• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrenciyken harçlığınızı nasıl çıkarırdınız?/ çıkarıyosunuz

Tattırım, düğün ve organizasyonlarda hosteslik ,sandalye giydirme ,özel ders ,taki toka standı açtım şenliklerde. En son belediyede kurs açtım sonra da çok şükür atandım.
Ajanslar oluyor oralara cv bırakınca biraz da tipiniz düzgünse sık sık iş çıkar. 2 saat hoşgeldiniz demek karşılığı 60 lira alıyordum 10 yıl önce. Güzel paraymış cidden.

oy oy oy :KK70: ne ara ders çalıştı:)
avon oriflame artık cazibesini yitirdi wet n wildlar golden roselar çok geliştirdi kendini... gratis kuyrukları malum bir de artık insanlar kozmetiğe ne paralae döküyor. sanmam satabileyim... ama yine de deneyeyim bi belli mi olur
Bu ara lr duyuyorum çok. Uyuz bi arkadaşım arayıp duruyor ben de satayım diye iyi kazanıyormuş yaza İtalya tatili kazanmış onu da deneyin isteseniz

Internet kullanimi ve arsiv desmede iyiyseniz tez yazin.

Hem bir cok ise gore size cok sey katar

Universite 1. Sinifta yuksek lisans tezi yaziyordum. Sonra isi ilerlettim alakasiz bolume doktora tezi bile yazdim.

Bir de yabanci dil varsa miss.

Ben 20 yil fransada yasadim. Fransizcam cok saglam dogal olarak. Dili fransizca oldugu icin Galatasaray uni karsisina mini bi kagit astim yola direge. Ceviri ozel ders diye. Ders isteyen olmadi. Tez cevirtmek icin 3 kisi aradi. Kulaktan kulaga yayildi sonra zaten. 20 30 tane ceviri yaptim saglam para kazandim o aralar.
iyiyim yazarım çok da güzel yazarım. bi bilgisayar istiyorum zaten. doğru dürüst araştırma yapılmıyor telefondan. aldığımda kendimi bi deneyeyim bakayım.

iyi akşamlar kızlar,

sabahtan akşama düzenli bi işe giremiyorum, çünkü o zaman okula gidemiyorum 2.öğretim değilim.

part time mağazaya başvurdum haber bekliyorum ama birikim yapmamı gerektiren bir konu var. yani şöyle söyleyeyim, ek birşeyler daha yapmam lazım part time iş yanında.

stand hostesliği için giden arkadaşlarıma haber verdim, bekliyorum.

başka neler önerirsiniz? nasıl para kazanabilirim? açıkçası kardeşlerime de para gönderiyorum o yüzden sadece part time ücreti yetmeyecek.

fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
Bölümünüz ne bilmiyorum ama özel ders verenilirsiniz ilkokul çocuklarına. Eğer özel eğitimden anlıyırsanız gölge öğretmenlik de yapabilşrsinşz

iyiyim yazarım çok da güzel yazarım. bi bilgisayar istiyorum zaten. doğru dürüst araştırma yapılmıyor telefondan. aldığımda kendimi bi deneyeyim bakayım.

Saatlik cocuk bakimi yapan cok kiz vardi bir de...
Allah yardimciniz olsun. Bol bereketli kazanclar dilerim

iyi akşamlar kızlar,

sabahtan akşama düzenli bi işe giremiyorum, çünkü o zaman okula gidemiyorum 2.öğretim değilim.

part time mağazaya başvurdum haber bekliyorum ama birikim yapmamı gerektiren bir konu var. yani şöyle söyleyeyim, ek birşeyler daha yapmam lazım part time iş yanında.

stand hostesliği için giden arkadaşlarıma haber verdim, bekliyorum.

başka neler önerirsiniz? nasıl para kazanabilirim? açıkçası kardeşlerime de para gönderiyorum o yüzden sadece part time ücreti yetmeyecek.

fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
Merhaba,
Ben Arapça öğretmeniyim aynı zamanda da yüksek lisans yapıyorum.Oriflame Danışmanı olarak çalışıyorum,eğer dilerseniz ekibime katılabilirsiniz,kendi ürünlerinizi %30 indirimli alıyorsunuz,yani katalogdan sipariş alabilirsiniz,ve ekip kurarız ekiple beraber kazancınız daha çok olacak,benim numaram ....dilerseniz what's up tan yazabilirsiniz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Organizasyon şirketinde düğün nikah törenlerinde çalışıyordum ara ara
Hafta sonları barista olarak çalışıyordum
Tez yazıyordum
Bi ara sinemada part time çalışmıştım
Kendi becerilerine göre part time bi iş bulursun mutlaka

Back
X