- Konu Sahibi elif_akin_mismon
-
Bir ana-oğlun “ensest” yaşamı! | KoyuLaci.com geçenlerde rastladım ve çok etkilenmişti.yuLaci.cbakın :/
ben buna emin değilim diyorum nasıl vazgeçiririm demedim o anlamadan nasıl öğrenebilirim dedim. Sürekli odama girip çıkmaya başladı hep yalnız olan odasına girince bile kıyametler koparan çocuk şimdi benimle yatmaya başladı hep sürekli sarılıp öpüyo şakayla karışık biyerlerime vuruyo kilo aldı falan diyerek. Normal gelebilir ama bu çocuk hiç böyle değildi.
Arkadaşlar bugün yaşadığım olay sonrasında başımdan kaynar sular döküldü. sabah erkenden babası gelip aldı. Daha sonra arkadaşımı aradım geldi ve odasını aramaya başladık. Dediğiniz gibi önce bi bilgisayara baktık ancak hiçbirşey yoktu. Daha sonra odanın altını üstüne getirdik. Yatağı bile kaldırıp baktık tam birşey bulamadık derken arkadaşım dolabının çekmecelerini çıkardı ve arkasına baktı. Bulduğu şey beni adeta beynimden vurdu. Arkadaşım çekmecenin arkasında benim eski bir sütyenimi buldu. Hemen babasını aradım durumu tamamen anlattım ve bir süre orda kalması gerektiğini söyledim. Yarın gittiğimiz psikolog arkadaşa yine gidicez ama ne yapacağımı hiç bilemiyorum.
yok onun dolabı hiç kullanmadım ben
Arkadaşlar bugün yaşadığım olay sonrasında başımdan kaynar sular döküldü. sabah erkenden babası gelip aldı. Daha sonra arkadaşımı aradım geldi ve odasını aramaya başladık. Dediğiniz gibi önce bi bilgisayara baktık ancak hiçbirşey yoktu. Daha sonra odanın altını üstüne getirdik. Yatağı bile kaldırıp baktık tam birşey bulamadık derken arkadaşım dolabının çekmecelerini çıkardı ve arkasına baktı. Bulduğu şey beni adeta beynimden vurdu. Arkadaşım çekmecenin arkasında benim eski bir sütyenimi buldu. Hemen babasını aradım durumu tamamen anlattım ve bir süre orda kalması gerektiğini söyledim. Yarın gittiğimiz psikolog arkadaşa yine gidicez ama ne yapacağımı hiç bilemiyorum.
yok artık . film gibi.Arkadaşlar bugün yaşadığım olay sonrasında başımdan kaynar sular döküldü. sabah erkenden babası gelip aldı. Daha sonra arkadaşımı aradım geldi ve odasını aramaya başladık. Dediğiniz gibi önce bi bilgisayara baktık ancak hiçbirşey yoktu. Daha sonra odanın altını üstüne getirdik. Yatağı bile kaldırıp baktık tam birşey bulamadık derken arkadaşım dolabının çekmecelerini çıkardı ve arkasına baktı. Bulduğu şey beni adeta beynimden vurdu. Arkadaşım çekmecenin arkasında benim eski bir sütyenimi buldu. Hemen babasını aradım durumu tamamen anlattım ve bir süre orda kalması gerektiğini söyledim. Yarın gittiğimiz psikolog arkadaşa yine gidicez ama ne yapacağımı hiç bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?