Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Eşin seni seviyosa çocuğunu kabul etmek zorunda bazen insanın kendi cocuguda babasıyla anlasamaya bilir öyle kabul etsin biraz iyi davransın belki oglunda ona karşı iyi olur her halde kıza karşı iyide oglunuzu sevmiyodur o yüzden oglunuzda ona öyle qicik oluyo. Yarqilamiyorum ikinci kez evlilik yapmak normal ama koca için oğlundan vazgeçmek bence hiç normal diyil ilerde kizinida isdemezse ondandami vazgeçersin?

Yurda verin evet. Sizin gibi bir anneyle, karısına rahatlıkla çocuğun gitsin diyebilen bir üvey babayla büyümesindense yurtta büyümesi çocuğunuzun yararına olur. Kızınızı da verin hatta. Devlet sizden çok daha iyi bakar onlara. Sizin derdiniz annelik değil kadınlık çünkü sizden anne falan olmaz. Verin çocuklarınızı kocanızla yaşayın gidin ama bir daha da çocuk falan yapmayın.

Başına olmadık işler gelmiş bazı yetişkinler hariç, hiçbir yetişkin insana acımıyorum ama çocuklar ve diğer canlılar başka, onlara çok üzülüyorum zira insanoğlunun bencilliğinin ceremesini onlar çekiyor.
Analı babalı olup öksüz yetim kalmış yavrular bir gün büyüdüklerinde onlardan evlat olmaları isteniyor, örf adetlerimiz var, anne babaya bakacaksın, ne olursa olsun onlar senin anne baban deniyor.

Ben bunu hiç adil bulmuyorum, çocuğa küçükken gösterilmeyen vicdanı büyüyünce ondan beklemek bencillik.
İşin psikoloji kısmını bilemem, çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi eğitimim yok ama anneyim ve hayat tecrübem var, bir insana çocukken sevgi vermezseniz, büyüdüğünde karşısına çıkıp hadi sıfırdan başlayalım ben senin annenim veya babanım deyip çocukluğunda aldığı yarayı saramazsınız, o yılların boşluğu kimsesizliği doldurulmuyor çünkü.

Çocuğunu kimsesizliğe terk eden anne babalar yaşlanınca yine bencil duygularla çalıyor o çocukların kapısını, bir çocuk yapmıştık şurada duruyordu bize bakacak bakmaya mecbur diyorlar.

Konuyu açan çocuğun annesi olduğundan tabii öncelikle tepki anneye ama baba da baba değil, madde bağımlılığından ölmeden kurtulursa bir gün, babayım diye çocuklarının karşısına çıkmamalı, böyle sorumsuz babalar yaşayıp çocuklarına zarar vereceğine hiç olmasalar keşke, bu babaya baba demektense mezar taşına sarılıp baba demek daha iyi.

Vah gidi çocuklara, Allah bahtlarından güldürür inşaallah

Son düzenleme:
O çocuğu yurda bırakıp gece evinde nasıl uyuyacak? Çocuk yalnız bir yatakhanede kafasına yorganı çekip ben neden buradayım onu bile anlamayıp ağlarken kocasına mı sarılacak uyuyacak sevişecek? Bunlar anne olmasın ya. Maddi manevi bakamayan anne olmasın baba olmasın yazınca burada bazı anneler duyar kasıyor saldırıyor. Hodri meydan. Bu 8 yaşındaki yavruya siz mi bakacaksınız? Ruhundaki yarayı terkedilmiş hissini siz mi gidereceksiniz?

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Mutlu evliliğin falan yok senin. Çocuklarımı hiç kimseye değişmem. Asla yurda vermem bir adam için. Pedagogla çözmeyi deneyin. O adama da biterse bitsin oğlumdan önemli değilsin deyin. Oğlunuz ileride en büyük yardımcınız olacak. Tabi siz iyi bir anne olabilirseniz..

Eşinizle birbirinizi seviyorsunuz madem neden bir pedagogla görüşelim konuşalım çözüm bulalım demek yerine böyle giderse ayrılırım diyor, bir çocuğunuzu kabul edip diğerini kabul etmiyor o daha küçücük çocuk kıskanır ilgi ister ama kaç yaşında eşiniz neden çocuğunuza ılımlı yaklasmiyor , ben 22 yaşındayım empati kurdum ve büyük bir travma olur bu çocuk için , canım yandı

Aynen 2 yaş çocugu herkes sever.En saf halleri.Buyuk kızım 5 yaşında çok zorluyor bizi büyüyor..daha da büyüyecek önemli olan sonrasında yanında olabilmek zaten.
2 yaşındaki kizda büyüyünce muhtemelen onuda verir konu sahibi.yazik ya..
Önemli olan aşkı kocası

İnsan yeri gelince kocasını bile gözden çıkarır çocukları için. Kaldı ki elin adamı. Yazık günah yavrucağa. Sizden başka kimsesi olmayan küçücük bi çocuk o daha sizi elin adamından kıskanması kadar doğal bişey yok. Ayrıca o adam kimbilir çocuğa nasıl davranıyo da çocuk adama tepkili.

baskasindan olan erkek cocugu kabullenmeyip kizi cocugunu nasil kabul ediyor kafa karistirici

Allah boyle bir duruma dusurmesin kimseyi ama ..Bagım olmayan bir adamla mutlu yasayup cocugum gozumun onunde olmauacaksa

o adami atarim iterim kenara ...ne boyle bir sebepten cocuk yuvaya verilir ne de insan bu sekilde mutlu olabilir

Senin gibilere akıl vermeye gelmez 2 yıl bu adamla yaşarsın sonra hop başkasına.Çünkü kendine baktırmak için o kapıdan ona gezen tipler.Bu adamdanda çocuğun olur bu sefer diğeri istemez onuda atarsın yurda.Dilerim Allah bu günahsız yavruların vebalini dolar ayaklarına hiçbir evliliğinde mutlu olamazsın

Eşi terketmiş bir liralık malı evi olmayan nafaka almayan kirada bir kadın tanıyorum yıllardır.Aslan gibi çocuklarının başında. Bunu gören devlet muhtar okul tüm mahalle destek onlara. Biri üniversite bitirmek üzere diğerleri de çiçek gibi okuyor. Bu da anne konu sahibi de anne.

Nefret ediyorum senin gibilerden.
Ufacık çocuğa sapık mu diyorsunuz bide.
8 yaşında çocuk.
Verin yurda aşkınızı yaşayın
Kızı da verin
Sizin gibilerin yanında çocuk kalmasın.
Rezil insanlar

Bence konudaki tek sapık kadının esi. Kız cocugu sahiplenip oglan cocugun evden def edilmeye calismasi tesadüf degil bana göre. Aşık pipi düskünü kör daha

Yazan oldu mu bilmem ama kızınızı kabul etme nedeni çok masum da olmayabilir. Aşk gözünüzü kör etmiş ya oğlunuzu atacak kadar, o da aklınızda olsun. Bu ülkede el kadar bebeklere babası tecavüz ediyor, ilgili şahıs hiç kimse. Oğlunu ver kızın kalsın demek ileride 3.sayfa haberlerine çıkacak bir konuya gidecek gibi geliyor.

aynen cok zor hayatlarda var ...mesela bir aileye surekli yardim ediyoruz ..kadin 5 cocugu ile gencecik kaldi ...ilk gittigimde durumlari daha kotuydu ..mesela o aileye o kadar cok etraftan yardim geliyorki kadin istese evlenir yani ...

yardimi herseyi gectim evim olmasin param pulum olmasin cocugum yanimda mutlu olsun beni sevsin ben onu seveyim ...

disarda hic bi cocuk ana kalmamistir kalmazda ..polisimiz ,cesitli evler ,yardim kuruluslari bakimevleri var yardima muthtac insanlarin kaldigi cocugum icin oralarda kalmayi bile goze alirdim !

Aynen öyle. Yardımsever bir toplumuz . Yağdırdılar yıllardır herşeyi aileye. Sebebi anne. Anne koca peşinde değil evlat peşinde.tv ye çıksan ya da bir derneğe başvursan evini baştan aşağı döşüyorlar iş buluyorlar. Benim bir öğrencim vardı annesi akli melekesi yerinde olmayan , gelirsiz kimsesiz. Burs bulundu ünlü bir işadamından. Çok zeki çocuktu. Yıllar sonra gördüm dr olmuş. Annesi de yanında . Nişanlanmış mutluydu. Bu kadın da aynını yapabilir kocam da kocam demese.

Kendimi sizin yerinize koydum ve kızımı yurda verme ihtimalini düşündüm
İstemsizce güldüm çünkü o kadar saçma ve komik bir fikir ki.
Yapmayın Allah aşkına.
Yerinizde olsam bu adam olmadan nasıl bir hayatım olur diye düşünürdüm bu daha mantıklı çünkü

Kırgın ciceklerdeki kemalim yapmaz diyen kadından bir farkınız yok. O en azından dizi karakteri siz gerceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…