• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ogluma benden grip bulasdi :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
ben bir haftadir gribim ogluma fazla yaklasmamaya calisiyorum ama emziriyorum uyutuyorum derken ister istemez grip bulasdi tavsiyelerinizi bekliyorum yardim edin lutfen. doktorlar bir hafta bekle gecmezse gel diyor.

Canım aynı olay benim de 15 gün önce başıma geldi. Bebeğim 2 aya yakındı, grip bulaştı.Ben ilaçsız atlattım. Tek problem bebeğimin burnunun tıkanmasıydı. Onu da doktora sordum serum fizyolojik alın kullanın dedi, burnu tıkanınca ondan sıkıyordum baya rahatlıyordu. Daha 2-3 gündür rahatız çok şükür.Size de geçmiş olsun, umarım hafif atlatırsınız.

Canım biz de şu an aynı durumdayız. Öksürük varsa ılık ıhlamur içir. Serum fizyolojiği bol ve basınçla püskürterek damlat. Bir de otribebe'nin ağızla çekilen burun aspiratörü çok işime yaradı. Burda kılcal damarlara zarar verebilir falan diye okudum, doktora sordum, hiçbir zararı yok dedi. Ama ben yine de çok tıkanınca kullanıyorum. Çok güzel temizliyor.

Benim dün içime sinmedi doktora götürdüm, Allah korusun bronşite falan çevirir diye. Çok şükür birşey yokmuş. Dr ciğerlerine inseydi nefes alırken kedi hırıltısı gibi bir ses gelirdi dedi. Burun tıkanıklığındaki hırıltıyla karıştırabilirsiniz iyi dinleyin dedi. Bir de sürekli ateşini ölçün dedi.

Çok geçmiş olsun canım. ınsan hiç kıyamıyo gerçekten de...

aynı durumu bizde geçirdik..fakat antibiyotik kullanmak zorunda kaldık..başka türlü çok çabuk atlatılmıyor bebeklerde..Allah korusun ciğerlere inebiliyormuş mikrop o zaman daha zor..burnu için de tonimer baby kullandım..tavsiye ederim..burun deliğinin birinden sıkıyorsun biraz fazla sıkmak gerekiyor diğer delikten çıktığı an açılıyor burun..geçmiş olsun..

Back