Ay fazla muhalefet oldum , tüp mide prof ları beni bulup dava açacak
İletişim bilgilerimi paylaşmayın , sevgili yönetim
biz seni koruruz Aus'umHepimiz Aus'uz
ben seni çok zayıf hayal etmiştim85 kilodan 75 kilolara düşen biri olarak kesinlikle hareket diyorum, ha tabi bir de az yemek.. ben zaten yemek yemediğim için birazcık hareketle kilo verdiysem herkes verir.. ameliyat çok riskli allah korusun ya korkarım..
Mesela Pelin Öztekin ilkbu ameliyatı olduğunda ne kadar zayıflamıştı. Şimdi nişanlanmış, fotosu var haberlerde. Yine balıketi olmuş. Boğazını tutmayınca olmuyor işte.
Anneannem var benim, gercekten kilolu.
Hicbirsey yemedigim dedigi ögün bir insanin tüm gün yiyecegi miktardan bile fazla. Ama onun gözünde hicbirsey yemiyor. Gel de anlat, acikla. Bize de anlatiyor su kadar yedim birsey yemedim ilaclar sisirdi beni diye. E göz görüyor biliyorum nasil yedigini.
Bir de metabolizma yavasladikca az da yemek gerekiyor. Simdi yedigimi yaslaninca yiyemeyecegi cok iyi bilip kendimi bu yönde motive ediyorum.
BIr de isin bu tarafi var.
Bir arkadas vardi dogum kontrol hapi yüzünden yirmi kilo almis öyle diyor. cocuk dogursan yine o kadar sismezsin bana mantiksiz geliyor. Ben de bogazimi tutmayinca naisl sistigimi biliyorum.
Doktor var, yürüyecek saglikli ayaklar var ise bu kilolarla kendine eziyet etmeye hic degmez.
ben seni çok zayıf hayal etmiştim
boy kaç?yok cry'ım hükümet gibi kadınım
doğumdan sonra bir kaç sene hiç kilo veremedim, daha sonra 10 kilo verdim şimdi 75 kiloda kendimi sabitledimdaha almayayım da şu halimden memnunum..
merhabalar,size bir şey soracağım,verdiğiniz 40 kilodan sonra sarkma oldu mu acaba ve çatlaklarınız ne boyutta10 ay once tup mıde op.u oldum..40 kılo verdım son 5-6 kılom kaldı. kılo problemı olmayan yada azıcık ayva gobegıne bakıp uzulenlerın anlayabılecegı seyler degıl bunlar..bız obezler,eskı obezler,amelıyatlılar bazılarınızın yaptıgı o moral bozucu cumlelerı kaale almıyoruz...hanımefendı cok ıyı yapmıs ıyıkı amelıyat olmus ve evet aynı benım gıbı cocugu ıcın olmus..anlayamassınızz :)
normalde 51 kilo olman gerekir .1.61 (bak o 1 cm çok önemli)
normalde 51 kilo olman gerekir .
kaba taslak bir hesap var ya .
benim boyum da 1,62
bu boyla en fazla 75 olmak gerekiyor zaten.
daha fazlası estetik olmuyor.
ben zaten aşırı zayıflığı sevmiyorum balık etli olmak iyidir .
insanın giydiği yakışıyor balık etliye