- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Neyi kimi
Boşver kizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver kizz
Esiyo mu devamli esetken kirip geciyo muAhaha esti yine Mazef hos karsila kuzum
50. Sayfadan sonra konu geyige dondu son 50 sayfadir yine konu ozune dondu istersen ozetleyeyim gerci ozet memurumuz ipeqbojuqu vardi ama kendisi suan kayiplardaNe yazılmış bu kadar ya destan gibi maşallah topiğin bir albenisi var ama çözemedim:)
Malum.kisiyiNeyi kimi
Ben seni Kirmam kız severim seni belli etmesemdeEsiyo mu devamli esetken kirip geciyo mu
Çok komik ya resmen konuya çökmüşsünüz çok gülesim geldi sanki biri evde yokken evine yerleşmiş gibi olmuş .sen de kapıyı açıp buyur ediyorsun şuna içeri kafam uçmuş benimde :))50. Sayfadan sonra konu geyige dondu son 50 sayfadir yine konu ozune dondu istersen ozetleyeyim gerci ozet memurumuz ipeqbojuqu vardi ama kendisi suan kayiplarda
AA konu sahibinden haber var mı? Olmuş mu işleriyine mi :)) ee olmaz o iş demiştik gelişme mi var..
Bu ev hepimizin canim hatta ara ara gel kafani dinle diycemdr cok gurultulu ruhun daralirÇok komik ya resmen konuya çökmüşsünüz çok gülesim geldi sanki biri evde yokken evine yerleşmiş gibi olmuş .sen de kapıyı açıp buyur ediyorsun şuna içeri kafam uçmuş benimde :))
Malum kisiye ne ara giris yaptik yaMalum.kisiyi
Gelirim ya :)) nedense çok sevdim,benimde yuvam artık burası :)))Bu ev hepimizin canim hatta ara ara gel kafani dinle diycemdr cok gurultulu ruhun daralir
Konu sahibesi pembe hulyalara dalmis durumdaYahu konu sahibesi nerde
Burda senaryolar havada ucusuyor hatun ortada yok
Hos geldon sefalar getirdinGelirim ya :)) nedense çok sevdim,benimde yuvam artık burası :)))
Bu arada ev sahabina döndük iyimiKonu sahibesi pembe hulyalara dalmis durumda
Evlendi de bizi unuttu mu yoksa :))Konu sahibesi pembe hulyalara dalmis durumda
Due hemen cozdureyim bi tane hoca hanim var lmnt birde platonik asigi var hoca efendi onlari basgoz etme entrikalari havada ucuyorNe yazılmış bu kadar ya destan gibi maşallah topiğin bir albenisi var ama çözemedim:)
Due hemen cozdureyim bi tane hoca hanim var lmnt birde platonik asigi var hoca efendi onlari basgoz etme entrikalari havada ucuyorNe yazılmış bu kadar ya destan gibi maşallah topiğin bir albenisi var ama çözemedim:)