Oğlum

Lütfen konuyu dine, dini eğitime bağlamayınız, yasaktır.
Konu dini değil, sorun din kaynaklı değil...

öncelikle "öyle bir şey yoksa" demek ne demek? nasıl bir şey olabilir? lisede birine platonik aşıkken "öyle bir şey yoksa rezil olurum" diye düşünürdük evet de, bunu şu an anlamadım. eğer çocuğunuzdan size karşı bir yakın temas hissettiyseniz, zaten öyle olmuştur, bunun acabası olmaz. bunun yanlış anlaşılacak bir yanı da yok. merak etmeyin çocuğunuz size çıkma teklif etmeyecek. kendisi 16 yaşında bir ergen ve kadın uzvlarını merak ediyor. size dokunma temalı şakalar yaptığında, elbette ki bir anne olarak tavrınızı koyacak, "anneye bu tarz şakalar yapılmaz" minvalinde tersleyici ifadeler kullanacaksınız hanımefendi.

o sizin oğlunuz. bu neyin şüphesi? bu neyin tereddüdü?

Bence ergenlikle ilgisi yok. O yaşta çocuk, anneyle uyumaktan bile rahatsız olur. Kendi adıma konuşayım. Bebekliğimi, çocukluğumu yıllarca babamla uyuyarak geçirmiş bir kızım. Baba düşkünüyüm. Yıllarca kucağından inmedim babamın. Beni sevsin diye şebeklikler yapardım. Ama bunlar hep küçüklükteydi. Ne zaman ki çocukluktan çıkmaya başladığımı hissettim ki bu yaşlarım 11 falan yaşlarımdı o zaman odama annemi bile almamaya başladım. Kendime bir dünya kurdum odamda. ''Büyüdüm ben artık yaa'' heveslerine başladım ki 16 yaşında bir gencin bunları düşünmemesi ergenlikle alakalı değildir diye düşünüyorum. Neyle alakalı olduğunu bilmiyorum ama bu olaya inanmak istemedim yaaa. Konu sahibi bayan biraz konudan bahsetse daha iyi anlarız, böyle kendimiz çalıp oynamayız.

Bütün bunları okuyunca lisede benimle aynı sınıfta olan bir arkadaşım geldi aklıma. Ilk dönemin hemen hemen tamamı boyunca gelmemişti okula, yani 2 gün geliyorsa, 1 hafta gelmiyordu. Buna rağmen okuldan atılmamasını, ailesinin okul müdürümüzün yakın tanıdıkları olmasına bağlamıştık ve birazda kıskanıp, gıcık olmuştuk kızcağıza.4 sene boyunca ne zaman aile konusu açılsa, hep babasından nefret ettiğini söyledi, ölse bir damla yaş dökmem dedi, okul bitince Amerika'ya gidip hiç dönmeyecğini söylerdi. Ben ve bir arkadaşım çok kızardık ona. Tamam çoğu genç kız, o dönemde babasıyla zıtlaşabilir, anlaşamayabilir ama ölsün , gebersin demek, babaya küfür etmek yanlıştı bize göre.

4 senenin sonunda , mezun olduğumuz gün , ayrılmamıza birkaç dakika kala , beni ve diğer arkadaşımı çekti bir kenara, babasının geceleri odasına girdiğini , kendisini öpmek , okşamak istediğini, cinsel bölgelerini bir kere öpeyim diye yalvardığını , işin daha da kötüsü annesinin de bunu bildiğini ama birşey yapamadığını anlattı. Defalarca annesine , bu aşağılık mahlukun öz babası olup olmadığını sormuş, annesi yeminler ediyormuş öz baban diye. Okula gelemediği ilk dönem bu olayların sıklıkla yaşandığı bir zamanmış ve okul müdürümüze de olayın aslı anlatılmış !!! Okul müdürümüzde kızı okuldan atmayarak yardımcı olmuş, aman ne vicdan !!! Bizlerle yaşıt kızı olan ve muhafazakar kesimden olan müdürümüz, bu olayı nasıl sineye çekti, neden ilgili yerlere ihbar etmedi hala anlayabilmiş değilim! Arkadaşımı bir daha hiç görmedim, 13 sene oldu,okul bittikten sonra hiçbir arkadaşımızla yada çok sevdiğimiz öğretmenimizle iletişime geçmedi, üniversitede tur rehberliğini kazandığını duyduk o kadar.

Demem o ki malesef oluyor böyle şeyler, allah kimsenin başına vermesin . O günden beri herkese şüpheyle yaklaşıyorum.Aile bireyleri de dahil kimseye % 100 güvenim yok

Son düzenleme:

Neeee Ayy inanamıyorum. İçim parçalandı yaa. Gözlerim dolu dolu şu an İnşallah kurtulmuştur kızcağız bu durumdan. Gerçi psikolojisi ne haldedir acaba. Allah yardımcısı olsun.

oğlunuzun durumu normal değilama olmıyacak şeyde değil ne yazıkkı olabılıyor geçen bununla ılgılı bı tv programı ızlemiştim aslında tacızle alakalıydı ama nasıl olduysa ensestte gelmişti konu bır kadın eşinden ayrılmış oğlunun kendısıne bır sure sonra eşi gibi davranmaya başladığından falan bahsedıyordu hatta içkiliyken açık açık belli etmiş durumu malasef böyle durumlar var sizinde yapmanız gerekn sadece şüphe olsa bıle uzmandan yardım almak evladınızın mutlakaki psıkolojık bır sorunu vardır böyle bı eğilimi varsa en ıyısı dişi ağrıdığında nasıl tutup doktora göturuyorsak yıne öyle yapmak

Roportaji okumasam yorumlarim daha farkli olacakti ama roportaja gelirsek.cok cirkin ya anne nasil ogluna soz geciremiyor.ogluna istemedigini soyler oglu da tecavuz videosunu yayinlayamaz herhalde
sizin durumunuza gelince belki boyle bir durum vardir oglunuz tam bilmedigim icin bir sey soylemeyecegim ama oglunuz sadece yakin davranmak anne sevgisi isteyen bir cocuk olabilir.yani boyle dusunmeniz sapikca.bende yeri geliyor erkek kardrsimle ayni yatakta yatiyorum.annemde ayni yatakta yatiyor ama ne alaka?hatta yabancilar baba kiz vs. dudaktan opusuyor.illa cinsellige cekmeyin.

bilemedim
acaba boşanmanız cocugunuzla kurudugunuz yeni bir hayat oglunuza farklımı yansıdı bilemiyorum
hani sacı supurge etmek denılen sey varya acaba abarttınızmı karsılıklı olarak yada yanlıs yonde ne desem bılemedım

internette çok fazla ensest uydurma hikaye var. muhtemelen oğlunuz bunları okumuz ve gerçekten oluyo diye kabullenmiştir. ve size ilgi duymaya başlamıştır. yapacağınız şeh. oğlunuzu azarlamak. napıyosun sen bak hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden falan diyin bence. ayrıca ona nasıl söylersiniz ama çoğu hikaye uydurma oluyo onları çok ciddiye alarak okumasın... Allahım sen koru evlatlarımızın akıl sağlığını. Amin

Arkadaşlar attığınız yazıyı ve yorumlarınızı tek tek okudum. Öncelikle oda evde olduğu için bakmaya vaktim olmadı yatmasını bekledim. yorum yapanlara tek tek cevap veremem ama şöyle bir genelleme yapabilirim. Bu olay başıam son birkaç aydır geliyo. Tek başıma olmama rağmende çocuğumu çok iyi yetiştirdim. Ne bir sebeple okuluna çağırdılar beni nede ağzından kötü bir laf duydum. Bu yaşına kadar tek bir kötü alışkanlığını görmedim. Babası dert diyorsanız ayrıldıktan sonra arkadaş gibiyiz haftada bir görüşürüz oğlumu almaya gelince ve nerdeyse her gün görüşürler babasıyla. Yazıları okuduktan sonra sabah hemen arkadaşıma gittim onunla beraber bayan bir psikoloğu aradık bizi evine davet etti. Sizinde yazdığınız gibi herşeyi güzelce anlattım, bu yaşlarda bu durum çok sık karşılaştığım bir şey dedi çocuğunuza kızmak yerine onun annesi olduğunuzu hatırlatacak güzel aktiviteler yapın dedi. Sizinle yatması belki bir özlem belki bir acı onu öğrenmeden yorum yapamayacağını söyledi ve bizi bir misafir gibi evine davet etti. Ona sevgilisi olduğunu ve banada bunu sık sık anlattığını söyledim. Ayrıca bende arada bir ilişki yaşasam sorun olup olmayacağını sorarım. Oda bana babam hemen evlendi sende evlenebilirsin der. Ayrıca babasını arayıp bir sorun olduğunu ve yarın onu almasını söyledim. Arkadaşım odasını arayalım yarın dedi ama ne yapsam bilmiyorum. Pazartesi gübü misafirliğe gidicez diye götürmeyi düşünüyorum.

valla bilemedim biliyorsunuzki okulda başarılı olması veya hiç şikayet edilmemeside çok iyi bir şey değil
yanlış anlamayın bende erkek annesiyim ve bu durumdan çok memnunum keyfim yerinde doğumdan sonra eski eşimle ayrıldık bıyolojık baba ortada yok haliyle Allahın gucune gitmesin evrenim dünyam solugum yediğim yemeğim herşeyim oğlum onu çok seviyorum kılına zarar vermedim eminim sizde çok seviyorsunuz oğlunuzu konunuz beni çok etkiledi umarım çok kolaylıkla atlatırsınız bu durumu

ve not : pc gecmişinden başlayabilirsiniz diye düşünüyorum araştırmaya

Son düzenleme:
yok o okul olayı falan yani hiç saygısız bi çocuk değil etrafına karşı hem saygısı var hemde yardım etmeyi sever aşırı duygusaldır kıramaz hiç kimseyi.

Anlamadığım şey bunun insanları kırmakla ne ilgisi var? Anlattıklarınızda o tarz sapıkça bir şey görmedim ben. Ama siz ters bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Ne olduğunu ben açıkçası anlayamadım ama. Allah yardımcınız olsun.

var olduğunu kabul etmemiz gereken bir konu
bir kadın olarak düşünün mesela erkek kardeşinizin ya da babanızın size aşırı dokunuşu olursa kendinizi kötü hisseder misiniz ?
kendinizi kötü hissetmeniz iç yapınızdaki korunma duygusundan
bu korunma duygusu da böyle bir gerçeğin var olduğundan kaynaklınır bence...
ben evli bir bayanım ve kardeşimle babamla inanılmaz güçlü güzel huzurlu bir aile yapımız var buna rağmen eşim yanımda değilken
mutlaka kapıyı kitlerim...
neden?
ya da erkek kardeşimzin yanında babamızın yanında bile olsak çıplak kalma sınırımız vardır, daha fazlasına iç güdülerimiz izin vermez..
burda hem bir iç güdü hem de yetiştirilirken öğrendiklerimizin oluşturduğu bir mekanizma söz konusu...
eğer oğlunuz bu mekanizmanın farkında değilse korkmayın demek ki ona bunu öğretme, toplumdaki kadın erkek farkını, kadınların rahatsız olma boyutlarını anlatma zamanınız gelmiş demektir....
ben cinsel bir ilgiden çok mecazen söylüyorum bilgisiz bir oğlunuz olduğunu düşünüyorum...
öğretmeye kesinlikle birlikte yatmanızın imkansız olduğunu anlatmakla başlamalısınız...
eğer tek başınıza yönetemeyeceğinizi düşünüyorsanız uzman yardımı alınız... ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

size çok ciddiye almanız gereken bişey söylüycem. lütfen internet geçmişine bakın hangi sitelere giriyor neler aratıyor diye. ensest ilişki ile ilgili bişey yoksa rahatlayın bence ama varsa tedirgin olmaya devam edin.

bence okulda ve gidiyosa dershane kurs vb yakin arkadasi yok bu yuzden size sevgi gosteriyo. sizle egleniyor derdini paylasiyo bence tamamen yalnizlik.
e evde de tek siz olunca napsin cocuk koltukla mi konussun?
benim nacizane fikrim babasiyla daha cok vakit gecirmesi saglayin. arkadas cevresine bir sey yapamassiniz tabi burda en buyuk gorev babanin
Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…