Oğlunun 'dev anne oldun' cümlesi 42 kilo zayıflattı

o ameliyatlarda ölenleride böyle manşet manşet yayınlasalar ya.... 80 kg insanlar bile tüp mide ameliyatı olmaya çalışıyomuş.... duyduğumda çok şaşırdım tam kilo insanı ümitsizliğe sevk ediyo veremem korkusu hep oluyor ama tip mide ameliyatından sonra aylarca sıvı beslenmek zorunda kalıyormuş insan.... sen aylarca az beslensen zaten vermez misin o kiloyu... illa canının mı yanması lazım... haa 40 vermezsin 5 verirsin 10 verirsin....

Mesela Pelin Öztekin ilkbu ameliyatı olduğunda ne kadar zayıflamıştı. Şimdi nişanlanmış, fotosu var haberlerde. Yine balıketi olmuş. Boğazını tutmayınca olmuyor işte.

almış sank dimi bana da öyle geldi....

Bu tip ameliyatlar için bakanlıktan özel izin alınması gerekiyor bence .
Her zayıflamak istiyorum diyeni ameliyat etmemeliler .

Anneannem var benim, gercekten kilolu.
Hicbirsey yemedigim dedigi ögün bir insanin tüm gün yiyecegi miktardan bile fazla. Ama onun gözünde hicbirsey yemiyor. Gel de anlat, acikla. Bize de anlatiyor su kadar yedim birsey yemedim ilaclar sisirdi beni diye. E göz görüyor biliyorum nasil yedigini.
Bir de metabolizma yavasladikca az da yemek gerekiyor. Simdi yedigimi yaslaninca yiyemeyecegi cok iyi bilip kendimi bu yönde motive ediyorum.
BIr de isin bu tarafi var.
Bir arkadas vardi dogum kontrol hapi yüzünden yirmi kilo almis öyle diyor. cocuk dogursan yine o kadar sismezsin bana mantiksiz geliyor. Ben de bogazimi tutmayinca naisl sistigimi biliyorum.
Doktor var, yürüyecek saglikli ayaklar var ise bu kilolarla kendine eziyet etmeye hic degmez.

Ilaclar, serumlar vs. belki kilo almayi kolaylastirir ama o kaloriler alinan nefesle gelemeyecegine gore demek ki bogazda da sorun var.

ben seni çok zayıf hayal etmiştim

yok cry'ım hükümet gibi kadınım

doğumdan sonra bir kaç sene hiç kilo veremedim, daha sonra 10 kilo verdim şimdi 75 kiloda kendimi sabitledim daha almayayım da şu halimden memnunum..

Geçmiş olsun hayırlı olsun. Umarım bundan sonra mutlu olur bayan ve oğlu

Bu ameliyat sadece mideyi küçültmek değil ki insülinede müdahele ediliyor ve dengeleniyor ameliyattan sonra bu yüzden çokdaha kolay kilo veriliyor bide çok para arkadaş bu ameliyatlat 10binden başlıyor

merhabalar,size bir şey soracağım,verdiğiniz 40 kilodan sonra sarkma oldu mu acaba ve çatlaklarınız ne boyutta

1.61 (bak o 1 cm çok önemli )
normalde 51 kilo olman gerekir .
kaba taslak bir hesap var ya .
benim boyum da 1,62
bu boyla en fazla 75 olmak gerekiyor zaten.
daha fazlası estetik olmuyor.
ben zaten aşırı zayıflığı sevmiyorum balık etli olmak iyidir .
insanın giydiği yakışıyor balık etliye

evet haklısın, ben 60 kiloya düştüğümde yüzüm yaşlandı Atlantis yaw. yani bildiğin 10 yaş büyük durmaya başladım, aslında versem veririm ama yaşlı görünürüm korkusu var

Bende de kilo yaşımı çok büyütüyor,36 beden olduğum zaman ancak yaşımı gösteriyorum.Şimdi +10 yaş gibiyim,kilo verince yüzüm çökmüyor belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…