Lütfen oğlum için dua edermisiniz Allah rızası için

Bakın nöbet geçirmemiş, beyin kanaması yok, satürasyon iyi. Elhamdülillah çok güzel bunlar. Hastane imkanının kısıtlı olmasına üzüldüm. Ancak Allah koruyor, Allah ne dilerse o oluyor. Anlattıklarınıza göre bebeğiniz iyi durumda inşallah. Rabbim size sağlıkla bağışlasın. Güzel haberlerinizi alalım inşallah.
şimdi içim içimi yedi kalktım gittim hastaneye bebekte emme refleksi var ama az diyor hemşire 30 ml im sütün sadece 10 ml im kadarını emebiliyor gerisini biz şırıngayla yutturuyoruz dedi iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum internetten bakıyorum emme refleksinin azlığının sebebi zor doğum hasarlı doğum oksijensiz kalmaya bağlı ağır hasardan dolayı falan diyor

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu süreci geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Bebekler çok güçlü , hayırlısıyla toparlar inşallah Rabbim yardımcısı olsun dualarımız sizinle 🤲🏻
1000 aldım
Kalan 12500

32 haftalık dekolman doğum yaptım oğlumun adı ‘’’yamaç’’’bebeğin eşi doğum dan önce ayrılması durumu yaşadım ikimizde çok büyük ölümden döndük oğlum karnımda oksijensiz kalmış vücudunun belli yerlerine kan gitmemiş 5 gün entübe edildi sonra kendi nefes almaya başladı doktor işk yaşamaz demişti daha sonra kalbi ve bağırsakları iyi durumda hareketleride bebek hareketleri gibi şuanlık normal görünüyor herşey dedi ama beyninde hasar olacak büyük ihtimalle dedi oksijensiz kaldığı için midesine hortum salmışlardı öyle besleniyordu ama 1 haftadır hiç bir cihaza bağlı değil sadece kilo almasını bekliyordu doktor taburcu etmek için iki gündür ağızdan beslemeye başlamışlar ilk gün 15 gram vermiş bugün ne almış ne vermiş ama emme refleksi zayıf dedi doktor bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama lütfen oğluma bana dua edin dayanamıyorum çok korkuyorum bir hastalık çıkacak diye hareketli gözlerini falan açıyor kapatıyor eller kollar baş hareket ediyor ama emme refleksi zayıf 😔🥺
Allah acısını yasatmasin safi ismiyle şifa olsun🤲

şimdi içim içimi yedi kalktım gittim hastaneye bebekte emme refleksi var ama az diyor hemşire 30 ml im sütün sadece 10 ml im kadarını emebiliyor gerisini biz şırıngayla yutturuyoruz dedi iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum internetten bakıyorum emme refleksinin azlığının sebebi zor doğum hasarlı doğum oksijensiz kalmaya bağlı ağır hasardan dolayı falan diyor
Bakın Googleladım sizin için, emme refleksi anne karnında 32. Haftada gelişmeye başlayıp 36. Haftada tam olgunluğa erişirmiş. Yani bebek tamamen normal doğsa bile zamanla gelişecekmiş refleksi. Az bile olsa anne sütü alıyor maşallah barekallah. Kesin hasarlıdır demek şu aşamada doğru değil. Bebeğin fonksiyonları zamanla gösterecek kendini. Beyin mrı çekmediler mi?

Hangi şehirdesiniz siz?

Allahım bizede nasip etsin böyle güzel yorum yapmayı ciğerim parçalanıyor bir görseniz o kadar güzel ki pamuk gibi sarı sarı saçları kaşları var bakmaya kıyamıyorum kendimi kaybettim artık 98 kg ile doğum yaptım yarın tam iki hafta olacak doğum yapalı ve 85 küsürlere düştüm ağzıma lokma süremiyorum su içiyorum sadece sütüm kesilmesin diye elimden duadan başka birşey gelmiyor görüyorum her gün hareketli gözlerini açıp kapatıyor etrafa bakınıyor eğer bi sıkıntı olsa tepki vermez di dimi dokunmalara tepki veriyor elimi tutuyor bazen itiyor tekmeliyor hareketleri normal ağlıyor gülüyor bunlar olmaz dı kötü birşey olsa değil mi
Allah yavrunuza sağlıklı afiyetli ömür versin. Benim okuduklarım, kendi yaşadıklarımızdan yola çıkarak bebeğiniz normal bebek davranışları yapıyor. Benim oğlumda mesela kalp masajı yapılmış, entübe edilmiş, sarılık sebepli mavi ışık almış... Ben 3. Gün gördüm ilk kez oğlumu, dedim içimden bu çocuk iyi inşallah, enterasan ama bebişte olsalar belli ederler diye düşünüyorum.

500 aldım. Kalan 9000.
Rabbim kalıcı şifa versin.

Rabbim acıl sifa versin inşallah, korkmayın soyledikleriniz kötü seyler degil, insallah hepsı cok geride kalacak, parklarda kosup oynayacaksınız 🤲

X