- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naneelimoonn şimdi anladınmi bunlar niye evde kaldiHe adamda diyecek 21. yy da ses dinleyen bi sapik
Valla hoca efendi ya anlayip gulecek yada icine kurt dusup kemirecek 1. Şık yine daha iyi
Yok yok hic bi ise yaramiyorlar neredeyse 1 yıldır taniyor Mazef bizi hala bi talip bulamadi esra erola gitsek coktan simdi nikahi basmistik demi ipeqbojuqu
Ohooo bunlar cok fazla dusunuyor yaw:)anladim valla anladimnaneelimoonn şimdi anladınmi bunlar niye evde kaldi
Belli belliDisipline Girmis BirKadin kuzum gel gel copcatan olduk
Durun baska fikir geliyor hazirmisiniznaneelimoonn şimdi anladınmi bunlar niye evde kaldi
Kizlar benim.koca bir kere turk fransiz degil
Bu fikiri soyledim cunku tecrubeyle sabitte ondan:)ayni plani kizkardesime uyguladik oda ogretmen bir yildir tek bir adim bile atmadan konu sahibi gibi bakisip duruyorlardi:))
Kizcagiz yardim.et delirecem.dedi bende bu fikri yapalim dedim yemin.ediyorum bir senede acilamayan adam bir hafta icinde askini ilan etti
Kizkardesim ciglikcigliga aradi beni sevincten sayende adamin dilini cozdum diye:)
Bence sen beynini da fazla yorma canım senin fikirlerin bizi asarDurun baska fikir geliyor hazirmisiniz
Kosup arkasindan salisin
Ya da evinin ziline basip basip kacsin
En olmadi ogretmenler odasinda kavga cikarsin hoca efendi kimin tarafini sececek
Nasilim resmen japon zekaliyim degilmi
Evet arkasinsan sarilsin sobrada bi tektas takip evlenme teklif etsin en güzeliDurun baska fikir geliyor hazirmisiniz
Kosup arkasindan salisin
Ya da evinin ziline basip basip kacsin
En olmadi ogretmenler odasinda kavga cikarsin hoca efendi kimin tarafini sececek
Nasilim resmen japon zekaliyim degilmi
Ters teperse iki gün sonra napar biliyormuş telefon sapını karakola gidip söyledim ordaki komser aradı ondan beridir aramıyor derValla ben Mazef in yalancisiyim o fransiz takiliyo dedi ama bence o sapik isi sakat is ya eski sevgilisi yada gizli hayranlati falan diye dusunurse
Ya hocaefendi anadolunun bagrindan kopmus bir yigidoysa ya ters teperse ne halt edeceniz
Ya niye ne guzle fikir uretiyom bi tarafimdanBence sen beynini da fazla yorma canım senin fikirlerin bizi asar
Allahim Yarabbim sizler ilkokul caginda yalan ruzgatlari ben telatabi izledigim icin bu entrikalara aklim ermiyir olabilir mi acabaTers teperse iki gün sonra napar biliyormuş telefon sapını karakola gidip söyledim ordaki komser aradı ondan beridir aramıyor der
Koptum burdaucuk ama olabilirYa niye ne guzle fikir uretiyom bi tarafimdan
Bu sefer kesin buldum hoca efendiye desinki gece yarisi zilim caldi baktim ayak sesi duydum sonra bir bogurme sesi hemen kapiyi kapatip salona kosup yuz ustu kanepeye uzanip agladim korkudan yalnizlik cok zor soyle aslan gibi guclu,karizmatik orta karadenizden bir aslan yarimiz yokki bizi korusun desin
Allah iyiligini versin sesli sesli guldum simdi babam noluyo diyecekYa niye ne guzle fikir uretiyom bi tarafimdan
Bu sefer kesin buldum hoca efendiye desinki gece yarisi zilim caldi baktim ayak sesi duydum sonra bir bogurme sesi hemen kapiyi kapatip salona kosup yuz ustu kanepeye uzanip agladim korkudan yalnizlik cok zor soyle aslan gibi guclu,karizmatik orta karadenizden bir aslan yarimiz yokki bizi korusun desin
Hee bizde az ilginc degiliz hani
Bide vahşi güzel vardi bol bol Brezilya dizisiAllahim Yarabbim sizler ilkokul caginda yalan ruzgatlari ben telatabi izledigim icin bu entrikalara aklim ermiyir olabilir mi acaba
Ayyyy allahim sana geliyorummmBi akşam on civarı ortmni arasın korkmuş telaşlı sesi titrek hocam biri camına taş attı çok korkuyorum.kimi aricami bilemedim polisi arasammortalik karışır adım çıkar uhuuuuu desin
Bak gittikce duzgun seyler uyduruyorumKoptum burdaucuk ama olabilir