Oğlumu yurda vermeli miyim ?

8 yaşındaki çocuğu yurda verirseniz ne olur biliyo musunuz? 11 yaşında sigaraya 15 yaşında madde kullanmaya başlar. Sonra kaybedilmiş bi çocuk. Mutlu olabilicek misiniz? Eşiniz olacak paraziti hayatınızdan çıkarın 8 yaşındaki oğlunuza kafayı takacak kadar haysiyetsiz biri. Görende 18 yaşında sanır oğlunuzu öyle bi anlatmışsınki kocanla bu nasıl vicdan ayıp ya!

Bu konu beni çok üzdü. Hic konuyla alakalı yazasım yok. Konuyu gordugum andan beri aklimdan cikmiyor...
ya da bir iki sey yazayim. Konu sahibi lutfen akli selim dusun. Cok pisman olursun ilerde. Lutfen karar alirken onceligin cocuklarinin iyiligi olsun. Ne diyim bilemedim, ne dense care olur? Kendini cocugunun yerine koyarak dusun ne olur. Tamiri olmaz bi yara acacaksin cocugunun kalbinde. O yarayi kimse iyilestiremez artik. Ne olur annesi olarak bunu yapma cocuguna. Eminim sen de cok uzuluyorsun, hic istemiyorsun boyle bisey yapmak. Buraya konu actigina gore ikilemdesin. 28 yasindasin erken hayata atilmissin, bu yuzden bi cok seyden mahrun kalmissin belliki. Ask sevgi cok kiymetli duygular tabii. Ama inan bana evlattan vazgececek kadar degil. Cehalet ve genclikle cok dogru dusunemiyorsun su an. Lutfen kendini 8 yasindaki oglunun yerine koy oyle karar ver. Ve sunu bil, kosulsuz sevgiyi sana tek sunacak olan evladindir. O su an ne yaparsan yap seni sever. Hatta atsan bile sevmeye devam eder. Anne diye aglamaya devam eder. Kendini de bu kosulsuz sevgiden mahrum etme. Umuyorumki en dogru karari verirsin, senin ve cocuklarin icin en hayirlisinin olmasini diliyorum.
Bir de kucucuk bi cocugu sevemeyen bi adamin askina guvenme. Ask dedigin bi illuzyondur.

Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Ay elin adamı kapının önüne koymasın diye çocuğunuzdan vazgeçiyorsunuz sizin gibi anne olmaz olsun!! Sırf üvey baba istemedi diye çocuğunu kapının önüne koymak nedir? Kız çocuğunuz da yakında gelip “üvey baba beni taciz etti” dese kızcağıza yalancı diyip onu da kovacaksınız belli. Sizin gibiler mümkünse anne falan olmasın.

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Ben bu yazıların çok kötü bir troll olduğunu düşünüyorum çünkü aksini düşünmek istemiyorum.

hiç şaka olduğunu düşünmüyorum haberlerde görmüyor muyuz çocuklarını bıraktı kocaya kaçtı ,çocuklarını saattı sevgilisiyle yaşıyor vs diye . niye şaşırıyorsunuz hanımlar var böyleleri maalesef ! birde doğurmuş yetmemiş 2. yi doğurmuş şimdi hayatındaki adamada doğurur birkaç tane daha heryer çocuk dolu olur... olan da çocuklara olur. allah sizi ıslah etsin .akıl fikir versin

Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Çocuk esirgemede kalan çocuğun ne sağlığı ne mutluluğu olacak ya? Senin kendi sağlığın mutluluğun olmasın o? Dilerim kapı önüne koyulursun da görürsün gününü.

Çocuk sizin yaptıklarınıza şahit olmuş olmalı. Bir anne olarak yazıyorum demişsiniz de, iki öpüş iki seks için çocuğunu bırakacak anneye anne demiyoruz biz. Çok aşık olmuş kıyamam ya.
Çocuğun yaptıkları normal de siz değilsiniz. Normal şartlarda birlikte profesyonel yardım alabilirdiniz ama bence de siz bakmayın bu çocuğa. O kocanız da kızınızı niye o kadar sevmiş bu da soru işareti.

hiç şaka olduğunu düşünmüyorum haberlerde görmüyor muyuz çocuklarını bıraktı kocaya kaçtı ,çocuklarını saattı sevgilisiyle yaşıyor vs diye . niye şaşırıyorsunuz hanımlar var böyleleri maalesef ! birde doğurmuş yetmemiş 2. yi doğurmuş şimdi hayatındaki adamada doğurur birkaç tane daha heryer çocuk dolu olur... olan da çocuklara olur. allah sizi ıslah etsin .akıl fikir versin
Hayır bir de adam ne hikmetse kız çocuğu istiyor ama erkek çocukla arası iyi değil. Burnuma kötü kokular geldi. İleride kız çocuk tacize uğradığını söylese hatta kadın gözleriyle görse yine de “kemalim yapmaz” modunda takılıp kızı da postalamaya uğraşır. İğrençler gerçekten iğrençler Allah bildiği gibi yapsın.

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Yuhh diyorum. Sizin anneliğinize ne diyim ben. Banlanmamak için susma hakkımı kullanıyorum. Son olarak kediler köpekler bile çocuğuna sahip çıkıyor.Siz bir erkek peşinde koşun devam edin sonunuzu merakla bekliyorum

Hayır bir de adam ne hikmetse kız çocuğu istiyor ama erkek çocukla arası değil. Burnuma kötü kokular geldi. İleride kız çocuk tacize uğradığını söylese hatta kadın gözleriyle görse yine de “kemalim yapmaz” modunda takılıp kızı da postalamaya uğraşır. İğrençler gerçekten iğrençler Allah bildiği gibi yapsın.
aynı şeyi düşündüm ben yazamadım siz benim iç sesim oldunuz... kızımı seviyor dedi aha dedim :KK43: geçenlerde müge anlıdaki olay haberlere sirayet etmişti . kadın sevgilisiyle aynı evde yaşıyor 2 kızı var. adam çocuğu taciz ediyormuş ve döverek öldürmüş diğer çocukda kayıptı. çocuğu olan anneler 98434874 kere düşünmeli . içim acıyor benim böyle konularda resmen hastalanıyorum :KK43:

Hayır bir de adam ne hikmetse kız çocuğu istiyor ama erkek çocukla arası iyi değil. Burnuma kötü kokular geldi. İleride kız çocuk tacize uğradığını söylese hatta kadın gözleriyle görse yine de “kemalim yapmaz” modunda takılıp kızı da postalamaya uğraşır. İğrençler gerçekten iğrençler Allah bildiği gibi yapsın.
Tam da bunu yazacaktim ki zaten siz yazmissiniz. Bu adam kesinlikle o kiz cocuguna ilerde kotu gozle bakar. Sekiz yasindaki erkek cocugundan kiskanip arasi bozulan biri bu. Daha cocuk ya cocukla nasil arasi bozulabilir ki bir insanin. Allah akil fikir vicdan versin insAllah.

aynı şeyi düşündüm ben yazamadım siz benim iç sesim oldunuz... kızımı seviyor dedi aha dedim :KK43: geçenlerde müge anlıdaki olay haberlere sirayet etmişti . kadın sevgilisiyle aynı evde yaşıyor 2 kızı var. adam çocuğu taciz ediyormuş ve döverek öldürmüş diğer çocukda kayıptı. çocuğu olan anneler 98434874 kere düşünmeli . içim acıyor benim böyle konularda resmen hastalanıyorum :KK43:
Sizinle de yorumlarimiz dusuncelerimiz ayni frekansta ilerliyor genelde.

Kadın aşırı mıymıy birine benziyor zaten. Büyük ihtimal kız çocuğu sürekli üvey baba ile yalnız bırakıyor. Garibim de 2 yaşında, başına bir şey gelse nasıl anlayacak neyi söyleyecek? Belki 8 yaşındaki oğlan bunların farkında ve o yüzden üvey babayı sevmiyor istemiyor. Kızla araları çook iyiymiş de bilmem neymiş. 2 yaşında çocuğun ağzı var dili yok nereye araları iyi olabilir? Off yavrucaklar ya içim parçalandı… Çok şey yazasım var şu kendine “anne” diyen varlığa ama banlanmamak için susuyorum :KK43: Kocişkoları memnun olsun diye patır patır çocuk yapıp sonra da ondan boşanıp yenisini buluyolar, çocukları da siliyolar hayatlarından Allah belalarını versin.

Tam da bunu yazacaktim ki zaten siz yazmissiniz. Bu adam kesinlikle o kiz cocuguna ilerde kotu gozle bakar. Sekiz yasindaki erkek cocugundan kiskanip arasi bozulan biri bu. Daha cocuk ya cocukla nasil arasi bozulabilir ki bir insanin. Allah akil fikir vicdan versin insAllah.
Erkek çocuk da her şeyin farkında bence o yüzden adamı sevmiyor. Muhtemelen adam da durumu anladı ve çocuğu postalama derdine düştü. İnşallah iki çocuk da kurtulur bunların elinden.

Erkek çocuk da her şeyin farkında bence o yüzden adamı sevmiyor. Muhtemelen adam da durumu anladı ve çocuğu postalama derdine düştü. İnşallah iki çocuk da kurtulur bunların elinden.
Aile içinde taciz tecavüz vakalarını yazan bir kitap okumuştum
Orda kurbanların sadece birinin annesi bu durumdan haberdar değildi

Hepsı bir sekilde bu olaylara göz yummuştu
Susarak inkar ederek sen baştan çıkarmışsındır dıyerek hatta sen kabul etmezsen evden atılırız ben sana bakamam o yüzden buna mecbursun diyen anneler bıle vardı
Bu yüzden bence hem oğlunu hem kızını vermeli ki çocuklar kurtulmalı
8 yaşındaki çocuga anne tarafından yapılan yakıştırma da çok iğrenç😔

X