Kullanmadılar çok iyi hatırlıyorum ama hukuk kanıt istiyor somut kanıt.Bunlar da biz kullandık diyecekler memur memura ceza verir mi hakim savcı doktordan yana davranır tabiki bürokrasi sistem böyle ancak o gün hpv 31,16,11 benden önce hasta olan var mı benden önce bu vürüsle doktora giden var mı gün içinde ve benden sonra benden başka 16,31,11 olan var mı bunlar tespit edilirse ki araştırma gerektirir uğraşmazlar ortaya çıkmaması için bu da kanıttır ama yine de kanıt olarak kabul edilmez. Cuma kolposkopi olacaktım septik müdahaleye gittim ordaki öğrenci hemşire iğneyi yanlış yaptı damarımı patlattı kolumu kıpırdayamadım korktum sinirime bir şey yapmış mı diye görecektin hemşireler nasıl alaycı gülüyorlar, idareye gittim bu hemşireler tıbbı sekreterler doktorumu arayıp iftira attılar bana, ben sabah tıbbi sekretere demiştim doktorum sorularıma cevap vermedi diye o tıbbi sekreter ve hemşireler doktorumu arayıp diyorlar ki seni idareye şikayet etmiş sen sorulara cevap vermemişsin diyorlar halbuki damarımı patlatan hemşireyi şikayet etmiştim somra aşağı kata indim kolposkopi için haberim yoktu daha, doktor bana diyor seni kolposkop etmek istemiyorum riskleri var şimdi sen benle de mi uğraşacaksın falan dedi, neyse ikna etmeye çalıştım sizi şikayet etmedim güveniyorum size diye doktor inanmadı bana salak ama şikayet etsem idare aramaz mı bunları idarenin de işi vardır yoğundur her şikayeti ciddiye almıyordır düşüncesiyle bunu düşünmediler bana inanmadılar enfeksiyonuma bakacaktı doktor onkolojijinekoloji doktoru, enefeksiyon türüne bakacaktı floraya bakıp ilaç yazacaktı enfeksiyonuma bakacaktınız dedim hayır bakmayacam dedi ama geçen bakacam dediniz dedim o zaman öyle dedim şimdi böyle diyorum dedi kinlendi bana onu şikayet ettiğimi sandığı için sadece kolposkopi yaptı antibiyotik fitil bile yazmadı. İğne normalde yapıyordu hastalara kolposkopi yapınca bana önceden dedi yapmayacam hiç vajinama falan bakmadan yapmayacam dedi canlı yapmak istedi ki canım yansın ya da ben korkup vazgeçeyim çünkü bana dedi ben yapmak istemiyorum başka doktora yaptır dedi. Böyle işte hemşire damarımı patlattı idareye gittim diye hemşireler tıbbı sekreter hepsi bir olup hemen nasıl anında doktorumu arayıp iftira attılar doktorum da bana kinlendi doğrı dürüst tedavi etmedi enefeksiyon için bakmayacam kadın doğuma git dedi yolladı beni yani şimdi de kadın doğuma randevu alamıyorum. Bunlar haksızlık yapınca Bi yerini sakat bırakınca bu cellatlar hakkımı arayınca başıma neler getirdiler yapayalnız kaldım hakkımı bile savunmadım o kadar hassas utangaç hemen haklı olsam da kendimi suçlu hisseden biriyim ki tıbbi sekreterin attığı iftira için bile hakkımı atamadım keşke idareye gitseydim tekrar doktorumu arayıp bana iftira attılar buraya doktorumu şikayet ettiğimi söylediler doktor da bu şekilde davranıyor bana diye keşke idareye tekrat gitseydim işte uğraşmak istemedim neyse yukarı tekrar çıktım septik alana dedim ki hemşireye ben doktoru şikayet etmedim niye öyle demişsiniz dedim yoo biz öyle bir şey demedik doktorunu yanlış anladın diyor. Böyle işte. Hakkımı asla bu ülkede arayamam arasam daha da haksızlığa uğruyorum lanet olsun gerçekten hiç sevmiyorum bu ülkeyi haksız zalim adaletsziliğini keşke param olsa çıksaydım bu ülkeden. Eminim kadın doğum bana hpv bulaştırdı hakkımı arasam hepsi birbirine bakıp güler alay eder kendilerini ne yapıp edip haklı çıkarırlar odada kamera yok ki keşke olsa kesinlikle poşet takmadılar hatırlıyorum.