- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Ay neler olmadı ki anlat anlat şarj dayanmazAhada geldim noldu ozet gec kiz
Hoca hanım hoca efendiye kactibizden nikah şahitliği istiyor baciii
kız bir ay sonra gel sen gene ni sey kacirmazdin geri tak telefonu sarja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay neler olmadı ki anlat anlat şarj dayanmazAhada geldim noldu ozet gec kiz
Son gelişme saklambaç oyununda dönüştü..Ay ne oldu ben okumuştum konuyuda yorum yapmamıstım.bir baktım 64 sayfa olmuş dedim kesin evlendiler ama yok son gelişme ne
Kaçma hocam kaçma.
Nereye kaçıyor
Niye kaçıyor
Çok heyecanlı
Aaa ben bunu nasıl yaptım arka arkaya tiklamisim nasıl silecegim
Hadi hodri meydanOlur aksiyon olsunkızlar hazırlanın tam gece 11de kavga edecez
kocalarinizi çocuklarınızı emekli dul ve yetimleri uykuya teslim edip gelelim olarmi; )
Hadi insallah ya neyse hocaefendinin yaninda olsunda varsin bizi unutsunLmnt bence hoca efendinin yanında gerçekten öyle hissediyorum.
Neyse az da olsa gelişme sen adama cesaret vermiyorsun kaciyorsun oda öyle davranıyor.Geldim gencler geldiim. Bilgisayarim okulda kaldi ya. Telefondan da acayip yavas ilerliyo. Sinir oluyorum. Neyse bundan bi kac saat once markete ciktim. Ama aklimda karsilasiriz dusuncesi yoktu. Bende bu sans varken karsilassak bile kaciririm firsati dedim. Neyse bi yandan da belkii karsilasiriz bi umut diye yuruyodum sokakta. (Onun evinin sokagindan gidiyodum markete) Ben karsiya bakarak yuruyorum belki gelir karsidan diye. Bi baktim arkamdan biri kosuyo. Anaam bi dondum baktim ki hoca efendii. Beni gorunce durduu. Ama Tabi ben onun kapisini coktan gecmistim. Sonra gorunce sasirdim ben tabi. elini kaldirdi selam verdi. Iyi aksamlar hocam dedi siritarak. Iyi aksamlar diyebildim sadece gulerek. Sonra gorusuruz dedik yoluma devam ettim ben. Aramizda mesafe vardi yoksa soracaktim hayirdir sen ne is eve kosarak mi geliyosun diye
Neyse kisacasi ipeqbojuqu biiir firsat daha elimden ucuup gitti :/
Benim anlamadigim bu adam dun asansorde bana selam vermedi konusmadi. Sokakta niye laf atti ?