Teşekkür ederim moralim bozuk olduğu için hızla yazdım uygun zamanda duzenleyecegim.suan kilo problemim yok pek 38 bedenim .manken değil manken gibi normal kızları eklemişti yani bunu yaparken beni asagiladi.sorun beni aşağılayıp başkalarını yuceltmesi.burada bahsetmemişim ama iyi giyinmemi de istemiyor ama iyi giyimli kadınlara bakıyor sürekli.cirkin hissettirip soyutlamak istiyor.ben de beni kırmak üzmek hayata küstürmek istedikleri için kiriliyorum
ama belki de bu sizin fikrinizdir sadece yani sizi hayata küstürmek için neden uğraşsınlar
beni depresyona itiyorlar diyorsunuz da onlara bu ortamı siz yaratıyorsunuz gibi geldi
annenizin huyunu biliyorsunuz ama ona kilonuzdan dert yanıyorsunuz mesela
lekeyi umursadığınızı gösteriyorsunuz
örneğin manken gibi kadınlara bakınca sizi nasıl aşağılayıp çirkin hissettiriyor ki
manken gibi kadınlara ben de bakıyorum
ben sizin gibi 38 beden de değilim hatta
ama hiç kendimi çirkin hissettirilmiyorum çünkü güzel olmak gibi bir kaygım yok
örneğin manken yahut 20li yaşlarının başında olan bir kızın giydiği kıyafetleri giymeye özenmiyorum ona çok yakışmış olabilir ama bana yakışmayabilir o kişi benim rakibim değil ki
ya da daha gündelik iş arkadaşıma çok yakışan kıyafet bana yakışmayabilir ama iş arkadaşım ile güzellik yarışına neden gireyim ki ben işimde iyi olayım yeter varsın o güzel olsun
hayata küsmek dediğiniz nedir
50 kg da olsum 80 kg da
hiç hayata küsme moduna girmedim kilolarım için ama işsiz kaldığımda dibe çekildiğimi hissettim vs
yani güzelliği, fiziği, neden bu kadar umursuyorsunuz
bence beden algınızda muhtemelen gençliğinizden kalma, annenizin kilolulara dair düşüncelerinin de temel olduğu travmalar olabilir
psikolojik destek almalısınız, belki iyi gelir, o beni iyileştirse de bunlar yeniden hasta eder diyorsunuz da siz önce bir iyileşin, belki şimdi taktıklarınızı o zaman takmazsınız