- 19 Nisan 2022
- 4.029
- 42.547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin seni seviyosa çocuğunu kabul etmek zorunda bazen insanın kendi cocuguda babasıyla anlasamaya bilir öyle kabul etsin biraz iyi davransın belki oglunda ona karşı iyi olur her halde kıza karşı iyide oglunuzu sevmiyodur o yüzden oglunuzda ona öyle qicik oluyo. Yarqilamiyorum ikinci kez evlilik yapmak normal ama koca için oğlundan vazgeçmek bence hiç normal diyil ilerde kizinida isdemezse ondandami vazgeçersin?Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Başına olmadık işler gelmiş bazı yetişkinler hariç, hiçbir yetişkin insana acımıyorum ama çocuklar ve diğer canlılar başka, onlara çok üzülüyorum zira insanoğlunun bencilliğinin ceremesini onlar çekiyor.Dün okulda veli toplantısı vardı. Bazıları çocuklarını da getirmişti. Üstüne titreniyordu çocukların . Burdan çıkalım da spor kursuna bırakayım dedi birisi, öbürü öğretmene : eksiği varsa destek alalım özel dersle dedi, diğeri acıktın mı az kaldı bitsin yemek yiyelim dedi başını okşadı. Ordan çıktım ışıklarda üstünde sadece ince bir kazak olan 2 çocuk ellerinde mendiller koştu satmak için. Almadık tabi ki. İçimden dedim : bunlar çocuksa az önce gördüklerim neydi onlar çocuksa bunlar ne?
Mutlu evliliğin falan yok senin. Çocuklarımı hiç kimseye değişmem. Asla yurda vermem bir adam için. Pedagogla çözmeyi deneyin. O adama da biterse bitsin oğlumdan önemli değilsin deyin. Oğlunuz ileride en büyük yardımcınız olacak. Tabi siz iyi bir anne olabilirseniz..Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Yaş çok sevindimO köpek sahiplenildi, çok mutlu bir yuvada yaşıyor içiniz rahat olsun
Aynen 2 yaş çocugu herkes sever.En saf halleri.Buyuk kızım 5 yaşında çok zorluyor bizi büyüyor..daha da büyüyecek önemli olan sonrasında yanında olabilmek zaten.İlk kez sevgiyi tatmışsınız(!) E ilkinden çocuk yapmışsınız belki daha evlendiğiniz zaman uyuşturucu bağımlısıydı, 6 sene sonra ikinciyi yap. En az 7 sene evli kalmışsınız ilk eşinizle. Madem adamla aranızda sevgi bağı yoktı ne diye iki tane hem de uzun aralarla çocuk doğuruyosunuz yahu!
Ayrılıp maşallah daha iki yıl dolmadan yeni biri ile evlenmişsiniz, ilk çocuğunuzu başınızdan atma derdindesiniz. İki yaşındaki kız çocuğu en tatlı ve en sorunsuz dönemdedir. Onu kabullenmesi sevmesi normal zaten. (Umarım iyi bir insandır ve doğru bir sevgi bağıdır aralarındaki) He belki onu da yenisini doğurunca ya da en kötü ergenliğe doğrı gönderirsiniz evden.
Sizi gerçekten seven oğlunuzu da severdi. Bir şekilde gerekirse yardım alırdınız. Ancak çocuğu anası sevmezken başka adamdan sevmesini beklemek de imkansız değil mi?
Koca delisi diyolar sizin gibilere!
baskasindan olan erkek cocugu kabullenmeyip kizi cocugunu nasil kabul ediyor kafa karistiriciMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Eşi terketmiş bir liralık malı evi olmayan nafaka almayan kirada bir kadın tanıyorum yıllardır.Aslan gibi çocuklarının başında. Bunu gören devlet muhtar okul tüm mahalle destek onlara. Biri üniversite bitirmek üzere diğerleri de çiçek gibi okuyor. Bu da anne konu sahibi de anne.baskasindan olan erkek cocugu kabullenmeyip kizi cocugunu nasil kabul ediyor kafa karistirici
Allah boyle bir duruma dusurmesin kimseyi ama ..Bagım olmayan bir adamla mutlu yasayup cocugum gozumun onunde olmauacaksa
o adami atarim iterim kenara ...ne boyle bir sebepten cocuk yuvaya verilir ne de insan bu sekilde mutlu olabilir
Nefret ediyorum senin gibilerden.
Ufacık çocuğa sapık mu diyorsunuz bide.
8 yaşında çocuk.
Verin yurda aşkınızı yaşayın
Kızı da verin
Sizin gibilerin yanında çocuk kalmasın.
Rezil insanlar
aynen cok zor hayatlarda var ...mesela bir aileye surekli yardim ediyoruz ..kadin 5 cocugu ile gencecik kaldi ...ilk gittigimde durumlari daha kotuydu ..mesela o aileye o kadar cok etraftan yardim geliyorki kadin istese evlenir yani ...Eşi terketmiş bir liralık malı evi olmayan nafaka almayan kirada bir kadın tanıyorum yıllardır.Aslan gibi çocuklarının başında. Bunu gören devlet muhtar okul tüm mahalle destek onlara. Biri üniversite bitirmek üzere diğerleri de çiçek gibi okuyor. Bu da anne konu sahibi de anne.
bunu da dusunmedim degilNefret ediyorum senin gibilerden.
Ufacık çocuğa sapık mu diyorsunuz bide.
8 yaşında çocuk.
Verin yurda aşkınızı yaşayın
Kızı da verin
Sizin gibilerin yanında çocuk kalmasın.
Rezil insanlar
Aynen öyle. Yardımsever bir toplumuz . Yağdırdılar yıllardır herşeyi aileye. Sebebi anne. Anne koca peşinde değil evlat peşinde.tv ye çıksan ya da bir derneğe başvursan evini baştan aşağı döşüyorlar iş buluyorlar. Benim bir öğrencim vardı annesi akli melekesi yerinde olmayan , gelirsiz kimsesiz. Burs bulundu ünlü bir işadamından. Çok zeki çocuktu. Yıllar sonra gördüm dr olmuş. Annesi de yanında . Nişanlanmış mutluydu. Bu kadın da aynını yapabilir kocam da kocam demese.aynen cok zor hayatlarda var ...mesela bir aileye surekli yardim ediyoruz ..kadin 5 cocugu ile gencecik kaldi ...ilk gittigimde durumlari daha kotuydu ..mesela o aileye o kadar cok etraftan yardim geliyorki kadin istese evlenir yani ...
yardimi herseyi gectim evim olmasin param pulum olmasin cocugum yanimda mutlu olsun beni sevsin ben onu seveyim ...
disarda hic bi cocuk ana kalmamistir kalmazda ..polisimiz ,cesitli evler ,yardim kuruluslari bakimevleri var yardima muthtac insanlarin kaldigi cocugum icin oralarda kalmayi bile goze alirdim !