- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.067
- 33
- Konu Sahibi mutlugunlerdenkalma
-
şimdi onu okuyodum allah şaşırtmasın, fake demişler ama çok var üniversite binbir insan dolu.Trend konulardan birine istinaden, eskortluk yaparak değil.
edinmeye çalışayım. ne gibi mesela?Bir el becerin varsa bos zamaninda onlari uapip sipariş uzerine satabilirsin
Meaela genelde isme ozel seyler cok satiliyoredinmeye çalışayım. ne gibi mesela?
iyi akşamlar kızlar,
sabahtan akşama düzenli bi işe giremiyorum, çünkü o zaman okula gidemiyorum 2.öğretim değilim.
part time mağazaya başvurdum haber bekliyorum ama birikim yapmamı gerektiren bir konu var. yani şöyle söyleyeyim, ek birşeyler daha yapmam lazım part time iş yanında.
stand hostesliği için giden arkadaşlarıma haber verdim, bekliyorum.
başka neler önerirsiniz? nasıl para kazanabilirim? açıkçası kardeşlerime de para gönderiyorum o yüzden sadece part time ücreti yetmeyecek.
fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
Ben de fake dedim ama çok var dediğin gibişimdi onu okuyodum allah şaşırtmasın, fake demişler ama çok var üniversite binbir insan dolu.
ciddi sormuştum tavsiyeniz var mıdır?
call centerda konuşurken tansiyonum düştü bi kereAçıkcası Üniversiteside çok ağır bir bölüm okuduğum için uzun süre çalışamadım ama bir arkadaşım kendi grubunu oluşturup fuarlara Host hostes götürüyordu, sadece bir fuarda 12 13 bin civarı para kazanmıştı. Öğrenci için part time uygun ama bazı kan emici patronlar part time fiyatına full time çalıştırıyor öğrencileri. Call center işleri de düşünebilirsiniz. İnşallah iyi bir yer bulursunuz
hosteslik için başvurdum stand hostesliği için. ama bazı firmalar ödemiyomuş paraAçıkcası Üniversiteside çok ağır bir bölüm okuduğum için uzun süre çalışamadım ama bir arkadaşım kendi grubunu oluşturup fuarlara Host hostes götürüyordu, sadece bir fuarda 12 13 bin civarı para kazanmıştı. Öğrenci için part time uygun ama bazı kan emici patronlar part time fiyatına full time çalıştırıyor öğrencileri. Call center işleri de düşünebilirsiniz. İnşallah iyi bir yer bulursunuz
Ben ders veriyorum iyi de kazaniyorum, özel ders vermeyi düşünebilirsiniz.iyi akşamlar kızlar,
sabahtan akşama düzenli bi işe giremiyorum, çünkü o zaman okula gidemiyorum 2.öğretim değilim.
part time mağazaya başvurdum haber bekliyorum ama birikim yapmamı gerektiren bir konu var. yani şöyle söyleyeyim, ek birşeyler daha yapmam lazım part time iş yanında.
başka neler önerirsiniz? nasıl para kazanabilirim? açıkçası kardeşlerime de para gönderiyorum o yüzden sadece part time ücreti yetmeyecek.
Düğünlerde fotoğraf satmıştım .. işe fotoğrafçıdan girmiştim. Düğün boyunca masa masa gezip foto satıyorsun 7 sene önce 30 tl idi. Kötü yanı müzikten kafa davul oluyordu bir de gece yarısına kadar sürüyordu.. ben mecbur değildim değişiklik olsun diye öylesine yapmıştım . Ama dikkatli olmakta fayda var bazı kızlar farklı işler peşindeydi... ben okuduğum ve çok şükür aklı başında olduğum için yanlış bi şey yapmadım ama şuan Hala dikkatimi çekiyor bazı gençler çalışırken beğenilme duygusuna kapılıp değişiklik davranış sergiliyor..Allah yardımcın olsun aileden destek gelmiyor mu veya bursun yok mu?iyi akşamlar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?