- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.354
Sabahları apartmanın önünden servise biniyor. Camdan bakıyorum binene dek. Bazen kaçırıyorum geldiğini servisin içim içimi yiyor acaba bindi mi diye arıyorum telefonda onaylarsa çocuk içim rahat gidip uyuyorum. 12 yaşında bu çocuk. Konu sahibi nasıl 7 yaşındaki çocuktan eski kurtulunası bir eşya gibi bahsediyor aklım almıyor.Neden ilk aklınıza çözüm bulmak değilde bu geldi. Nasıl bu dusunceye girebilirsiniz? O çocuğun geleceği duyguları neden önemsiz? O yaptığı hereketler sizi paylasamamasi yüzünden siz onu iyice uzaklastiriyorsunuz. Anlamıyorum ya okula gittikleri anda özlüyorum çocukları hiç mi dusunmediniz o olmadan ne yaparım diye
Hiç Bi yanda evladım diye düşünen biri degilsin bence çünkü bu sorun diye bahsettiğin şey senin çocugun yani koca için evlat yuvaya verilir mi Bi pedagogla psikologla görüşmek olayı beraber çözmek varken çocuğu gözden çıkarmak daha basit geliyorMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
+10000Geçen burada bir konu vardı.
Küçük yaşta çocuğun velayetini almış bir aile gerçek anne beş sene sonra ben görüşme günü istiyorum bana gün belirlemeniz gerekiyor diye dava açmış.
Her cumartesi pazar çocukla biraraya geliyormuş.
Böyle şey olabilir mi ya?
Ohh ne ala memleket çocuğun en bakıma muhtaç, en masraflı dönemlerinde başından at sonra çocuğum çocuğum diye millete salça ol.
Gündüz kuşağı programları böyle konularla dolu bakmışsın bebeklikten beri arayıp sormamış 18'ine basar basmaz benim şurada bir çocuğum vardı diye ortalığa dökülmüşler.
Masraf kalmadı, belki lisesi bitti şimdi onlara bakacak belki memur olduysa para verecek adam lazım
Devlete verdiysen sonra peşine düşmezsin bu konuyla ilgili net kurallar gelmeli
Aynen öyle. Yurda bir kere verdiyse öz aile ile iletişimin yasak olması gerekiyor bence. İnsanlar evlat ediniyorlar, ne hakkınız var o insanların hayatlarını parçalamaya? Senin bakmadığın çocuğa ana baba olmaya çalışıyorlar. Minnettar olacaklarına bir de bencillik edip insanların hayatlarına dalıyorlar. Bakmaya gelince yok ama başkası bakarken bedavadan ana baba olmaya gelince hiç geri durmuyorlar. Devlet kesinlikle izin vermemeli. Uzaklaştırma gibi bir karar çıkmalı. Çocuğa yanaştığı anda ceza verilmeli bence.Geçen burada bir konu vardı.
Küçük yaşta çocuğun velayetini almış bir aile gerçek anne beş sene sonra ben görüşme günü istiyorum bana gün belirlemeniz gerekiyor diye dava açmış.
Her cumartesi pazar çocukla biraraya geliyormuş.
Böyle şey olabilir mi ya?
Ohh ne ala memleket çocuğun en bakıma muhtaç, en masraflı dönemlerinde başından at sonra çocuğum çocuğum diye millete salça ol.
Gündüz kuşağı programları böyle konularla dolu bakmışsın bebeklikten beri arayıp sormamış 18'ine basar basmaz benim şurada bir çocuğum vardı diye ortalığa dökülmüşler.
Masraf kalmadı, belki lisesi bitti şimdi onlara bakacak belki memur olduysa para verecek adam lazım
Devlete verdiysen sonra peşine düşmezsin bu konuyla ilgili net kurallar gelmeli
Kızı sevdim, erkeği sevmedim verelim bunu mu dedi eşiniz? Bence oğlunuzla birlikte kızınızı da verin. Sizin yanınızdan daha güvenli bir yerde olurlar en azından.Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Ya kes. Ağlıyormuş da üzülüyormuş da. Mik derdine çocuğundan vazgeçmeyi düşünüyorsun.Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Sen 5 oglan daha dogurursun ama kocayi bida nerde bulcan. Ver kurtul sanki tohumuna para mi saydin! Senin gibilerin dogurma ehliyeti elinden alinsa keskeMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Fake olsa ne yazar?Yok faketir dimi bu fake bence
Hiç bir anne sizin bu dedıgınızı yapmayı bırak dusunmez bıle, bakmıcaksanız dogurmayın kardesımMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
InsallahİnsaAllah uğruna evladından vazgeçtiğin adam'dan asla hamile kalmazsin.
Hatta sen hiç çocuk sahibi olma, olama insaaaaAllah.
Bencede çocuğu babanne ya da anneanne baksa yurt kolay bi yer değil. Tamam sağolsun bakılıyor ama benc güllük gülistanlık değil. 8 yasina kadar annesinin yaninda olan bir cocuk icin cok kötü. Valla girip okumak Istemiyorm ne denilrise denilsin verecek o çocuğu ya resmen çocuğu sapik gibi anlatiyor. Bu nasil birsey 8 yasinda oğlum kuzum gelir gider sarilir. Cicuk sırf annesine sariliyor, öpüyor diye değişik değişik seyler yapiyor diyor ya. Pislikler ya O çocuğa icim acidi ya, adam kizi istiyor cok iyi anlaşıyor diyor ulan 2 yaşında bebekle anlasmasa ne. Nasil bir anne ya bi adam icin çocuğu vereyim mi diye soruyor.Geçmiş olsun.
Evlat yani insan nasıl değişebilir ki elin adamı ?
Çocuğu babaannesine , anneannesine bari versin. Belli ki cocuk hem dışlanacak