- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Bende dedim herhalde ulkedeki tum adaylari bu abla kapti kalaninida rezerv yaptiozetle biz evde kaldik millette bizim sirtimizdan egleniyoYok kiz atiyor bol keseden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dedim herhalde ulkedeki tum adaylari bu abla kapti kalaninida rezerv yaptiozetle biz evde kaldik millette bizim sirtimizdan egleniyoYok kiz atiyor bol keseden
Yok kız naneli Fransız takılıyor koca konusundaBende dedim herhalde ulkedeki tum adaylari bu abla kapti kalaninida rezerv yaptiozetle biz evde kaldik millette bizim sirtimizdan egleniyo
Hayırdir cöp catanligami basladinizBasıldık
Yok yardımseverlik yapiyoruzHayırdir cöp catanligami basladiniz
Yok yok hic bi ise yaramiyorlar neredeyse 1 yıldır taniyor Mazef bizi hala bi talip bulamadi esra erola gitsek coktan simdi nikahi basmistik demi ipeqbojuquHayırdir cöp catanligami basladiniz
Anladim simdi kuzum,bence madem bakisma trip vs var ortada duygular var o zaman sadece ilk adimi atan yok:))Kız olayın özeti su bu hatun kişi okuldaki bi arkadaşından hoşlanıyor bunlar ilk sadece bakisiyirlardi sonra aralarına fesat biri girdi bir süre birbirlerine trip attılar boş boş sonra arkadaş gibi oldular beraber okula gidip geliyorlar ama hala ikisindede icraat yok şimdi biz bunların arasını nasıl yapariz
Laf var icraat yokYok yardımseverlik yapiyoruz
O fransiz erkekleri icin uygun olabilir bizim turk erkekleri cok asigi var zaar deyi yol alir buyuk ihtimalAnladim simdi kuzum,bence madem bakisma trip vs var ortada duygular var o zaman sadece ilk adimi atan yok:))
benim aklima bir cinlik geliyor ama durbakalim ne diyeceksiniz
Simdi konu sahibi genelde hangi saatlerde onunla ayni ortamda oluyor?
Diyorumki onun yanindayken birisi onu arayip dinlesene numarasini gizleyip rahatsiz etsin yanibeyimizin yaninda kizimiz soylensin biraz off bu kim boyle vsdiyorumki acep beyimiz nasil karsilicak ?kiskanirmi? yoksa hicmi orali olmaz tepkisini olcmek maksat nasil olur kizlar
Tamam kız tamam kaynimi sana yapimLaf var icraat yok
Ben tuttum.bu fikri.Anladim simdi kuzum,bence madem bakisma trip vs var ortada duygular var o zaman sadece ilk adimi atan yok:))
benim aklima bir cinlik geliyor ama durbakalim ne diyeceksiniz
Simdi konu sahibi genelde hangi saatlerde onunla ayni ortamda oluyor?
Diyorumki onun yanindayken birisi onu arayip dinlesene numarasini gizleyip rahatsiz etsin yanibeyimizin yaninda kizimiz soylensin biraz off bu kim boyle vsdiyorumki acep beyimiz nasil karsilicak ?kiskanirmi? yoksa hicmi orali olmaz tepkisini olcmek maksat nasil olur kizlar
Yalisi var mi yalisi dugunde kac jilo altin takacaksinizTamam kız tamam kaynimi sana yapim
Kızım eski sevgilim demicek ya yabancı numaraydı bende actim meğer sapikmis dadandı kaldı kurtulamıyorum dicek.
Siz akillanmamissiniz evde kalmaya devam edin en iyisiYalisi var mi yalisi dugunde kac jilo altin takacaksiniz
Açılın intihar edicemDurun fikrim geldi bende entrika cohhtur
Adamin kucagina bayil
O fransiz erkekleri icin uygun olabilir bizim turk erkekleri cok asigi var zaar deyi yol alir buyuk ihtimal
He adamda diyecek 21. yy da ses dinleyen bi sapikKızım eski sevgilim demicek ya yabancı numaraydı bende actim meğer sapikmis dadandı kaldı kurtulamıyorum dicek.