- 12 Temmuz 2006
- 57.123
- 218.679
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi elif_akin_mismon
-
2002 de ayrıldık ama aramızda sorun yok. O evlendi ama beraber büyüttük çocuğu diyebilirim. Acaba ona mı söylesem dedim konuşsun bi diye ama öyle birşey yoksa daha kötü olabileceğini düşünüp vazgeçtim
Bütün bunları okuyunca lisede benimle aynı sınıfta olan bir arkadaşım geldi aklıma. Ilk dönemin hemen hemen tamamı boyunca gelmemişti okula, yani 2 gün geliyorsa, 1 hafta gelmiyordu. Buna rağmen okuldan atılmamasını, ailesinin okul müdürümüzün yakın tanıdıkları olmasına bağlamıştık ve birazda kıskanıp, gıcık olmuştuk kızcağıza.4 sene boyunca ne zaman aile konusu açılsa, hep babasından nefret ettiğini söyledi, ölse bir damla yaş dökmem dedi, okul bitince Amerika'ya gidip hiç dönmeyecğini söylerdi. Ben ve bir arkadaşım çok kızardık ona. Tamam çoğu genç kız, o dönemde babasıyla zıtlaşabilir, anlaşamayabilir ama ölsün , gebersin demek, babaya küfür etmek yanlıştı bize göre.
4 senenin sonunda , mezun olduğumuz gün , ayrılmamıza birkaç dakika kala , beni ve diğer arkadaşımı çekti bir kenara, babasının geceleri odasına girdiğini , kendisini öpmek , okşamak istediğini, cinsel bölgelerini bir kere öpeyim diye yalvardığını , işin daha da kötüsü annesinin de bunu bildiğini ama birşey yapamadığını anlattı. Defalarca annesine , bu aşağılık mahlukun öz babası olup olmadığını sormuş, annesi yeminler ediyormuş öz baban diye. Okula gelemediği ilk dönem bu olayların sıklıkla yaşandığı bir zamanmış ve okul müdürümüze de olayın aslı anlatılmış !!! Okul müdürümüzde kızı okuldan atmayarak yardımcı olmuş, aman ne vicdan !!! Bizlerle yaşıt kızı olan ve muhafazakar kesimden olan müdürümüz, bu olayı nasıl sineye çekti, neden ilgili yerlere ihbar etmedi hala anlayabilmiş değilim! Arkadaşımı bir daha hiç görmedim, 13 sene oldu,okul bittikten sonra hiçbir arkadaşımızla yada çok sevdiğimiz öğretmenimizle iletişime geçmedi, üniversitede tur rehberliğini kazandığını duyduk o kadar.
Demem o ki malesef oluyor böyle şeyler, allah kimsenin başına vermesin . O günden beri herkese şüpheyle yaklaşıyorum.Aile bireyleri de dahil kimseye % 100 güvenim yok
Arkadaşlar attığınız yazıyı ve yorumlarınızı tek tek okudum. Öncelikle oda evde olduğu için bakmaya vaktim olmadı yatmasını bekledim. yorum yapanlara tek tek cevap veremem ama şöyle bir genelleme yapabilirim. Bu olay başıam son birkaç aydır geliyo. Tek başıma olmama rağmende çocuğumu çok iyi yetiştirdim. Ne bir sebeple okuluna çağırdılar beni nede ağzından kötü bir laf duydum. Bu yaşına kadar tek bir kötü alışkanlığını görmedim. Babası dert diyorsanız ayrıldıktan sonra arkadaş gibiyiz haftada bir görüşürüz oğlumu almaya gelince ve nerdeyse her gün görüşürler babasıyla. Yazıları okuduktan sonra sabah hemen arkadaşıma gittim onunla beraber bayan bir psikoloğu aradık bizi evine davet etti. Sizinde yazdığınız gibi herşeyi güzelce anlattım, bu yaşlarda bu durum çok sık karşılaştığım bir şey dedi çocuğunuza kızmak yerine onun annesi olduğunuzu hatırlatacak güzel aktiviteler yapın dedi. Sizinle yatması belki bir özlem belki bir acı onu öğrenmeden yorum yapamayacağını söyledi ve bizi bir misafir gibi evine davet etti. Ona sevgilisi olduğunu ve banada bunu sık sık anlattığını söyledim. Ayrıca bende arada bir ilişki yaşasam sorun olup olmayacağını sorarım. Oda bana babam hemen evlendi sende evlenebilirsin der. Ayrıca babasını arayıp bir sorun olduğunu ve yarın onu almasını söyledim. Arkadaşım odasını arayalım yarın dedi ama ne yapsam bilmiyorum. Pazartesi gübü misafirliğe gidicez diye götürmeyi düşünüyorum.
Baktım ama sadece ben bilgisayarı açtıktan sonra girdiğim siteler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?