Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Koca için çocuğundan vazgeçen biri benim gözümde anne falan olamaz. Bariz belli çocuk kıskançlıktan yapıyor bunları. Yaşı kıza göre büyük aklı eriyor. Ama siz koca derdinde oldugunuz için çocuğa sepet havası caliyorsunuz yazık. Keşke okumasaydim konuyu çok sinirlendim tavriniza kedi köpek anne olurda bazıları anne olamaz.

Konu fake bence . Burda insanlar belki ufak blr yardım bulurum diye gerçek dertlerini paylaşmaya çalışıyor . Böyle konular engel oluyor .
O yüzden kızıyorum . Gidin sosyal deneyinizi eğlencenizi başka yerde yapın. İnsanların çektiği sıkıntılara da biraz saygı gösterin . Onların paylaşım alanını meşgul etmeyin .

Kesinlikle babaanne ve anneanne konusunda haklısınız , belli bir yaştan sonra cocuk bakımı cok zor fakat belki onlar yurda verilmesine razı olmaz biz bakalım derler diye bir öneri benimki..

Çünkü yazık bu cocuk yurda verilmese bile o eve sığdıramayacaklar.
Annesi evliliği ile ilgili bir sorun olduğunda oğlunu suçlayacak .
Baksana adam boşanmasın diye evladından vazgeçen bir kadından ben herseyi beklerim.

Konu fake belli ama böyle bir konu açıpta bu kadar kişinin sinirini ziplatan konu sahibi Allah belanı versin ya gerçekse diye okuduğumdan beri sinirim bozuk bir şekilde dolanıyorum evin içinde eşim çocuklarım da etkileniyor ikide bir gelip soruyorlar neyin var diye onların vebaline de girdiğiniz için yine Allah belanı versin

Hanımlar sinirlerinize hakim olmaya çalışarak yazın lütfen
Fake olsa ne yazar?
Sevgilisiyle bir olup oğlunu yakarak öldüren anne var bu ülkede. Sebep sevgilisinin oğluna tecavüz ettiğini oğlu kimseye anlatmasın diye. Adı anne ama.
Bilindik video sitesinde kısa videoların paylaşıldığı “Shorts” kategorisi var, neredeyse her akşam kafa dağıtayım diye bakıyorum kısa videolara.
Geçen akşam galiba Müge Anlı programındandı, kısa bir videoya denk geldim, anladığım kadarını yazayım, 25 yaşında bir kadın 4 küçük çocuğunu da annesine bırakıp gitmiş, annesi de kızının bulunması için programa çıkmış, kızı bulmuşlar ama annesine bağırdı mi artık nedir orasını bilmiyorum, Müge Anlı’nın nevri dönmüş, “Ben senin annen değilim, 25 yaşındasın her biri başka adamdan 4 çocuğun var, çocukların babası belli değil, annene bırakıp gitmişsin bir de annenden hesap mı soruyorsun, annen buraya ünlü olmaya mı geldi” gibi şeyler söyledi, ağzına sağlık dedim.

İnsanız bazen karşımızdakini tanıyamayabiliriz ama berbat bir adamdan dahi olsa bir çocuk sahibi olduysak, o çocuğa ömür boyu annelik yapmaya mecburuz, başa çıkamayınca ben yapamıyorum deyip çocuğu bir kenara koyamayız veya devletin güvenli ellerine bile olsa bazı müstesna sebepler hariç, bir başkasına teslim etmeye hakkımız yok, hiçbir çocuk doğacağı aileyi seçemiyor.

Kadınlar beni affedin ama ben ebeveynliği bencillik olarak görüyorum, biz istiyoruz biz karar veriyoruz anne baba olmaya, çocuğun seçme karar verme hakkı olmuyor, doğduktan sonra bile uzun süre kendisiyle ilgili veya kendisini de ilgilendiren hiçbir konuda karar verme hakkı olmuyor, sonra bir gün çocuk bizi zorlayınca, istemediğimiz bir şey yaptığında veya bizim gibi olmadığını düşündüğümüzde, bizim üzerinde kurduğumuz hayallere uymadığında çocuğu hangi köşeye bıraksam diye düşünüyoruz.

8 yaşında bir çocuk, ki adı üstünde çocuk, annesini hiç tanımadığı bir adamdan kıskanır, çocuk bu annesini öz babasından bile kıskanabilir.

Bunun ilk akla gelen çözümü sevgi evi mi? Analı babalı öksüz yetimlerden biri daha maalesef.

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Bakamayacaksan doğurmasaydın o zaman. Kızında ileride eşinle sorun yaşarsa onuda mı vereceksin? Çünkü kızın eşinle iyi olduğu için evde kalma hakkını kazanmış sanırım. Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç bu . Eğer gerçekseniz yazıklar olsun sizin insanlığınıza da anneliğinize de ..

Çocuğu yurda verin, çocuğunuz mu önemli kocanız mı, koca kolay bulunmuyor. Kocam da kocam, ve hatta kocişim. Koca mühim, bak kendi kocam aklıma geldi, dur bir gidip salonda sıkıştırayım adamı.

Dün okulda veli toplantısı vardı. Bazıları çocuklarını da getirmişti. Üstüne titreniyordu çocukların . Burdan çıkalım da spor kursuna bırakayım dedi birisi, öbürü öğretmene : eksiği varsa destek alalım özel dersle dedi, diğeri acıktın mı az kaldı bitsin yemek yiyelim dedi başını okşadı. Ordan çıktım ışıklarda üstünde sadece ince bir kazak olan 2 çocuk ellerinde mendiller koştu satmak için. Almadık tabi ki. İçimden dedim : bunlar çocuksa az önce gördüklerim neydi onlar çocuksa bunlar ne?

Fake olmayadabilir yıllar sonra esra da mügede gorebiliriz ...ya ben en cok 2 yıla hem bosanmayı hem yeniden evlenebilmeyi sıgdırmasına şaşırdım, bukadar mı kocasız duramıyo bazıları , acaba bu kocayı evliliği sürerken mi buldu ne ara buldu kafam da deli sorular

Aynı çocuğa 3 4 kez DNA testi yapılıyor hiçbir adını verdiği adam baba çıkmıyor. Be kadın aynı aylarda kaç adam vardı hayatında? Bu nasıl bir yaşam?

Nefret ediyorum senin gibilerden.
Ufacık çocuğa sapık mu diyorsunuz bide.
8 yaşında çocuk.
Verin yurda aşkınızı yaşayın
Kızı da verin
Sizin gibilerin yanında çocuk kalmasın.
Rezil insanlar

Bence fake olmayabilir
Böyle reziller var.
Koca delisi kezban işte
İnşş o herifte bırakır dımdızlak kalırsın ortada.
Elalemin heriflerine de ne kadar güveniyorlar.
Sonra çıkıyorlar TV'ye bide utanmadan

8 yaşında ki çocuk nispet yapmayı ne bilsin daha ana kuzusu o yurtta ne işi var . Gerekirse aç susuz kal ama çocuğunun hayatıyla oynama seviyorum kocam dedigin adam malasef sapik ruhlu bir adam

Öl de o çocuk öldüğün için verilsin yurda ilerde annem beni c.k için terketti demesin öldü desin

Nasıl içim yandı yazdıklarını okurken bir an o cocuklar oldum nasıl Bi annelik tanıyorsun ask nedir yaa bin tane erkeği kurban ederdim cocuklarıma lütfen ama lütfen böyle bir acı yaşatmayın o cocuklara bir adamın askı uğruna sizi gerçekten seven bir adam olsaydı empati kurmayı onların cocuk olduğunun ve normal olduğunun farkında olurdu istememek yerine bir kızım var ikinci cocugu istiyorum ama olmuyor lütfen sahip olduğunuz emanetlere sahip cıkın yurdda büyümek için dogmadılar lütfennn onların size sevginize merhametinize ihtiyacı var

Rabbim keşke size o emaneti vermeseydi şuan size o kadar kin ve nefret doluyum ki kalbiniz çürümüş sizin bi erkek evladım var onun saçının tek telini bin tane değil hiçbir erkeğe değişmem sevgi eviymiş dilerim sizde huzur evine kalırsınız gerçi orası sizin için çok iyi ama olsun dilerim Rabbim emanetini koruyamayan bi erkek uğruna evladından vazgeçen bu anneyi o evlada muhtaç bırakır

Ay içim yandı. Keşke yakın olsam ve bir daha çocuklara musallat olacaklarını bilmesem, imkanım olsa da bu çocukları ben alsam kendi çocuklarım gibi bakmaya çalışırdım. Resmen şu çocuk yanımda olsa bağrıma basasım geldi. Çok üzüldüm. Bu çocuk devlete verilse hiç bakmayan anne babalar 16 - 17 yaşından itibaren gelip kendine baktırmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…