı onun yuzunden Bir de okulda ciddi bir tipimdir yaniAmmaaaaa cilve işini eksik etmem o tuzu biberi
A hoca efendi olmani cok isterdim yeter daaa cimBanaaa bakinnn yeni kimliğim nasıl hadi bilin ben kimim
a)hoca efendi
B)voltran
C)yeter da
D)ali desidero
E)hiçbiri
Banaaa bakinnn yeni kimliğim nasıl hadi bilin ben kimim
a)hoca efendi
B)voltran
C)yeter da
D)ali desidero
E)hiçbiri
Bdv de paylastim buyrun ususun ama ask hocaefendi falan yokKız nerde derdini paylaşıyorum hemen ususelim
Sorma ya sormaaaAsk bize yaramiyo sanirim
Tesekkurler arkadasimFeysten ekleyip, neden öyle koştuğunu önemi birşey olup olmadığını isterse bir kahve içebileceğinizi soracaksin. Inan senin sandığın kadar ters tepki vermez hoşuna bile gideceğinden eminim. Hem seninde sıkıldığını sana da iyi geleceğini soylersin. Ama lütfen rica ediyorum yap şu an bunu emin ol cekindigin gibi bir durum olmaz. Ya hergün bakıp gelişme varmi takip ediyorum artık dayanamayip bunu yazmak için giriş yaptım. Hadi bir cesaret. Ayrıca kızlar sizde çok tatlisiniz valla :)
bende senle hemfikirim.bencede beklemeliyiz ilk adımı.hem bu ne canım sadece bi hoslantı yani.@lmnt de askından yataklara dusmedi ya.Tesekkurler arkadasim
Valla ben arkadsimizin az biraz daha beklemesi taraftariyim hocaefendi kendi acilsin diye yada arkadas olarak belli bi surec gecsin istiyorum
Belki arkadasimiza karsi ilgisi bile yoksa bu surecte fikri degidir diye
Ama bu gun lmnt ye yetismek icin kismus ya ben anladim kesin hocaefendide bos degil
geldimm balım hadi kızlarrKızlar topla nin tez adımı hazırlayın evvel ahirin konusuna gidiyoruz beni takip edin
bende senle hemfikirim.bencede beklemeliyiz ilk adımı.hem bu ne canım sadece bi hoslantı yani.@lmnt de askından yataklara dusmedi ya.
Ya tabi ki oda doğru ama ne biliyim heyecan yaptım sanırım :) hem dediğin gibi bizimkini görünce niye koşsun tazı gibi :)Tesekkurler arkadasim
Valla ben arkadsimizin az biraz daha beklemesi taraftariyim hocaefendi kendi acilsin diye yada arkadas olarak belli bi surec gecsin istiyorum
Belki arkadasimiza karsi ilgisi bile yoksa bu surecte fikri degidir diye
Ama bu gun lmnt ye yetismek icin kismus ya ben anladim kesin hocaefendide bos degil
Ayyyy bu ask hikayesi memleket meselesi oldu yarin obur gun sosyal medyada konu gundeme duserse tam olacak yaniYa tabi ki oda doğru ama ne biliyim heyecan yaptım sanırım :) hem dediğin gibi bizimkini görünce niye koşsun tazı gibi :)