- 20 Ocak 2008
- 15.122
- 31.782
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar 3.sayfadan sonrasını okuyamadım bile..agzım acık kaldı..yınede ıyı nıyetımı kullanarak işin içinde olmamanıza yada başınıza boyle bırsey gelmemıs olmasına yadaa obezıte cerrahı amelıyatlarından bırını olmadıgınıza vermek ıstıyorum yazdıklarınızı..uzulerek ve şaşırarak bır acıklama yapmak ıstıyorum..lutfen kafalarınızdakı zıhnıyetlerınızdekı su boğazını tutamamıs kavramını silip atın bu çok aşağılayıcı..bırcok kılo problemı arkadasım ve ben asla düşündüğünüz gibi sizlerden çok farklı şeyler yemedık her öğün 1 ekmek tabaklar dolusu yemek yemedık yada abur cubur beslenmedık metabolizma ve genetik unsurlar var sonucta..bazılarımız cok erken yaslarda buyuk oranda metabolızma yavaslıgı hormon bozuklukları guatr hastalıgı veya yıne genetıkden gelen şeker hastalıgıyla tanısmıs kısıler ve bu kısıler ısteselerde bır noktada kılo vermede kısır döngüye dönüşen bır sürece gırıyor..cok uzuldum sızler ıcın bız yıyıp ıcıp oturan tıplerız o kadar yanılıyorsunuz kı..ben şeker hastasıyım 3 yıl boyunca şekerımı 500 ün altına cekemedık seker hastalarının dıyetlerını harfıyen uyguladıgım halde gunde bılmem kac doz ınsulın ve seker hapları aldıgım halde...ınsulın dırencı ıle bırlestı ve azıcık yememe ragmen o bana kılo olarak dondu.tup mıde op.undan sonra bırısı ac kalıyorsunuz sancılı bır surec falan demıs kesınlıkle boyle bırsey yok zaten artık ufak bır cocuk kadar mıdenız var..mıdenızın kucultulmus olması degıl burada etken, burada onemlı olan sey MIDENIN UST KISMINDA BULUNAN VE ISTAH HORMONU SALGILAYAN KISMIN ÇIKARILIYOR OLMASI Kİ AYNI BOLUM SADECE SEKER HASTALARINDA DA ŞEKER AMELIYATI OLARAK UYGULANAN BIR AMELIYAT TURUNDE DE ALINIYOR KISININ INSULIN DENGESI DUZENLENIYOR..o kadar mutluyum kı bu amelıyatı oldugum ıcın,hıc bır ucret odemedım devlet hastanesınde devlet doktorları tarafından HASTA oldugum ıcın yapıldı bu amelıyat ve en onemlısı amelıaytın ertesı sabahı şekerımın 90 a düşmüş olması,eger şekerımı düşürmeseydık oncelıkle gözlerımı sonrasında böbreklerımı kaybedecektım bozulacak damar yapısı yuzunden de kalbım dayanmayacaktı...evet amelıyat rısklı kabul ama yandas hastalıklarda rısklı..lutfen kılolu ınsanlara olan bu SIĞ VE ACIMASIZ dusuncelerınızı bırakın..hıc bır hastalıgı olmadıgı halde bu amelıyata gıren kılolu ınsanlar sızın bu acımasız sözlerınız yuzunden sırf gorsellıkden amelıyat oluyorlar ki onlar bıle haklı..baksanıza nasıl aşagılıyorsunuz ((((((
merhabalar,size bir şey soracağım,verdiğiniz 40 kilodan sonra sarkma oldu mu acaba ve çatlaklarınız ne boyutta
çok geçmiş olsun canım sağlığına kavuşmana sevindim
bende 1.59 um office cim,bayağı kilo vermişsin ama tebrikler1.61 (bak o 1 cm çok önemli )
Evet bende dün böyle bir insanla tanıştım kendisi eczacı ve sadece 12 kg fazlalığı var Morbid obezlere verilen ilaçlardan kullanıyormuş çok üzüldümArtık teknoloji ne kadar gelişirse o kadar da yan etkisi var. Hepsi para tuzağı.
Keşke kendi iradesiyle olasaydı.
Mustafa Koç da bu ameliyatla baya kilo vermiş. BAzı bilinçsiz insanlar metabolizmasını hızlandırmak için tiroid ilaçları alıyormuş. Dozu ne olursa olsun rahatsızlığı yoksa yanlış bir durum bence. Tiroid hormonunu hızlı çalıştırıp amaç kilo vermekmiş. Uzun vadede başına gelecekleri hiç hesaba katmıyorlar.
Bende malesef başarı görmüyorumBende 98 kiloydum , Allah büyük konuşturmasın ama hayatta ameliyat masasına yatıp bu kumarı oynamazdım. Az bi nefis kontrolü ile veriyoruz kilolari. Ben bunu büyük başarı olarak göremiyorum, bana kalaycılık geliyor. Ameliyat ile alınan kilo mi ki normal verilemiyor. Önceden gayet iyiymis.
Geçmiş olsun ben gerçekten ameliyat Olucak hastalara kızmıyorum böyle 10 kg fazlası ve param var olurum diyen insanlara kızıyorum Bende şeker hastasıyım ve obezim çok korkuyorum kör olmaktan ve böbreklerimin işlevinin yitirmesinden şuan Karatay beslenmesi ve spor yapıyorum eskiye nazaran iyiyim şükür şekerim 300 çıktı şuan iyi 90 düştü rabbim herkese şifa versinarkadaslar 3.sayfadan sonrasını okuyamadım bile..agzım acık kaldı..yınede ıyı nıyetımı kullanarak işin içinde olmamanıza yada başınıza boyle bırsey gelmemıs olmasına yadaa obezıte cerrahı amelıyatlarından bırını olmadıgınıza vermek ıstıyorum yazdıklarınızı..uzulerek ve şaşırarak bır acıklama yapmak ıstıyorum..lutfen kafalarınızdakı zıhnıyetlerınızdekı su boğazını tutamamıs kavramını silip atın bu çok aşağılayıcı..bırcok kılo problemı arkadasım ve ben asla düşündüğünüz gibi sizlerden çok farklı şeyler yemedık her öğün 1 ekmek tabaklar dolusu yemek yemedık yada abur cubur beslenmedık metabolizma ve genetik unsurlar var sonucta..bazılarımız cok erken yaslarda buyuk oranda metabolızma yavaslıgı hormon bozuklukları guatr hastalıgı veya yıne genetıkden gelen şeker hastalıgıyla tanısmıs kısıler ve bu kısıler ısteselerde bır noktada kılo vermede kısır döngüye dönüşen bır sürece gırıyor..cok uzuldum sızler ıcın bız yıyıp ıcıp oturan tıplerız o kadar yanılıyorsunuz kı..ben şeker hastasıyım 3 yıl boyunca şekerımı 500 ün altına cekemedık seker hastalarının dıyetlerını harfıyen uyguladıgım halde gunde bılmem kac doz ınsulın ve seker hapları aldıgım halde...ınsulın dırencı ıle bırlestı ve azıcık yememe ragmen o bana kılo olarak dondu.tup mıde op.undan sonra bırısı ac kalıyorsunuz sancılı bır surec falan demıs kesınlıkle boyle bırsey yok zaten artık ufak bır cocuk kadar mıdenız var..mıdenızın kucultulmus olması degıl burada etken, burada onemlı olan sey MIDENIN UST KISMINDA BULUNAN VE ISTAH HORMONU SALGILAYAN KISMIN ÇIKARILIYOR OLMASI Kİ AYNI BOLUM SADECE SEKER HASTALARINDA DA ŞEKER AMELIYATI OLARAK UYGULANAN BIR AMELIYAT TURUNDE DE ALINIYOR KISININ INSULIN DENGESI DUZENLENIYOR..o kadar mutluyum kı bu amelıyatı oldugum ıcın,hıc bır ucret odemedım devlet hastanesınde devlet doktorları tarafından HASTA oldugum ıcın yapıldı bu amelıyat ve en onemlısı amelıaytın ertesı sabahı şekerımın 90 a düşmüş olması,eger şekerımı düşürmeseydık oncelıkle gözlerımı sonrasında böbreklerımı kaybedecektım bozulacak damar yapısı yuzunden de kalbım dayanmayacaktı...evet amelıyat rısklı kabul ama yandas hastalıklarda rısklı..lutfen kılolu ınsanlara olan bu SIĞ VE ACIMASIZ dusuncelerınızı bırakın..hıc bır hastalıgı olmadıgı halde bu amelıyata gıren kılolu ınsanlar sızın bu acımasız sözlerınız yuzunden sırf gorsellıkden amelıyat oluyorlar ki onlar bıle haklı..baksanıza nasıl aşagılıyorsunuz ((((((