HPV 16,31,11 POZİTİF YARDIM

Merhaba bnde de hpv 16 cın 3 çıkmıştı ama bn rahim ağzı kanseri olmuştum ve bunu bunu bi tesadüf üzeri öğrendim korkmayın bende çok korkmuştum ve hiç birşey bilmiyordun biopsi sonucum h ısıl gelmişti dünyam başıma yıkılmıştı Bn de 32 yaşındayım ve hiç çocucgum yoktu Bursa’da fakultede Yakup Yalçın hocam saolsun leep yaptı ve sonucun ne gelirse ona göre hareket edicez dedi güvendim ve leep oldum tekrar patoloji ye gitti sonuçlarım çok şükür okadar güzl temizlemiş ki tümörü negatif sonuç geldi 4 ay oldu leep olalı ben 2 ay sonra tekrar kontlum var oyüzden korkmayın
Güzel yapmış leepi fiyatı ne kadara yaptı burdaki doktorlar daha çok kesme mahvetme yönünde davranıyorlar direk Rahim ağzın tamamı alınacak dedi ya ne kadar bilgisisler

Merhaba bnde de hpv 16 cın 3 çıkmıştı ama bn rahim ağzı kanseri olmuştum ve bunu bunu bi tesadüf üzeri öğrendim korkmayın bende çok korkmuştum ve hiç birşey bilmiyordun biopsi sonucum h ısıl gelmişti dünyam başıma yıkılmıştı Bn de 32 yaşındayım ve hiç çocucgum yoktu Bursa’da fakultede Yakup Yalçın hocam saolsun leep yaptı ve sonucun ne gelirse ona göre hareket edicez dedi güvendim ve leep oldum tekrar patoloji ye gitti sonuçlarım çok şükür okadar güzl temizlemiş ki tümörü negatif sonuç geldi 4 ay oldu leep olalı ben 2 ay sonra tekrar kontlum var oyüzden korkmayın
Doktor sana takviye falan önerdi mi gerçi senin kanser olmuştu sorar mısın acaba hpv yi vücuttan atmak için ne kullanmalı diye benim belki yerleşmemiştir Rahim ağzına

Merhaba bende smear sonucum ascus gelmişti hpv 16 gelmişti biyopsi yapıldı cin 1 ve cin 3 çıktı ama doktor bana rahim ağzı kanserisin demedi leep yapıldı çok şükür cerrahi sınırlar temiz geldi. 6 ay kontrol takip dedi ve ben 7.ay da her iki sonucum da da negatif aldım çok şükür. Siz de aynı sonucu alırsınız kalbinizi ferah tutun bağışıklığınızı yüksek tutun rabbim herkse şifa versin tez vakitte inşallah

Merhaba bende smear sonucum ascus gelmişti hpv 16 gelmişti biyopsi yapıldı cin 1 ve cin 3 çıktı ama doktor bana rahim ağzı kanserisin demedi leep yapıldı çok şükür cerrahi sınırlar temiz geldi. 6 ay kontrol takip dedi ve ben 7.ay da her iki sonucum da da negatif aldım çok şükür. Siz de aynı sonucu alırsınız kalbinizi ferah tutun bağışıklığınızı yüksek tutun rabbim herkse şifa versin tez vakitte inşall

X