- 2 Ağustos 2018
- 2.721
- 7.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bırak sinir bozmak için yazıyorsun resmen. Bin koca olsa evladımın saçının telini değişmem. Ne evladının iyiliğinden bahsediyorsun!!!Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Bir de çok aşıkmışmış.Aynen öyle. Sevgi evinde büyüyen çocuklar çocukların memur olma hakkı var. Sırf bu sebepten bilerek bırakılanları duydum. Memur olunca bu anne yanaşır oğlum oğlum der yalandan.
Amin inşallah. Burda anne olmak için her şeyini verecek insanlar var biri de benim. Yazık gerçekten çok yazıkO oğlana bir gün muhtaç olur inşallah. Çocuk da yüzüne bile bakmaz o zaman umarım.
Aynen öyle. Kendi özel hayatından fedakarlık etmek istemeyen yakın bir arkadaşım var yapmadı çocuk. Ben bir gün bile kendimi kısamam dedi. O kadın bu konuda ki anneden çok daha anne bana göre.Bir de çok aşıkmışmış.
Aşk ne ya? Başlarım aşkına da meşkine de!
Çocuklu kadının 18 yaşında ergen gibi davranmaya hakkı yoktur. Müge Anlı söylemişti, çocuklu kadının önceliği çocuğudur, ondan sonra özel hayatı gelir diye. Kimi çok geri kafalı buluyor ama bu konuda haklı. 2 çocuklu kadın aşk peşine düşüp evladını yurda vermekten bahsediyor. Evladından esirgediğini elin adamına cömertçe veriyor. Allah iyi demez buna.
Allah tez zamanda kucağınızı doldursun.Amin inşallah. Burda anne olmak için her şeyini verecek insanlar var biri de benim. Yazık gerçekten çok yazık
Neden vermesin dedin ki.allah belanı vermesin
Benm de aklıma takıldı kizi sevip oglani sevmemesi.Ver bence ikisinide ver o adam niye kızı tutuyo zarar verir Allah korusun devlet baksın sen şey derdindeyken onlar neler yaşıyor görecek halde değilsin
Görümcem orada öğretmen, gerçekten bu sebepten bırakılan çok çocuk var oradaki çocukların çok küçük bir bölümü anasız babasız. Ya öyle aileler var ki ,bir çocuk yapıyor çocuk mental problemli arkasından üç tane daha yapıyor hepsinde var aynı sorun sonra dördünü birden devlete bırakıyor, bir daha ne aramak ne sormak... Akıl almaz hikayeler var orada. Kontrolsüz , bilinçsiz üremede bizim kadar rahat bir toplum var mıdır bilemiyorum. Sevgi evlerinde personeller insan üstü bir çabayla çalışıyorlar, devletinde hakkını yiyemem son yıllarda güzel işler yapıldı ama çok zor bir yaşam ya, analı babalı çocuğun sırf keyifleri bozulmasın diye oraya atılması aklını zorluyor insanınAynen öyle. Sevgi evinde büyüyen çocuklar çocukların memur olma hakkı var. Sırf bu sebepten bilerek bırakılanları duydum. Memur olunca bu anne yanaşır oğlum oğlum der yalandan.
Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Saçmalama lutfen bir aşk meyvesi olmasin mı ne tüp bağlatması bi muge anlı izleyin bunun gibi yüzlercesi geliyor ondan 2 bundan 3 şundan 5 çocuklar nerde esirgeme kurumlarindaOğlunuz yurtta mı şu an ? Öz babası da onayladı mı bu durumu ?
Tüplerinizi bağlattınız mı / bağlatacak mısınız , yeni eşinizle tekrar çocuk sahibi olacak mısınız ?
Be ce çocuğu yurda versin arkadaşlar şu an vermemesi daha kötü
Adam şiddet uygulamaya başlayabilir gibi geldi en azından devlet kontrolünde büyür büyüyünce is sahibi olur . Konu sahibi aklına koymuş bugün olmasa da başka birşey için vazgeçecek evladindan
Geçen burada bir konu vardı.Z Hanım, o kadar mantıklı bir şey yazmışsınız ki, hayran kaldım. Oh valla millet üremesine sahip çıkamasın, anası babası ola ola başından atmak için çocukları yurda versin. Devlet bedava baksın. Oldu canım, başka? Devletin de tek görevi senin yapıp yapıp bakmadığın çocuklara bakmaktı zaten.
Devlet bakar, çocukluktan çıkıp eli ekmek tutunca da tepesine çökmesini iyi bilirsiniz.
Konuya da yorumum inşallah bir daha doğurmazsınız. Ama sanmıyorum, bu adamdan da yaparsınız birkaç çocuk. Sonra aranız bozulunca film başa sarar. Gündüz kuşağı kadın programları vakası, çok klasik. Siz muhtemelen 5+ çocuğu mağdur edeceksiniz bu gidişle. Ama sizin gibiler yıllar sonra yıkanıp paklanıp köşeye çekilip "ana" oluyor.
ALLAH senin gbileri bildiği gbi yapsin. Koca neymiş evladın yanında.. utanmadan soruyorsun birde yurda vermeli miyim diye...inşallah fakesindir bu zihniyette bir anne olmasın nolur.Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam