- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
Ay elin adamı kapının önüne koymasın diye çocuğunuzdan vazgeçiyorsunuz sizin gibi anne olmaz olsun!! Sırf üvey baba istemedi diye çocuğunu kapının önüne koymak nedir? Kız çocuğunuz da yakında gelip “üvey baba beni taciz etti” dese kızcağıza yalancı diyip onu da kovacaksınız belli. Sizin gibiler mümkünse anne falan olmasın.Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Ben bu yazıların çok kötü bir troll olduğunu düşünüyorum çünkü aksini düşünmek istemiyorum.Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Sen anne deme kendine ya. Anne falan değilsin sen.Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Çocuk esirgemede kalan çocuğun ne sağlığı ne mutluluğu olacak ya? Senin kendi sağlığın mutluluğun olmasın o? Dilerim kapı önüne koyulursun da görürsün gününü.Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Hayır bir de adam ne hikmetse kız çocuğu istiyor ama erkek çocukla arası iyi değil. Burnuma kötü kokular geldi. İleride kız çocuk tacize uğradığını söylese hatta kadın gözleriyle görse yine de “kemalim yapmaz” modunda takılıp kızı da postalamaya uğraşır. İğrençler gerçekten iğrençler Allah bildiği gibi yapsın.hiç şaka olduğunu düşünmüyorum haberlerde görmüyor muyuz çocuklarını bıraktı kocaya kaçtı ,çocuklarını saattı sevgilisiyle yaşıyor vs diye . niye şaşırıyorsunuz hanımlar var böyleleri maalesef ! birde doğurmuş yetmemiş 2. yi doğurmuş şimdi hayatındaki adamada doğurur birkaç tane daha heryer çocuk dolu olur... olan da çocuklara olur. allah sizi ıslah etsin .akıl fikir versin
Yuhh diyorum. Sizin anneliğinize ne diyim ben. Banlanmamak için susma hakkımı kullanıyorum. Son olarak kediler köpekler bile çocuğuna sahip çıkıyor.Siz bir erkek peşinde koşun devam edin sonunuzu merakla bekliyorumNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
aynı şeyi düşündüm ben yazamadım siz benim iç sesim oldunuz... kızımı seviyor dedi aha dedimHayır bir de adam ne hikmetse kız çocuğu istiyor ama erkek çocukla arası değil. Burnuma kötü kokular geldi. İleride kız çocuk tacize uğradığını söylese hatta kadın gözleriyle görse yine de “kemalim yapmaz” modunda takılıp kızı da postalamaya uğraşır. İğrençler gerçekten iğrençler Allah bildiği gibi yapsın.
Uyuşturucu bağımlısı babaya patır patır çocuk yapıp 8-9 sene evli kalırken sorun yok tabi. Cehalet diz boyu.Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Tam da bunu yazacaktim ki zaten siz yazmissiniz. Bu adam kesinlikle o kiz cocuguna ilerde kotu gozle bakar. Sekiz yasindaki erkek cocugundan kiskanip arasi bozulan biri bu. Daha cocuk ya cocukla nasil arasi bozulabilir ki bir insanin. Allah akil fikir vicdan versin insAllah.Hayır bir de adam ne hikmetse kız çocuğu istiyor ama erkek çocukla arası iyi değil. Burnuma kötü kokular geldi. İleride kız çocuk tacize uğradığını söylese hatta kadın gözleriyle görse yine de “kemalim yapmaz” modunda takılıp kızı da postalamaya uğraşır. İğrençler gerçekten iğrençler Allah bildiği gibi yapsın.
Sizinle de yorumlarimiz dusuncelerimiz ayni frekansta ilerliyor genelde.aynı şeyi düşündüm ben yazamadım siz benim iç sesim oldunuz... kızımı seviyor dedi aha dedimgeçenlerde müge anlıdaki olay haberlere sirayet etmişti . kadın sevgilisiyle aynı evde yaşıyor 2 kızı var. adam çocuğu taciz ediyormuş ve döverek öldürmüş diğer çocukda kayıptı. çocuğu olan anneler 98434874 kere düşünmeli . içim acıyor benim böyle konularda resmen hastalanıyorum
Kadın aşırı mıymıy birine benziyor zaten. Büyük ihtimal kız çocuğu sürekli üvey baba ile yalnız bırakıyor. Garibim de 2 yaşında, başına bir şey gelse nasıl anlayacak neyi söyleyecek? Belki 8 yaşındaki oğlan bunların farkında ve o yüzden üvey babayı sevmiyor istemiyor. Kızla araları çook iyiymiş de bilmem neymiş. 2 yaşında çocuğun ağzı var dili yok nereye araları iyi olabilir? Off yavrucaklar ya içim parçalandı… Çok şey yazasım var şu kendine “anne” diyen varlığa ama banlanmamak için susuyorumaynı şeyi düşündüm ben yazamadım siz benim iç sesim oldunuz... kızımı seviyor dedi aha dedimgeçenlerde müge anlıdaki olay haberlere sirayet etmişti . kadın sevgilisiyle aynı evde yaşıyor 2 kızı var. adam çocuğu taciz ediyormuş ve döverek öldürmüş diğer çocukda kayıptı. çocuğu olan anneler 98434874 kere düşünmeli . içim acıyor benim böyle konularda resmen hastalanıyorum
Erkek çocuk da her şeyin farkında bence o yüzden adamı sevmiyor. Muhtemelen adam da durumu anladı ve çocuğu postalama derdine düştü. İnşallah iki çocuk da kurtulur bunların elinden.Tam da bunu yazacaktim ki zaten siz yazmissiniz. Bu adam kesinlikle o kiz cocuguna ilerde kotu gozle bakar. Sekiz yasindaki erkek cocugundan kiskanip arasi bozulan biri bu. Daha cocuk ya cocukla nasil arasi bozulabilir ki bir insanin. Allah akil fikir vicdan versin insAllah.
Aile içinde taciz tecavüz vakalarını yazan bir kitap okumuştumErkek çocuk da her şeyin farkında bence o yüzden adamı sevmiyor. Muhtemelen adam da durumu anladı ve çocuğu postalama derdine düştü. İnşallah iki çocuk da kurtulur bunların elinden.