Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani gerçekten sizinle polemiğe girmek istemiyorum da kadın bu kadar şey yazmış, çocuğun ensesi kesildi yazmış. Yorumunuz sakınan göze çöp batar.. bunu mu anladınız gerçekten? Sakınmayalım hanımefendi salalım çocukları haklısınız. Konuşmak için konuşan benim zaten
Yani gerçekten sizinle polemiğe girmek istemiyorum da kadın bu kadar şey yazmış, çocuğun ensesi kesildi yazmış. Yorumunuz sakınan göze çöp batar.. bunu mu anladınız gerçekten? Sakınmayalım hanımefendi salalım çocukları haklısınız. Konuşmak için konuşan benim zaten
Biri dört diğeri iki yaşında iki bebeyle zordur, üstüne ev işleri şu bu.
Yukarda üyeler zaten çok güzel önerilerde bulunmuşlar, evi bunlara göre düzenleyeceksiniz.
Üzülmeyin, her çocuk birbirinden farklıdır, bazı çocuklar böyle inanılmaz hareketli oluyorlar, yaşamayan zor tahayyül ediyor.
Olmuşun olmama ihtimali yok, üzmeyin artık kendinizi.
Bundan sonra daha radikal tedbirler alırsınız.
Ağlamayın, kalkın evinizi yukardaki önerilere göre tanzim edin.
Allah sağlıkla huzurla büyütmenizi nasip etsin evlâtlarınızı.
10-15 yıl sonra delikanlıya anlatırsınız, sen nasıl bir çocuktun neler çektim diye, hepsi anı olur. Geçecek bu günler.
Hayır ben yorumumu akşam da yaptım çocuğun normal bir çocuk sen de iyi bir annesin yazdım aynen böyle. Ama ben hanımefendinin yorumunu doğru bulmadım. Bir çocuğun başına bir iş gelmiş o konu anlatılıyor üzerine sakınan göze çöp batar yorumu yapılmamalı. Tabi ki sakınacağız buna rağmen kazalar olabiliyor
Hayır ben yorumumu akşam da yaptım çocuğun normal bir çocuk sen de iyi bir annesin yazdım aynen böyle. Ama ben hanımefendinin yorumunu doğru bulmadım. Bir çocuğun başına bir iş gelmiş o konu anlatılıyor üzerine sakınan göze çöp batar yorumu yapılmamalı. Tabi ki sakınacağız buna rağmen kazalar olabiliyor
Genelde atıştırmalık tarz da yiyorum evet ama süt peynr vs yerim cok..
Eşim 2 işte çalışıyor geç geliyor eve eğer aramiz limoniyse hele ki daha çok gelir üstüme
Oğlunun başına sürekli bir şey gelmesi senin ona bakamamanla alakalı değil kuzunun yaramaz olmasıyla alakalı
Çocuklarımız aşağı yukarı aynı yaşta ve çok hareketliler. Ben çocuğuma yetemiyorum diye psikiyatriste gittim.
Yaşları yakın iki çocuk, üstelik destek olan yok ama köstek olan çok. O yüzden psikolojik destek almalısın.
Ben burda yapılanlardan farklı bir öneride bulunmak istiyorum. Tabii ki öncelikle evde gerekli tedbirleri alıp hareket etmeniz ve bir doktora gözükmenizde fayda var. Onun haricinde uzman bir klinik bulup hacamat yaptırmanızı tavsiye ederim ben. Çocuklar üzerinde çok olumlu etkileri oluyor. Daha rahat uykuya dalıyorlar, sakinleşiyorlar, konsantrasyon bozukluğu ve hiperaktiveye iyi geliyor. Bir araştırın derim nacizane