Oğlumun ismi

Kv siz kafanıza göre takılın baban takmaz öyle şeylere demiş sen yine de kadına kurulmuşsun... Yaa ne uzatıyorsunuz madem o kadar önemli bir konu sordukların da söyle biz şu ismi koyacağız diye..

Ne kafanda kurup kurup duruyorsun aslında şu şunu demek istdi, yok anlaştılar vb... Alemsin valla...

Açıkça Whatsaap da falan ilan edin o zaman. Her zaman annenin içine sinen isim olmalı bebeğin adı. Ben şahsen 2 isim koydum 1. Si kayınpeder in ismi 2. Si kocamın ismi . Ama ben 2 ismide çok beğendiğim ve kendim istediğim için koydum . Kocam başta istemedi onu bile ben ikna ettim . Şimdi herkes oğlumun adına bayılıyor. Demem o ki sen hangi ismi istiyorsan o koyulacak ve kimseyi de takma

sizinki iyiymiş benim oğlum olursa muhtemelen 4 isimli olacak. yazık evladıma

Tövbe tövbe artık yani ne 4 ismi
eşim le evlenmeden önce oğlumuz olursa hamza koyalım dedik. ikimizinde çok sevdiği bir isimdi. evlendik hamileyim eşim babamında ismini koyalım o zaman iki isim olsun dedi. tek erkek çocuk kendisi. kayın pederim de senin babanın ismini de koyalım dedi ettimi sana 3 isim. bende gıcıklığına madem senin babanın ismi konuyor o zaman bende başka bir isim daha istiyorum dedim 4 oldu. çocuk doğana kadar elememiz lazım yoksa 4 isimli olacak malesef

Çocuğa böyle bir kötülük yapmayın bence Hamza koyun bitti gitti

Anne baba ismi koymak kadar saçma bir şey duymadım demek isterdim ama örf, adet ve göreneklerimizde o kadar saçma şeyler var ki sıralama daha yapamıyorum. Sakın kayınbaba-ana ismi koymayın, istediğiniz ismi koyun, küsecekse de küssün. Hem annanesinin hem babaannesinin adını taşıyan biri olarak çok bedbahtım.

cocuk sızın cocugunuz ıkınızın cocugu kv kp ne karısırkı onların ustlerınde en ufak hakları yok
bız bu ısmı koyacagız dersınız olur bıter yanı ısımın ne oldugunu bılsınler dıye boyle stresler yasamanıza bıle gerek yok bılmek zorunda bıle degıller kı ısmı ne dıye sorarlarsa su dersınız bıttı gıttı

bosverın strese gırmeyın sımdı boyle seyler ıcın

Öyle birşey yaparsa ki yapamaz da olay çıkartacağımı biliyor
Benim teyzemin yaptığını anlatmak isterim , teyzem Doğum yapıyor baba gidiyor kimliği bir getiriyor kayınvalide nin ismi yazılmış teyzem o hastaneyi inletiyor eve gider gitmez avukat tutuyor ve kızının adını kendi koymak istediği isimle değiştirip yeni kimlik çıkartıyor. Ayrıntıları tam bilmiyorum ama bunu teyzem tam 48 yıl önce yapıyor günümüzde de değil yani . Eniştemle boşanmadı 30 yıl da güzel bir evlilikleri oldu. Demem o ki tutuğunu koparan kararlı cesur bir anneden korkulur

İsim koymak anne babadan başka kimseye düşmez. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Günümüzde o kadar saçma isimler konuyor ki. Yok Kumsal yok Masal.. Çok özenti ve komik duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…