öğrenciyken harçlığınızı nasıl çıkarırdınız?/ çıkarıyosunuz

Tattırım, düğün ve organizasyonlarda hosteslik ,sandalye giydirme ,özel ders ,taki toka standı açtım şenliklerde. En son belediyede kurs açtım sonra da çok şükür atandım.
Ajanslar oluyor oralara cv bırakınca biraz da tipiniz düzgünse sık sık iş çıkar. 2 saat hoşgeldiniz demek karşılığı 60 lira alıyordum 10 yıl önce. Güzel paraymış cidden.

Bu ara lr duyuyorum çok. Uyuz bi arkadaşım arayıp duruyor ben de satayım diye iyi kazanıyormuş yaza İtalya tatili kazanmış onu da deneyin isteseniz

iyiyim yazarım çok da güzel yazarım. bi bilgisayar istiyorum zaten. doğru dürüst araştırma yapılmıyor telefondan. aldığımda kendimi bi deneyeyim bakayım.

Bölümünüz ne bilmiyorum ama özel ders verenilirsiniz ilkokul çocuklarına. Eğer özel eğitimden anlıyırsanız gölge öğretmenlik de yapabilşrsinşz

iyiyim yazarım çok da güzel yazarım. bi bilgisayar istiyorum zaten. doğru dürüst araştırma yapılmıyor telefondan. aldığımda kendimi bi deneyeyim bakayım.

Saatlik cocuk bakimi yapan cok kiz vardi bir de...
Allah yardimciniz olsun. Bol bereketli kazanclar dilerim

Merhaba,
Ben Arapça öğretmeniyim aynı zamanda da yüksek lisans yapıyorum.Oriflame Danışmanı olarak çalışıyorum,eğer dilerseniz ekibime katılabilirsiniz,kendi ürünlerinizi %30 indirimli alıyorsunuz,yani katalogdan sipariş alabilirsiniz,ve ekip kurarız ekiple beraber kazancınız daha çok olacak,benim numaram ....dilerseniz what's up tan yazabilirsiniz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Organizasyon şirketinde düğün nikah törenlerinde çalışıyordum ara ara
Hafta sonları barista olarak çalışıyordum
Tez yazıyordum
Bi ara sinemada part time çalışmıştım
Kendi becerilerine göre part time bi iş bulursun mutlaka