- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Totosunu bir kere ısır hiçbir şeyi kalmaz annesiAyy benim abilerim de öyleydi. Beni havada birbirlerine fırlatırlardı. Aramızda baya yaş farkı da var.yeğenim nerdeyse benimle yaşıt. Abim hortlak maskesi takıp evde bıçakla bizi kovalardı şakasına ama çok eğlenirdik yaa
Hatta bikeresinde sofradaymışız su içmiş elindeki bardagın dibindeki suyla beni ıslatayım derken bardak elinden fırlayıp kafamı yarmış ama çok gülüyormuşum öyle yaparkendüşününce komik geliyor bana şuan ama ne kadar tehlikeli şeylermiş yaa.. benim oğlan dayılarına çekmiş galiba
Bende çok çektim büyük çocuğum sizin anlattığınız gibi dikiş izi eksik değil her hafta yaralanacak bişeyler bulur. Mesela hamileken çok zor geçti 3 ay serumla beslendim su içemezdim doğumu çok zor geçti doğdu gece hiç uyumazdı ve çok ağlardı çok zor sütten kestim wc eğitimi çok uzun sürdü genç anne olmuştum ve herkes bana akıl verip yetemediğimi söylerdi hala da öyle şuan ilkokula gidiyor ama hala aynı çok zorlar beni çok üzer psikologa gittim rehberlik servisi aldım kendime. Ben ona daha nasıl iyi bir ebeveyn olabilirim diye her gün daha da çok araştırıyorum. Ama şunu söyleyeyim benim içim rahattı çünkü evimde ona zarar verecek hiç bir şey yok diyebilirim bulsa yapar eminim. Koca çocuk oldu ama hala süs eşyalarım yok dümdüz bir ev yani. Camlar a çivi çaktı eşim sadece balkonlu olan camlar da sabit tel var ordan havalanıyor evim. Balkonlar çifter kilitli. koltuklar la camlar arasında 1 er metre ara koydum belki çok küçüldü evim ama olacaklar daha kötü. Büyüyünce düzelir derler ama huyları aynı inanın. Okulda da kendine arkadaşlarına zarar veriyor ve ben okulda da yanında gidiyorum öğretmen in isteği ile. Ondan daha geç yatıp ondan erken kalkmak zorundayım ve çok az uyuyor inanın 3 4 saat uyuyorum ben günlük. . Size tavsiyem tez zamanda pedagoga gidip bi yol çizin. Kreş çok mantıklı en azından kurallara uyan çocukları gördükçe onlarda uyuyorlar bize çok faydası oldu ama 1 dönem de 3 kreş değiştirdik haşere çocukları hiçbir özel okul istemiyor inanın biz hep atıldık kaba tabirleAyy benim abilerim de öyleydi. Beni havada birbirlerine fırlatırlardı. Aramızda baya yaş farkı da var.yeğenim nerdeyse benimle yaşıt. Abim hortlak maskesi takıp evde bıçakla bizi kovalardı şakasına ama çok eğlenirdik yaa
Hatta bikeresinde sofradaymışız su içmiş elindeki bardagın dibindeki suyla beni ıslatayım derken bardak elinden fırlayıp kafamı yarmış ama çok gülüyormuşum öyle yaparkendüşününce komik geliyor bana şuan ama ne kadar tehlikeli şeylermiş yaa.. benim oğlan dayılarına çekmiş
Amiin canim. Zaten kv görümcelerin bu lafları yuzunden asla yardımlarını da istemiyorum onlara kalsa bakarlar da burnumdan getirerek ama. Ben ev işi vs için çok parcalıyorum kendimi ama artık ayrılmayacağım başından çocuğumun en azından bi süre.. pis ortamda da büyümez cocuk ama ne yapayım cok kaptırıyorum kendimi .Off yaa, annelik zor zanaat istebenmde yavrum bes aylik masAlalh durdugu yerde durmuyor.Patir kutur ayaklarini ana kucagina vuruyor.Altini degistirmek iskence,degistorene kadar hersey yerde. Iki dakka yalniz braktim yorgani yuzune cekmis bas bas bagiriyor saclarm beyazladi yaa smdiden.Rabbom saglik sihhat versin de saglicakla buyusnler..
Kayinvalinden de yani! Her cocuk bir mi.Sanki biz bile isteye isteye cocugu boyle yapiyoruz
Canım benimde sen yaptın bu çocuğu böyle dediler inan diğer çocuğumuda ben yetiştiriyorum melek gibi. İki kardeş birbirinden aşırı farklılar sorun bende olsa oda öyle olurdu değil mi.. neyse sen kendine iyi bak iyi beslen aklını başına alıp o bana muhtaç ve ben anneyim ona iyi şeyler i öğretecek olan benim diyerek teselli ver. Kimseden fayda yok inanın. Daha geçen hafta banyo camına yumruk atıp elini parçaladı bundan önce de 4 cam daha kırmıştı hani akıllanır deriz ya kaç kere yapsa da düzelmedi benim oğlan.. yanlışı görüyor ama yapıyor yine de sebepsiz yere ..Ağlayarak yazıyorum kızlar . 20 aylık oğlum var cok hareketli. Cok tehlikeli seyler yapiyor ve bana aşırı düşkün hatta bağımlı
4 yasında bi kızım da var. Oğlumun başına hergün bi iş geliyor düşüyor ve ciddi düşmeler bunlar. En son iki gun once akşam benim ihmalim yüzünden cok kötü bişey oldu. Kırık aynanin üstüne atti kendi ayna dikine duruyordu. Resmen kafasinin enseye yakın bölüm kesildi çocuğun yuvarlak şekilde. Cok kotu oldu saçları bile gitti ordaki .
Cok kötüyüm iki gündür özellikle. Bakamadığımı düşünüyorum artık. Gözümün önünde bile bişey oluyor cocuğa.
Kanepeye cıkıp cama çıkıyor hiç bişey yapmasa. Dengesini kaybedip cama doğru kaç defa düştü. Kanepenin arkasina düşmüştü bikere tabi ben bi anlık odadan çıktığımda oluyor bu. Gece uykudan kalkıp cama gittiği bile var (ev alt kat) doğru düzgün uyumuyor zaten
Kimseden maddi manevi destek yok. Tam tersi düşünce herkes üstüme geliyor eşim dahil.
Zaten haklılar da artik bu kadar düşme kafa göz şişmesi kanamalar normal gelmiyor banada..
İnsanlarda ne şımarık cocuklar var ama hiç duymuyorum küçücük odada başına böyle şeyler geldiğini..
Bugün kv geldi işte o senin canın bişey olsa senin canın daha cok yanar çocuğu da alırlar elinden gibisine getirdi lafı.. devlet bakamayınca alıyor ya..
evdeki tehlikeli şeyleri at yerinde durmuyor kaç tane büyüttüm böylesini ilk defa gördüm vs dedi iyi niyetliydi ama ben cok kötü oldum. Bikere onlara bıraktığımda bile daha 5 dk geçmeden düşüp dudağı patlamıştı kv ozaman da çok kötü olmuştu kalabalıklar bide evde.
Çok bunaldim dertleşmek istedim sadece kızlar patlayacağım yoksa yorum yazmayabilirsiniz de.. okuduğunuz için teşekkür ederim içimi dökmek iyi geliyor..
Amiin Allah kolaylik versin ciddenBende çok çektim büyük çocuğum sizin anlattığınız gibi dikiş izi eksik değil her hafta yaralanacak bişeyler bulur. Mesela hamileken çok zor geçti 3 ay serumla beslendim su içemezdim doğumu çok zor geçti doğdu gece hiç uyumazdı ve çok ağlardı çok zor sütten kestim wc eğitimi çok uzun sürdü genç anne olmuştum ve herkes bana akıl verip yetemediğimi söylerdi hala da öyle şuan ilkokula gidiyor ama hala aynı çok zorlar beni çok üzer psikologa gittim rehberlik servisi aldım kendime. Ben ona daha nasıl iyi bir ebeveyn olabilirim diye her gün daha da çok araştırıyorum. Ama şunu söyleyeyim benim içim rahattı çünkü evimde ona zarar verecek hiç bir şey yok diyebilirim bulsa yapar eminim. Koca çocuk oldu ama hala süs eşyalarım yok dümdüz bir ev yani. Camlar a çivi çaktı eşim sadece balkonlu olan camlar da sabit tel var ordan havalanıyor evim. Balkonlar çifter kilitli. koltuklar la camlar arasında 1 er metre ara koydum belki çok küçüldü evim ama olacaklar daha kötü. Büyüyünce düzelir derler ama huyları aynı inanın. Okulda da kendine arkadaşlarına zarar veriyor ve ben okulda da yanında gidiyorum öğretmen in isteği ile. Ondan daha geç yatıp ondan erken kalkmak zorundayım ve çok az uyuyor inanın 3 4 saat uyuyorum ben günlük. . Size tavsiyem tez zamanda pedagoga gidip bi yol çizin. Kreş çok mantıklı en azından kurallara uyan çocukları gördükçe onlarda uyuyorlar bize çok faydası oldu ama 1 dönem de 3 kreş değiştirdik haşere çocukları hiçbir özel okul istemiyor inanın biz hep atıldık kaba tabirle. Evde eğitim aldık sonra tekrar başladık filan bu konuda çok dertliyim . Allah kolaylık versin biz annelere ..
Off çok geçmş olsun canim yaaCanım benimde sen yaptın bu çocuğu böyle dediler inan diğer çocuğumuda ben yetiştiriyorum melek gibi. İki kardeş birbirinden aşırı farklılar sorun bende olsa oda öyle olurdu değil mi.. neyse sen kendine iyi bak iyi beslen aklını başına alıp o bana muhtaç ve ben anneyim ona iyi şeyler i öğretecek olan benim diyerek teselli ver. Kimseden fayda yok inanın. Daha geçen hafta banyo camına yumruk atıp elini parçaladı bundan önce de 4 cam daha kırmıştı hani akıllanır deriz ya kaç kere yapsa da düzelmedi benim oğlan.. yanlışı görüyor ama yapıyor yine de sebepsiz yere ..
Aynen canım sen bundan sonrakiler için ondan önce düşünüp onda önce davranmalısın.. ben yemekleri onunla yapıyorum mesela patatesleri o yıkasın su oynasın onun tadına varsın. Su rahatlatır hem. Fasulye ver kırsın sende soğan doğra o sırada biraz seri hareket edip bitirmeye çalış eşin gelince de masayı hazırlarsın. Sen makinaya tutarken o bezle silsin yerleri toz alsın hem görev verirsen sorumluluk aldığında mutlu olur oda. Ben öyle yaptım ve hala da yapıyorum fazla detaycı olmazsan oda mutlu olur.Off çok geçmş olsun canim yaacok haklısın bencede huy meselesi benim abim 40 yaşına geldi hâlâ sinirlenirse kafasında şişe ayna bardak kırar kendne zarar verir.. küçüklükten beri . diğer abimse o kadar sakin sessiz ki asla kardeş demezler sesini bile yükseltmez birbirinden aşırı farklılar aralarında 2 yaş var..
Hmm oralarada el atma zamanı gelmiş işe yaramayan şeyleri kaldırıp işe yarayanları da tepelere yerleştir kutularla. Böyle yazıyorum hep sana ama inan kendimi gördüm sende. Büyük dayısı dA öyleymiş ya oğlan dayısına çekmiş demekki bi önceki mesajda demişsinAmiin Allah kolaylik versin ciddenbenim kide hiç uykuyu sevmiyor geç yatar erken kalkar 2 aydır memeden kestim ve yaralanmalar düşmeler cok arttı önceden 24 saat memede en azından duruyormuş yerinde yaa.. hiç zaptedemiyorum simdi.
aslinda bizim evde öyle salonda sadece koltuk takımı var mesela.. unite vs hiçbişey yok oturma odasında da koltuklar ve tv. Banyo ve mutfak karışık bizim oradan bulup alıyor bişeyler ..
Çok teşekkür ederim cnm ❤ öyle gerçekten yaa. Lavanta yagını da deneyeyim birde papatya cayı önermişlerdi de bulamadım buralardaHmm oralarada el atma zamanı gelmiş işe yaramayan şeyleri kaldırıp işe yarayanları da tepelere yerleştir kutularla. Böyle yazıyorum hep sana ama inan kendimi gördüm sende. Büyük dayısı dA öyleymiş ya oğlan dayısına çekmiş demekki bi önceki mesajda demişsin. Lavanta yağı sık yastığına uykuda geçişi hızlandırıyor. Sütten kesince daha asi oluyorlar evet rabbim kolaylık versin sana
Sakin olup tehlikeli seyleri evden atın,kaldırıp baska yere koymak ise yaramıyor cünkü buluyorlar.Ağlayarak yazıyorum kızlar . 20 aylık oğlum var cok hareketli. Cok tehlikeli seyler yapiyor ve bana aşırı düşkün hatta bağımlı
4 yasında bi kızım da var. Oğlumun başına hergün bi iş geliyor düşüyor ve ciddi düşmeler bunlar. En son iki gun once akşam benim ihmalim yüzünden cok kötü bişey oldu. Kırık aynanin üstüne atti kendi ayna dikine duruyordu. Resmen kafasinin enseye yakın bölüm kesildi çocuğun yuvarlak şekilde. Cok kotu oldu saçları bile gitti ordaki .
Cok kötüyüm iki gündür özellikle. Bakamadığımı düşünüyorum artık. Gözümün önünde bile bişey oluyor cocuğa.
Kanepeye cıkıp cama çıkıyor hiç bişey yapmasa. Dengesini kaybedip cama doğru kaç defa düştü. Kanepenin arkasina düşmüştü bikere tabi ben bi anlık odadan çıktığımda oluyor bu. Gece uykudan kalkıp cama gittiği bile var (ev alt kat) doğru düzgün uyumuyor zaten
Kimseden maddi manevi destek yok. Tam tersi düşünce herkes üstüme geliyor eşim dahil.
Zaten haklılar da artik bu kadar düşme kafa göz şişmesi kanamalar normal gelmiyor banada..
İnsanlarda ne şımarık cocuklar var ama hiç duymuyorum küçücük odada başına böyle şeyler geldiğini..
Bugün kv geldi işte o senin canın bişey olsa senin canın daha cok yanar çocuğu da alırlar elinden gibisine getirdi lafı.. devlet bakamayınca alıyor ya..
evdeki tehlikeli şeyleri at yerinde durmuyor kaç tane büyüttüm böylesini ilk defa gördüm vs dedi iyi niyetliydi ama ben cok kötü oldum. Bikere onlara bıraktığımda bile daha 5 dk geçmeden düşüp dudağı patlamıştı kv ozaman da çok kötü olmuştu kalabalıklar bide evde.
Çok bunaldim dertleşmek istedim sadece kızlar patlayacağım yoksa yorum yazmayabilirsiniz de.. okuduğunuz için teşekkür ederim içimi dökmek iyi geliyor..
Bence oğlunuza gayet iyi bakıyorsunuz dur kimse sizin gibi bakamaz. Ondan çok sizin canınız acıyordur siz onun annesisiniz. Ancaaak şu konuda KV haklı tehlikeli şeyler. Canım iki tane bebeğin olduğu evde dikine duran kırık aynanın ne işi var. Bu konuda biraz dikkatli olun.Ağlayarak yazıyorum kızlar . 20 aylık oğlum var cok hareketli. Cok tehlikeli seyler yapiyor ve bana aşırı düşkün hatta bağımlı
Her zaman ortada durmuyor zaten bi anlık gözümün önünde nede olsa birşey olmaz hemen kaldırırm diye düşündüm ders oldu işte..
evet katılıyorum ayna masa ne varsa depo bodrum gibi yerlere kaldır yoksa öyle bir yer at hatta evladından kıymetli olamaz ben öyle yaptım kafam çok rahat hem çocuk enerjisini atar hem kafan rahat ederevdeki tehlikeli şeyleri at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?