Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

İşte çözüm bu mesela

yani sevgiliyle 24 saat beraber mi yaşıyor.bazı erkekler kız arkadaşları olunca aile ilişkilerini farklı anlatıyor.
Kesinlikle abla...
Kimse kimsenin aile ilişkilerini içine girmeden bilemez.
Dışarıdan görünen yüz her zaman farklıdır.

benim oğullarım daha evde.hergün akşam beraberiz.buna rağmen gündüz bir kaç kez ararım.evlenince de bu böyle devam edecek.

Evet rekaber dünya varolduğundan beri olabilir ama rekabet edilecek kişiler en azından benzer kulvarda olmalı.
Biri eş biri anne ise o işte terslik vardır.
farkettiyseniz o rekabet icine girenler hep kayinvalideler oluyor
gelinler hic kocami elimden alacak korkusu yasamiyor, hep kayinvalideler bu sekilde dusundugunde bu rekabeti onlar yaratiyor
tabiki herkes degil, sadece bazilari, bizim su an bahsettiklerimiz

İşte çözüm bu mesela
Evet, ogluna soylerken bana da iki kelime canim, kizim vs diyince benim de hosuma gidiyor, gonlumu aliyor. Aslinda her sey iyi niyette bitiyor. Aileler gelini damadini oglumuz kizimiz diye kabul etse, oyle baksa, gelin damatlar da onlar da benim annem babam gibi birer anne baba diye dusunse kaynana vs gozuyle bakmasa işin önyargi kisminin cogu cozulur. Bastan bunu soylemek lazim, ben seni annem -kizim gibi goruyorum diye...

olay bu zaten. olması gereken bu.

Ne duruyosun ki bohcani hazirla gotur birak cok sorun yasarsin ilerde ama seviyorum katlanirim dersen de devam et

açılan konuları görmüyorsunuz her halde.annesinden,kız kardeşinden ablasından kıskanan o kadar çok sevgili,gelin var ki

benim oğullarım daha evde.hergün akşam beraberiz.buna rağmen gündüz bir kaç kez ararım.evlenince de bu böyle devam edecek.
aa ben seni tebrik ediyorum ablacim, bak ogullarin varmis buna ragmen objektif yorumlar yaptin bu konuya
daha evli bile olmayan arkadaslarimiz, sanki ogul ve gelin sahibiymis gibi ne yorumlar yaptilar baksana :)

tabiki arayacaksin, annesin ve en dogal hakkin bunda bir anormallik yok, ama sadece oglunu arama bir kez oglunu ariyorsan ikinciye gelinini ara :)

O rekabeti yaratan gelinler.
Annesiyse annesi, öpmesin sarılmasın aramasın modunda gezen ne kadar gelin var farkında mısınız?
Neden sarılmayacak öpmeyecek neden aramayacak?
Çünkü o rakip de gelinin gözünde ondan...

herkesin bakis acisi
sizin gibi dusunemiyorum
sizde benim gibi dusunemiyorsunuz
olabilir
umarim herkes kendi ailesinde mutlu huzurlu olur

ben henüz kaynana değilim ama bir gelinim ve iyi bir gelinim.bu konuda hiç mütevazi olamam.

Evli olanların artı yorum yapma bonusu mu var?

Konuyu okuyunca istemsiz güldüm.
Nedir bu erkek ailelerinin bir şey ispatlama çalışmaları???
Benim de kayınpederim oğluşuna aşık.
Onlarla olduğumuz zaman bildiğiniz köşe kapmaca oynarız, kim kocamın yanına oturacak diye.
Yanı boş bulan varsa ya hemen babası ya da annesi geçer, abartılı sevgi gösterileri falan.Ben dış kapının mandalı tabi ama hic ciddiye bile almıyorum. Gülmekten kendimi zor topluyorum sadece.

Siz de umursamayın derim, üzerinize de alınmayın.
Gelin kim olursa olsun aynısını yapacaktı zaten kayınvalideniz.
Aksine siz ağırlığınızı koyun, bir şey dediklerinde ya da sunduklarında 'mühim değil, biz bir ömür beraber olacağız zaten' gibi cümleleri ağnızından eksik etmeyin.
Biraz daha yemek uzattığında vs vs 'yemesin anneciğim, kilosuna dikkat ediyor , benim yaptıklarıma da bayılıyor' gibi cümleler kurun.
Siz böyle bir tavır takındığınızda inanın aile buluşmaları pek eğlenceli ve bozulan suratlarla geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…