HPV 16,31,11 POZİTİF YARDIM

1 yemek kaşığı kestena balı
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
Çok az karabiber
Bir de 10 damla kadar çörek otu yağı koydum
Macun gibi yaptım
Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim
İstersen sen oranı daha fazla yapıp ayarlama yapabilirsin
Bunun yanında beo marka propolis çok içtim

1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
Çok az karabiber
Macun gibi yaptım
Hmm beo marka propolisi nerden aldın

1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
Çok az karabiber
Macun gibi yaptım
Ben de yarın bu malzemeleri alacam ilk kez kestane balı alacam aktarda var mı hepsi ben karabiber yerine çörek otu koyacam direk karabiber sevmem çünkü çörek otu ve çörek otu yağı kullanacam propolis de sipariş verecem

Ben de yarın bu malzemeleri alacam ilk kez kestane balı alacam aktarda var mı hepsi ben karabiber yerine çörek otu koyacam direk karabiber sevmem çünkü çörek otu ve çörek otu yağı kullanacam propolis de sipariş verecem
Kestane balı biraz pahalı bir bal. Hakiki kestane balı alman gerekiyor. İstersen normal bal ile yap. Ben özel kestane balı aldım çünkü kestane balı bağışıklık için çok iyi

2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
Çok az bir tutam karabiber
Biraz da çörek otu yağı
Sayfasından yazdım sana tam tarif

Delibal diye geçiyor aslında kestane balı
Ben Kars dan getirttim. 1 kavanoz 2 bin tl falan.
Ama normal bal da kullanabilirsin
Bazı takviyeleri almam ve yapmam gerekenleri burada yazılanlar sayesinde yaptım. Her gece bu siteye girip bunu geçirienlerin ne yaptıklarını okudum onları sonra araştırdım hemen hemen hepsini uygulamaya çalıştım. Ben propolisi burada duydum. Sonra araştırdım hpv de çok etkili olduğunu öğrendim

Bazı takviyeleri almam ve yapmam gerekenleri burada yazılanlar sayesinde yaptım. Her gece bu siteye girip bunu geçirienlerin ne yaptıklarını okudum onları sonra araştırdım hemen hemen hepsini uygulamaya çalıştım. Ben propolisi burada duydum. Sonra araştırdım hpv de çok etkili olduğunu öğrendim
Ben de alacam propolisi

Ben de alacam propolisi
Netten mi aldın dışarda nerde satılır acaba netten mi aldın propolisi

Merhaba c vitamini de çok önemli.
Curcumin diye bir takviye ilacı var onunda alabilirsiniz ben 3 kutu bitirdim ocean markasının aldım. Kestana balı zerdeçal ve zencefil biraz da çörekotu yağı bu karşımdan da sabahları 1 tatlı kaşığı yerseniz zerdeçal kötü hücreler ile savaşıyor. Kefir çok etkili muhakkak tüketin.
Umarım en kısa zamanda sizde güzel sonuçlar alırsınız çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim

Ben 30 yaşında bekar bir kadının, cinsel olarak yılda 1 kez veya 2 yılda 1 kez beraberliğim olmasına rağmen hpv olduğumu çıkan siğillerden öğrendim, test verdiğimde hpv 16,31, 11 in pozitif olduğunu öğrendim kolposkopi yaptım ancak üniversite hastanesindeki doktor küçük bir parça almış hpv nin asıl saldıracağı yerden almamış yarın yine girecem kolposkopiye devlet hastanesinde. Çinko kullanıyordum bitti, pregnom kullanıyorum besin takviyesi olarak, yeşil çay her gün içiyordum midem bulanıyor artık içince kusuyorum. Siğiller im geçmiyor sirke sürüyorum, 3 haftada bir cildiyede yaktırıyorum azot gazı ile . Hayatım zaten çok zor işkence, bir de bu çıktı daha evlenemedim bile. İç bacak ağrılarım var vajinamın içi de ağrıyor hep. Belki de cin 3 im bilmiyorum. O kadar çok istiyorum ki kurtulmayı doğrusu hiç umudum yok. Hayatta ne tahmin ettiysem başıma geldi. Daha evlenmeden Rahim ağzı alınacak belki de ihtimal yüksek sonuçta
ya da hpv ile mücadele edemeyecek bedenim çünkü bağışıklığım çok düşük ve hpv ilerleyip 3-4 senede de olsa kansere dönüşecek nihayetinde. En kötü olaylar hep beni buluyor bağışıklığım da 0 zaten gribim bile kolay kolay geçmez. LÜTFEN HANIMLAR BİLDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BU ÇARESİZ KARDEŞİNİZE YARDIM EDİN. Umudum pek yok ama kurtulmak için neler yapabilirim acaba?
Merhaba bnde de hpv 16 cın 3 çıkmıştı ama bn rahim ağzı kanseri olmuştum ve bunu bunu bi tesadüf üzeri öğrendim korkmayın bende çok korkmuştum ve hiç birşey bilmiyordun biopsi sonucum h ısıl gelmişti dünyam başıma yıkılmıştı Bn de 32 yaşındayım ve hiç çocucgum yoktu Bursa’da fakultede Yakup Yalçın hocam saolsun leep yaptı ve sonucun ne gelirse ona göre hareket edicez dedi güvendim ve leep oldum tekrar patoloji ye gitti sonuçlarım çok şükür okadar güzl temizlemiş ki tümörü negatif sonuç geldi 4 ay oldu leep olalı ben 2 ay sonra tekrar kontlum var oyüzden korkmayın

X