Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Kan beynime sicradi okuyunca. Herkes her seyi soylemis ama nafile siz o cocugu kapi onune koyacaksiniz. Allahim guzel yazsin yazisini da bu ayrilik ona yarasin. Insallah siz mukemmel anneciksiniz ya sevgi dolu falan hani o bebeginize cooookkkk dikkat edin. Adim gibi eminim yeni kocaniz tam bir Kemal🤢

Dilek Hanım nerede ya hani şu üvey kızına bakmak istemeyen kadın. Yemin ederim gözümde cennetlik biri şu an. En azından kendi yavruma paşalar gibi bakarım ailem de arkamda demişti.

İnsan kendi öz çocuğunu da kapının önüne koyacaksa bir zahmet insanlığını bir sorgulasın. “Sevgi evi” diyip yumuşatılmaya çalışılan şey de bildiğimiz “çocuk esirgeme”.

8 yaşındaki çocuğu yurda verirseniz ne olur biliyo musunuz? 11 yaşında sigaraya 15 yaşında madde kullanmaya başlar. Sonra kaybedilmiş bi çocuk. Mutlu olabilicek misiniz? Eşiniz olacak paraziti hayatınızdan çıkarın 8 yaşındaki oğlunuza kafayı takacak kadar haysiyetsiz biri. Görende 18 yaşında sanır oğlunuzu öyle bi anlatmışsınki kocanla bu nasıl vicdan ayıp ya!
Valla mutlu olur biliyor musunuz maalesef bu insanlar mutlu oluyorlar çoçuğu olduğunu da unutur bunlar. Biz de üzüntüden uyuyamıyoruz bu çoçuklar için. Allah ayaklarına taş değdirmesin bu çoçukların ya :KK43:

Aile içinde taciz tecavüz vakalarını yazan bir kitap okumuştum
Orda kurbanların sadece birinin annesi bu durumdan haberdar değildi

Hepsı bir sekilde bu olaylara göz yummuştu
Susarak inkar ederek sen baştan çıkarmışsındır dıyerek hatta sen kabul etmezsen evden atılırız ben sana bakamam o yüzden buna mecbursun diyen anneler bıle vardı
Bu yüzden bence hem oğlunu hem kızını vermeli ki çocuklar kurtulmalı
8 yaşındaki çocuga anne tarafından yapılan yakıştırma da çok iğrenç😔
Kırmızı oda dizisinde de aynı durum işlenmişti. Maalesef öyle, aynı evde hangi anne ne olduğunu görüp bilmez? Hepsi görüyor biliyor ama kocişko sevdasından susuyolar. Allah hepsinin belasını versin.

Anormal diye nitelendirdiği çocuğun da yaptığı tek şey annesinin yanına sırnaşıp sevgi ilgi beklemek. Olan biten bu. Umarım iki çocuk da kurtulur bunlardan :KK43:

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Senin gibi anne olmaz olsun.

Dilek Hanım nerede ya hani şu üvey kızına bakmak istemeyen kadın. Yemin ederim gözümde cennetlik biri şu an. En azından kendi yavruma paşalar gibi bakarım ailem de arkamda demişti.

İnsan kendi öz çocuğunu da kapının önüne koyacaksa bir zahmet insanlığını bir sorgulasın. “Sevgi evi” diyip yumuşatılmaya çalışılan şey de bildiğimiz “çocuk esirgeme”.
Bak dilek dedin başka nickle gelmiş konu açmıs olayıda baya masumlaştırmış şimdi.😂😂

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Ne kadar kolay evladınızı yurda vermeye karar verdiniz öyle
Çocuk zor bir süreçten geçiyor belli ki ve annesi olarak sizin aklınıza çözüm olarak oglunuzu terketmek mi geliyor
Niçin bir uzmandan yardım alıp kendi öz evladınızı kazanmaya çalışmıyorsunuz?
Toplum olarak tanımadığımız çocukları bile kazanmaya çalışırken bir annenin öz evladini bu kadar kolay gözden çıkarması Cook aci
Çocuğunuz ve kendiniz için psikolojik destek almalısınız. Lütfen bir koca ugruna bir yavruyu boşluğa atmayın vicdaninizi dinlemekten vazgecmeyin

Evlat bu oyuncak değil saçının kılına 1000 adam yakarım siz bunları aklınıza getirdiyseniz sizde zerre merhamet evlat sevgisi yok o kocada sizi birakir Allah o çocuğun ahını koymaz

Saçmalama lutfen bir aşk meyvesi olmasin mı ne tüp bağlatması bi muge anlı izleyin bunun gibi yüzlercesi geliyor ondan 2 bundan 3 şundan 5 çocuklar nerde esirgeme kurumlarinda

O tür programlarda Dna testi isteyen ve boşanmaya gelen adamlar / kadınlar varken doğru olabileceklerini düşünüyordum.

Ancak son zamanlarda, o programda da sunucu ısrarla söyleneni dinlemediği ve söyleneni yanlış anlasa da sadece kendi konuştuğu için gerçek mahkeme tutanaklı ispat olmadan gerçekliğine inanmıyorum.

Tv de izlediğimiz , herhangi bir internet sayfasında okuduğumuz içeriklerin doğruluğunu sorgulamak gerekiyor. Neredeyse 1 aydır Esra Erol da ; 4 cocuk annesi kadın 15 yaşında cocuğa kaçtı haberi yapıyorlar. Halbuki ilk yayın günü adamın babası oğlunun 2001 doğumlu olduğunu ; kullandığı kimliğinde doğum tarihinin 2006 olduğunu söyledi. 2001 doğumlu 21 yaşında adam ; nasıl 16 yaşında olduğunu gösteren bir kimliğe sahip denileceğine , reşit olmayan çocuk diye bağırılıyor günlerdir.

Her doğuran anne olamaz lafının vücut bulmuş halisiniz anlamıyor musunuz çocuk sizi kıskanıyor paylaşamıyor çok mu zor prof destek almak elin oğlu için can verdiğiniz şeyden vazgeçme nasıl bir eşik ya

O tür programlarda Dna testi isteyen ve boşanmaya gelen adamlar / kadınlar varken doğru olabileceklerini düşünüyordum.

Ancak son zamanlarda, o programda da sunucu ısrarla söyleneni dinlemediği ve söyleneni yanlış anlasa da sadece kendi konuştuğu için gerçek mahkeme tutanaklı ispat olmadan gerçekliğine inanmıyorum.

Tv de izlediğimiz , herhangi bir internet sayfasında okuduğumuz içeriklerin doğruluğunu sorgulamak gerekiyor. Neredeyse 1 aydır Esra Erol da ; 4 cocuk annesi kadın 15 yaşında cocuğa kaçtı haberi yapıyorlar. Halbuki ilk yayın günü adamın babası oğlunun 2001 doğumlu olduğunu ; kullandığı kimliğinde doğum tarihinin 2006 olduğunu söyledi. 2001 doğumlu 21 yaşında adam ; nasıl 16 yaşında olduğunu gösteren bir kimliğe sahip denileceğine , reşit olmayan çocuk diye bağırılıyor günlerdir.
Ben bir tek müge anlı izliyorum ve hiç öteki programlarla karıştırmiyorum esra erol artık şova döndü orda neler donuyor kim kime ne yapiyor anlamıyorum arada instagrama falan düşuyor böyleyim :KK57:

Dilek Hanım nerede bilemem ancak konu sahibi sabah Dilek Hanım'ın konusuna bakıyordu.

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Annemisin ??? Bunu tekrar düşün çünkü annelik adına bir kırıntı olsaydı elin adamını evladına tercih etmezdin. Bencede ver yuvaya yazık elinızde heder olmasın iyice hatta kızıda ver şimdiden . Mazallah oğlandan sonra kızda 8 yaşında aranızı bozuverır

Son düzenleme:
Ben bir tek müge anlı izliyorum ve hiç öteki programlarla karıştırmiyorum esra erol artık şova döndü orda neler donuyor kim kime ne yapiyor anlamıyorum arada instagrama falan düşuyor böyleyim :KK57:

İnternete düşen görüntülerin bilinçli olarak hazırlanma ihtimali de mevcut. Müge'nin programında da ciddi tutarsızlıklar var. Programlarda en ufak bir kurgu varsa, topluma verdikleri zarar ve insanlarda yarattıkları bu güvensizliğin vebali çok büyük.

Birbirinizi ilk eşinile çok sevdiğiniz için 2 çocuk dünyaya getirdiniz,şimdi ki aslan kocanızıda çok seviyorsunuz dimi?
Koca bulunur,çocukta dünyaya getirilir ama anne olunmaz herkes anne olamaz siz bu herkesin içindesiniz.
Çocuğu verin devlet sizden daha iyi bakar,sarıp sarmalar korur.kız çocuğuna dikkat edin istismara uğramasın aslan kocanız bir evlattan rahatsız diğerinden memnunsa şüphe etmek lazım.

O çocuklar elinizden alınmalı.
Siz, kocanıza olan "sözde" aşkınızdan çocuklarınıza zarar bile verebilirsiniz.
Yeter ki;" kurtulayım da kocamla rahatça sevişeyim, kocam beni boşamasin" diyecek türden bir mahlukatsınız..
Yıllar sonra da çıkıp tv de arar yaşlanınca çük uğruna geçtiği evlatları kıymete biner

Birbirinizi ilk eşinile çok sevdiğiniz için 2 çocuk dünyaya getirdiniz,şimdi ki aslan kocanızıda çok seviyorsunuz dimi?
Koca bulunur,çocukta dünyaya getirilir ama anne olunmaz herkes anne olamaz siz bu herkesin içindesiniz.
Çocuğu verin devlet sizden daha iyi bakar,sarıp sarmalar korur.kız çocuğuna dikkat edin istismara uğramasın aslan kocanız bir evlattan rahatsız diğerinden memnunsa şüphe etmek lazım.
😡aynen öyle ben kızı da vermesinden yanayım

Yıllar sonra da çıkıp tv de arar yaşlanınca çük uğruna geçtiği evlatları kıymete biner
Olur mu sevgi uğruna aslan kocasında sevgiyi bulmuş,birbirlerini çok seviyormuş sevgi pıtırcığı koca kılıklı 8 yaşında ki çocuğa tahammül edemiyor neden anası olacaga sarıldığı için.
Keşke hakaret hakkımız olsa kesin basardım küfürü

X