- 2 Temmuz 2013
- 3.914
- 8.373
- 358
Evet evet benimkide öyle vallahi.bugun mutfaktaki 3. çekmecede yakaladım hepsine tek tek basıp üçüncüye gelmiş tezgahı yokluyor ne alabilirim diye. Geçen sehpayı kucaklamış getirmiş, eşimde çaktırmadan izlemiş napacak diye, kocaman ekmek bıçağını alacakken yakalamışBenim ilk oglumda böyle degildi. Kücük bütün kemerleri felan da acabiliyordu. Cocuk arabasi olsun, yemek sandalyesi olsun. Sözde cocuklara özel korumali, ama benim ki hop ya aciyordu ya siyriliyordu bir sekilde. Kendim yasamasim inanmazdim. Oturma odasi dolabim var. Bir bakiyorum onu yarim tirmanmis bile kücük. Sana da kolay gelsin. Yorucu oluyor evet, ama cabuk gecer insallah
Çok teşekkürler önerileriniz için uygulayacağım ❤ iki gündür de başından ayrılmıyorum zaten. Ama işte bekleyen bulaşık yemek vs bi şekilde dikkatimi biyere verince iş değişiyorkendi kendine oyalansa biraz... dediğiniz önlemleri alıcam . Ama şimdiye kadar olan yaralanmalar cok üzüyor bide insanların acıması bakamadığımı düşünmesi çok üzüyor..
E içlerinde uyguladıklarım tabiki var yazmayınca uygulamadığım anlamına mı geliyor? Kibarlık yaptım o kadar zahmet edip yazılmış ne deseydim ben bunları yapıyorum zaten. Mi?Şimdiye kadar uygulamamış olmanıza şaşırdım açıkçası.
E içlerinde uyguladıklarım tabiki var yazmayınca uygulamadığım anlamına mı geliyor? Kibarlık yaptım o kadar zahmet edip yazılmış ne deseydim ben bunları yapıyorum zaten. Mi?
bir çoğunu yapıyorum tabiki deterjan bıcaktr vs bunlari bilmeyen yoktur. ki benim çocuğum çöpü yemeye kalkan bi cocuk ,bu yüzden büyük çöp kovası kullanmıyorum mesela . Bunun gibi bi cok sey.. Deterjan ortada olsaEvet öyle anlaşılabilir oluyor, deseniz kabalık olmazdı.
Evet evet benimkide öyle vallahi.bugun mutfaktaki 3. çekmecede yakaladım hepsine tek tek basıp üçüncüye gelmiş tezgahı yokluyor ne alabilirim diye. Geçen sehpayı kucaklamış getirmiş, eşimde çaktırmadan izlemiş napacak diye, kocaman ekmek bıçağını alacakken yakalamışvalla teşekkür ederim cnm inşallah cabuk geçer şu zamanlar
bir çoğunu yapıyorum tabiki deterjan bıcaktr vs bunlari bilmeyen yoktur. ki benim çocuğum çöpü yemeye kalkan bi cocuk ,bu yüzden büyük çöp kovası kullanmıyorum mesela . Bunun gibi bi cok sey.. Deterjan ortada olsa.. ama atladıklarım vardır illaki. Onları uygulayacağım anlamında demiştim
Evet ya :) ya benim ki hiç dinlemiyor bile beni bi merak edip gülüp geçiyor kaçıyo direk. Makineyi boşaltamıyorum o uyanıkken. ve düşüp canı acıdığı şeyi hani diyorum korktu bidaha yapmaz, ama ısrarla yapıyo:)Sizinki de mi bicak almaya calistiben hep cocuklarima neyin oyuncak olup olmadigini neyin tehlikleli olabilecegini gösteriyorum. Bazen "hayir o annenin" diyorum.
Yok anladım kusura bakmayın haklısınız o an öyle yazmışım okuyunca dediğiniz gibi duruyor evet,Anladım, "Uygulayacağım" diye yazılınca "Uygulamıyordum, artık uygulayacağım" olarak anlaşılması doğal. Kendinizi yetersiz hissettirecek bir yorumda bulunmak değil yani amacım.
20 aylık bebek zaten çöp de görse, oyuncak parçası da görse atar ağzına; benim oğlan da halılardan yün-toz koparacağım diye uğraşırdı ve bazılarının tadına da ben görmezken bakmıştır kesin.
Evet ya :) ya benim ki hiç dinlemiyor bile beni bi merak edip gülüp geçiyor kaçıyo direk. Makineyi boşaltamıyorum o uyanıkken. ve düşüp canı acıdığı şeyi hani diyorum korktu bidaha yapmaz, ama ısrarla yapıyo:)
Ay evet yaa bencede. Allah yardım etsin onlarında işi zor yaa. Benim kv bile iki dk evine götürmeye cesaret edemiyorAyni süreclerden geciyoruz demek. Ben aslinda kücügü de gecen sene kreşe verecektim. O zamanlarda 2.5 yasinda..grupta 25 cocuk olacakti ve 3 tane calisan. Bende riski göze alamadim. O kadar cocuguga 3 bakici olabilir ama benim ki herseyi agzina atar (büyük onuda yapmiyordu), her yere cikardi felan. Bunlar cocuklari bahceye de cikartiyor. Yani müdüre dedim bu sene henüz vermiyim. Bu riski ne ben alabilirim ne siz bu durumda..seneye daha rahat baslar diye bu gelecek son bahara aldirdim.
O kadar malım ki buraya yazacağım yorumu başka konuya yazıyorum.dHa bir de hurafe mi bilmem ama erkek çocukları gerçekten annelerine çok düşkün oluyorlar.
yine bir anımız geldi aklıma kocaman eşşekti (8 yaşında) kafama elmayı koyar o elmayı hedef alıp hunharca terlik fırlatır ağzımı yüzümü yamulturdu. babam gececi çalışırdı normalde benim korkak olup annemle uyumam gerekirken gider annemin yanında yatardı bende minnak bir kız çocuğu kocaman odada tek kalırdım. :)
Canı acıdığı halde yapması çok tuhaf ,benim muhabbet kuşum var ,algı olarak 7 aylık çocuk gibidirler . Eve bir ara misafir bir papağan geldi .Ilk başta hayvanın tüylerini asılıp rahatsız ediyordu o da bir sey yapmıyordu. Bir gün yine tüylerini asılırken papağan da ayağını ısırmış. Ciyak ciyak kaçmış. Bir daha papağanı rahatsız etmediEvet ya :) ya benim ki hiç dinlemiyor bile beni bi merak edip gülüp geçiyor kaçıyo direk. Makineyi boşaltamıyorum o uyanıkken. ve düşüp canı acıdığı şeyi hani diyorum korktu bidaha yapmaz, ama ısrarla yapıyo:)
Ayy benim abilerim de öyleydi. Beni havada birbirlerine fırlatırlardı. Aramızda baya yaş farkı da var.yeğenim nerdeyse benimle yaşıt. Abim hortlak maskesi takıp evde bıçakla bizi kovalardı şakasına ama çok eğlenirdik yaaO kadar malım ki buraya yazacağım yorumu başka konuya yazıyorum.d
Evet sanırım enerjisini atamıyor yaa. Sobadan eli yandı mesela kaç kere ama ancak idrak edebildi yeni yeni kendini sakınıyor sobadan ama hala dibine dibine korkmadan giriyor. teşekkürler umarım cabuk atlatırızCanı acıdığı halde yapması çok tuhaf ,benim muhabbet kuşum var ,algı olarak 7 aylık çocuk gibidirler . Eve bir ara misafir bir papağan geldi .Ilk başta hayvanın tüylerini asılıp rahatsız ediyordu o da bir sey yapmıyordu. Bir gün yine tüylerini asılırken papağan da ayağını ısırmış. Ciyak ciyak kaçmış. Bir daha papağanı rahatsız etmedi. Israrla cama falan atlaması çok enerjiden herhalde,umarım bir an önce geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?