Hayatım çok zor stres korku hayatıma hakim olmuş inan öyle bir hayatım var ki anlatsam anne babamdan çektiğimi inanamazsın ruh hastası iki psikopat evde 2 bardak su ısıtıyorum diye zıkkım ye ağa mısın diyorlar ikisi de. Her şeyi kontrol ediyorlar odama kapansam gelirler kapıyı dinlerler eşyaya tapıyorlar elimi neye atsam annem gelir kontrol eder bakar her davranışımıza karışır elimi yüzümü yıkarken bile gelir bakar annem her şeyi kontrol edip tüm gün beddua bağırış çağırış. Ne yapacam bilmiyorum her anım korku stres içinde iğrenç bir hayatım var her şeyimi çocukluğumdan beri ben karşılıyorum hpv ye iyi geliyor diye yeşil çay yapmak istedim tüm gün mutfakta olan kirli temizlediği elleriyle yemek yapmasını bilmediği halde kafadan yemek yapan annem mutfakta hep bana diyor yeşil çay babanındır içme diyor gidip babama beni kötülüyor sen hastasın senin yeşil çayını içiyor diyor bir büyük poşet dolusu düşün yani anlatsam annemin yaptıkları bitmez öyle zalim biri ki zulmedip bir de kendini mağdur gösteriyor insanlara sinirlerimizi tüm gün bozup tepki gösterince de kendini gariban yapıyor aklımla oynuyor normal biri değil en kötü anne baba böyle değil elektriğe takıntıları var açar açmaz kim açtı deli özürlü niye açtın diyor 1 saniye bile elektiriği açınca yemin ederim bağırıp kavga ediyorlar annem de babam da. Gidip kendi sebzemi aldım maydanoza el attım diye annem diyor o benimdir git çarşıya al kendine zaten destesi bilmem ne kadar diyor. Tüm yaptıkları o kadar korkunç ki anlatınca insanlar inanmıyor bu kasou Bi ben Bi kardeşlerim biliyor.
Sonuçta korkudan stresten uzaklaşamıyorum her anım korku gün içinde en çok yaşadığım duygu korku. Artık kekeleyerek konuşuyorum konuşmam takılıyor aklımı ruh sağlığımı kaybettim bu evde. Yüz ifadem farklı diğer insanlara göre gergin korku dolu. Anlatamıyorum.
Keşke ölsem ya. Hpv nin de en sevdiği şey korku. Çamaşırımı gece yıkuyum uyusunlar diyorum babam da gece nöbetinde evde sabaha kadar tuvalete gider ışığı açık gördüğü yere gider kontrol edip bağırıyor farklı bir zihniyet ve dünyaları var. Günümüzde olmayan davranış çeşitleri var. Çocukları kendimiz için yaptık ev bizim ne yapıyorlarsa kontrol etmeyiz gözüyle bakıp bir kuru ekmeği çocuğuna çok gören yiyip yedirmeyen anne babalar. İnsan yabancıya bile bir suyun lafını eder mi bunlar öz evlatlarına çayın şekerin kısaca evde ne varsa lafını yapıp zorlarına gidiyor evde bir şey yiyince. Anlatsam bitmez yaptıkları gece çamaşırımı korkuyla yıkamaya çalışıyorum babam kapısını açar açmaz duyduğum korkuyu tarif edemem bu zulmün altında kalakaldım onca mücadele ettim kurtulamadım evler çok pahalı bulunduğum şehirde iş yok her şey asgari ücretli iş bile burda torpil hükümet halk için bir şey yapmıyor zaten asla ne kaymakam ne vali görüşmüyor halkla dinlemiyor dertlerini kadın sığınmaya yönlendiriyorlar devlet de yok sahip çıkan. Kısaca hayatım iğrenç ve her anım korku aşırı stres 100 kuru ahcc de kullansam fayda etmez