- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi elif_akin_mismon
-
Öncelikle bu çok derin bir konu bence ve kesin emin olmak gerekirAcaba oğlunuz babasıyla anlaşabiliyormu? araları iyimi? yada o hareketlerinin dışında size yakın olan başka bir erkeği saf dışı tutma, kıskanma eğilimi varmı? benim aklıma "oedipus kompleksi" ni getirdi oğlunuzun tutumu. Bunu bir araştırın derim.
iyi de bu iç güdesel bir şey değil midir? yani insan annesinden, babasından, kardeşinden normalde etkilenmez. bu ancak yaşam biçimiyle öğretilir çocuğa. yoksa anneye nasıl davranması gerektiğini hiç kimse öğretmez..
ancak aile içinde yaşanan çarpıklıklardan çocuk böyle davranır. geçen gazete yazıyordu. adam eve alkollü gelip çocuklarının yanında eşiyle ilişkiye giriyormuş zorla... valla nutkum tutuldu. ne kadar ahlak yoksunu insan var.
iyi de bu iç güdesel bir şey değil midir? yani insan annesinden, babasından, kardeşinden normalde etkilenmez. bu ancak yaşam biçimiyle öğretilir çocuğa. yoksa anneye nasıl davranması gerektiğini hiç kimse öğretmez..
ancak aile içinde yaşanan çarpıklıklardan çocuk böyle davranır. geçen gazete yazıyordu. adam eve alkollü gelip çocuklarının yanında eşiyle ilişkiye giriyormuş zorla... valla nutkum tutuldu. ne kadar ahlak yoksunu insan var.
ben buna emin değilim diyorum nasıl vazgeçiririm demedim o anlamadan nasıl öğrenebilirim dedim. Sürekli odama girip çıkmaya başladı hep yalnız olan odasına girince bile kıyametler koparan çocuk şimdi benimle yatmaya başladı hep sürekli sarılıp öpüyo şakayla karışık biyerlerime vuruyo kilo aldı falan diyerek. Normal gelebilir ama bu çocuk hiç böyle değildi.
bunun din imanla ne alakası var şimdi.siz sanıyormusunuzki bir deiste bu normal geliyor. yada hristiyana. yada herhangi bir şeye inanan yada inanmayana.. doğruyu yanlışı ateistte bilir deistte budistte. önemli olan bu. ki,bu annenin dediği şey bir rahatsızlık. psikolojik bir olay.İğrenç ötesi bi durum.17 yaşındaki kocaman erkek çocuğun ananın yanında uyuması gibi bi dengesizlik olamaz.işte allah korkusu din iman vb değerleri yavrularımıza öğretmeezsek sonu haddini aşan yakınlaşmalar olur.Feronnia nın paylaştığı röportajı daa sonuna dek okudum.bir anne bu kadar rahat oğlyla yaşadıklarını bu rahatlıkla anlatamaz.ve röportajdan çıkardığım bu durum kadını pek rahatsız da etmemiş görünüyor.bide eğitimli ya ayyyy içim şişti valla.bunun adı ahlaksızlık...konu sahibesi hemen bir pikologdan yardım alın.oğlunuzu da yönlendirin.Önecelkl ergen oğlunuzun odanıza girmesine ve sizinlle yatma taleplerini geri çevirmelisiniz.ona anne oğul olduğunuzu hep hatırlatın.
İğrenç ötesi bi durum.17 yaşındaki kocaman erkek çocuğun ananın yanında uyuması gibi bi dengesizlik olamaz.işte allah korkusu din iman vb değerleri yavrularımıza öğretmeezsek sonu haddini aşan yakınlaşmalar olur.
Öncelikle iyi günler. Birkaç gündür internetten araştırıyorudum bu konuyu ancak işe yarar birşey bulamadım. Kimseye söyleyemiyorum yakın bir arkadaşıma söyledim psikoloğa git dedi ancak başka birine anlatacak yüzüm yok bu siteyi buldum internetten bakarken sanal ortam olduğu için rahatça soruyorum. Ben 18 yıl önce üniversiteye giderken evldendim ama evliliğimiz 7 yıl sürdü daha sonrasında anlaşarak ayrıldık. 16 yaşında bir oğlum var sorun ise tamamı ile oğlum. Sanki aramızda anne oğuldan daha öte bir ilişki var gibi geliyor. Son aylarda çok daha yakın davranmaya başladı. Belki ben kuruntu yapıyorum ama oğlumun değiştiğini anlayabiliyorum. Acaba bu neler düşündüğünü ona belli etmeden anlayabilirmiyim ?
Bir ana-oğlun ensest yaşamı! | KoyuLaci.com geçenlerde rastladım ve çok etkilenmişti.Sizde bir bakın :/
Allah korusun kimseyi yargılamak,yadırgamak asla istemem. Ama;
Tavizi veren annedir.
En ufak bir şüphe duyulacak davranışta kesin net ve sert bir biçimde tepki verilmesi gerekiyordu.
Oğlunuz ergen olabilir,şu an kendi lise çağında ki (yaşının gereği) yaşıt kızlarla konuşması , iletişim kurması gerekirken anne kavramına bu sekilde yaklasması bir tavizdir.
Hiç bir tepki vermemek durumu kabullenmektir.
Röportajı okudum, üzüldüm,sinirlendim daha bir cok hissi yasadım. Asla saygı duyulacak bir durum değil,kesinlikle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?