Benim kayinvalidem de eşime yavrum cocugum der sarilir falan ama bana da yapar aynilarini sag olsun ayirmaz. Gonlunde tabi ki herkesin evladi cok baskadir ama o ayirmadigini hissettirmeye calisir. Boyle yapinca da guzel oluyor, insan kendini dislanmis hissetmiyor, kendisini de o aileye ait hissediyor. Ama tabi herkes ayni sekilde dusunmuyor, bence kayinvalidemin yaptigi da guzel bir davranis, ince dusunuyor.
Amaaa ben seni alkışlamaktan tee.. yoruldum şimdiiiRekabet denen şey dünya varolduğundan beri var arkadaşlar.
Büyükler idareci olmalı ki küçükler onları sevsin ve saysın..
Düşüncem bu şekilde..
Kesinlikle abla...yani sevgiliyle 24 saat beraber mi yaşıyor.bazı erkekler kız arkadaşları olunca aile ilişkilerini farklı anlatıyor.
kız doğur kızzzzzGerçekten oky ya...
Böyle şansın...
farkettiyseniz o rekabet icine girenler hep kayinvalideler oluyorEvet rekaber dünya varolduğundan beri olabilir ama rekabet edilecek kişiler en azından benzer kulvarda olmalı.
Biri eş biri anne ise o işte terslik vardır.
Evet, ogluna soylerken bana da iki kelime canim, kizim vs diyince benim de hosuma gidiyor, gonlumu aliyor. Aslinda her sey iyi niyette bitiyor. Aileler gelini damadini oglumuz kizimiz diye kabul etse, oyle baksa, gelin damatlar da onlar da benim annem babam gibi birer anne baba diye dusunse kaynana vs gozuyle bakmasa işin önyargi kisminin cogu cozulur. Bastan bunu soylemek lazim, ben seni annem -kizim gibi goruyorum diye...İşte çözüm bu mesela
olay bu zaten. olması gereken bu.Evet, ogluna soylerken bana da iki kelime canim, kizim vs diyince benim de hosuma gidiyor, gonlumu aliyor. Aslinda her sey iyi niyette bitiyor. Aileler gelini damadini oglumuz kizimiz diye kabul etse, oyle baksa, gelin damatlar da onlar da benim annem babam gibi birer anne baba diye dusunse kaynana vs gozuyle bakmasa işin önyargi kisminin cogu cozulur. Bastan bunu soylemek lazim, ben seni annem -kizim gibi goruyorum diye...
aa ben seni tebrik ediyorum ablacim, bak ogullarin varmis buna ragmen objektif yorumlar yaptin bu konuyabenim oğullarım daha evde.hergün akşam beraberiz.buna rağmen gündüz bir kaç kez ararım.evlenince de bu böyle devam edecek.
farkettiyseniz o rekabet icine girenler hep kayinvalideler oluyor
gelinler hic kocami elimden alacak korkusu yasamiyor, hep kayinvalideler bu sekilde dusundugunde bu rekabeti onlar yaratiyor
tabiki herkes degil, sadece bazilari, bizim su an bahsettiklerimiz
O rekabeti yaratan gelinler.
Annesiyse annesi, öpmesin sarılmasın aramasın modunda gezen ne kadar gelin var farkında mısınız?
Neden sarılmayacak öpmeyecek neden aramayacak?
Çünkü o rakip de gelinin gözünde ondan...
ben henüz kaynana değilim ama bir gelinim ve iyi bir gelinim.bu konuda hiç mütevazi olamam.aa ben seni tebrik ediyorum ablacim, bak ogullarin varmis buna ragmen objektif yorumlar yaptin bu konuya
daha evli bile olmayan arkadaslarimiz, sanki ogul ve gelin sahibiymis gibi ne yorumlar yaptilar baksana :)
tabiki arayacaksin, annesin ve en dogal hakkin bunda bir anormallik yok, ama sadece oglunu arama bir kez oglunu ariyorsan ikinciye gelinini ara :)
aa ben seni tebrik ediyorum ablacim, bak ogullarin varmis buna ragmen objektif yorumlar yaptin bu konuya
daha evli bile olmayan arkadaslarimiz, sanki ogul ve gelin sahibiymis gibi ne yorumlar yaptilar baksana :)
tabiki arayacaksin, annesin ve en dogal hakkin bunda bir anormallik yok, ama sadece oglunu arama bir kez oglunu ariyorsan ikinciye gelinini ara :)
Umarım...herkesin bakis acisi
sizin gibi dusunemiyorum
sizde benim gibi dusunemiyorsunuz
olabilir
umarim herkes kendi ailesinde mutlu huzurlu olur
birisi teori birisi pratikEvli olanların artı yorum yapma bonusu mu var?
Tabii tabii.birisi teori birisi pratik
tecrube daima dogruyu konusur