Oğlum

bu durumdan ve düşüncelerimden çok utanıyorum psikologda olsa bir kişiye daha bunu anlatamam dillendirmek bile beni kahrediyor.

hiç bir annenin aklına durduk yere böyle şeyler gelmez, mutlaka burda yazamadğınız şeyler oldu ki bu duygulara kapıldınız. ben geç kalmadan bir ergen psikiyatristine gidin derim. ya içiniz rahatlayacak doktor bunların normal olduğunu söyleyecek ya da eğer düşündüğünüz gibi bir durum varsa işler daha da patolojik bir hal almadan çözüme kavuşacak.

utanacak bir durum yok bana göre zaten gidecğeiniz insan doktor fiziksel olarak en mahremimizi gösteriyoruz da içimizdeki mahremi neden saklayalım ki?

ergenlıkle alakalı dıcem ama kac yasında aklı basında yanı anne kavramını cok ıyı bılıyodur allah allah

babasıyla arası iyi. Benimde boşadkktan sonra hiç ilişkim olmadı. Ayrıca bu yaştaki bir çocuğu nasıl psikoloğa götüreyi o istemeden mzaten hoşlanmadığım şeyleri yapınca ama vuramıyorum

artık cocuguyla ilgili herhangi bir sorun yasayan her anne elinden tutup goturuyor hemen, cekinmeyin,
kendinizi bahane edin, iyi hissetmediginizi oglunuzun da goruslerini almak icin beraber gitmek istediginizi, artık sosyal yasantının insanları yordugunu ve maddi durumu olan her bireyin ic organları gibi bunun da doktoruna gidebilecegini anlatabilirsiniz.

tabi psikologların oglunuz-kızın gayet normal ama sizinle terapiye devam edelim dedigi ornekler de bir okadar cok.

once siz kendiniz gidip kaygılarınızı paylasırsanız sonrasında oglunuzu nasıl oraya getirebileceginizle ilgili tavsiyede de bulunurlar.

ergenlıkle alakalı dıcem ama kac yasında aklı basında yanı anne kavramını cok ıyı bılıyodur allah allah

Annesi olduğunun farkında elbette ama tamda bu dönemlerde yani ergenlikte duygu karmaşası yaşıyor olabilir, anneyle büyüyen bir çocuk sonuçta, babayla ilişkileri iyiymiş ama model alabileceği baba onlarla aynı evde yaşamıyor, babadan çok anneyi görüyor, henüz sorunun başındalar, anne hislerini bir kenara bırakıp hemen uzman yardımı alırsa başa çıkılmayacak bir sorun değil, anneye olan aşırı düşkünlüğün dozunu ayarlayamayan bir çocuk var bence karşımızda, ergenliğin verdiği hormonal dürtüler ve büyüdüm bireyim psikolojisinin içiçe girdiği bir ruh halinde şu an.
Uzman değilim tabii ama ergenlik çağında bir evladı olan anne olarak tecrübeme dayanarak yazıyorum.

[h=1]Oidipus kompleksi..bir uzmana danışmanızda fayda. var. siz bunun altından tek başına kalkamazsınız..[/h]

Son düzenleme:
ne kadar geç o kadar kötü. kaldı ki hiç birimiz uzman değiliz. kesin teşhise doktor karar verecektir. ama ben seksüel bir şey olduğunu sanmıyorum ama ne tam anlayamadım.
umarım geçici ve kolay bir durumdur.

Yazıyı okudum. Annenin tavrı hayret verici. Bu durum bir ruhsal rahatsızlıktır. Oğlumu kaybetmek istemiyorum yerine onu geri oğlum olarak kazanmak istiyorum ve uzmana götürüp yardım alıyorum denmeliydi. Annenin okumuş , cahil bir birey olmaması da apayrı bir olay. Bu olaya sessiz kalmasına ve yardım almamasına şaşırdım. :26:

Bu durumdan utanmak veya üstünü örtmek yerine en kısa zamanda bir uzmandan yardım almak şart.

bence utanmak değil de adını koyamamak ya da koymaktan korkmak. bir umut düzelir mi diye beklemek...

bence utanmak değil de adını koyamamak ya da koymaktan korkmak. bir umut düzelir mi diye beklemek...

Bana göre çok extrem olmadığı sürece - hiç bir psikolojik hastalık çözümsüz değildir. Uzman değilim bu konuda fazla bilgim yok ama öyle umuyorum ki; Altında yatan nedenler bulunduğunda, çocuk bunu neden yapıyor, anneyi ne olarak görüyor vs vs. normale dönecektir. Utanmak toplumun bize dayattığı klişe duygulardan biri. Toplum ne der baskısından kurtulduğumuz zaman kendimize daha sağlıklı bakabiliriz. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi sonuç.

Bir ana-oğlun “ensest” yaşamı! | KoyuLaci.com geçenlerde rastladım ve çok etkilenmişti.Sizde bir bakın :/

Bu kadın durumdan oldukça memnun bence korunmaya bile başlamış kafaya bak sürerse sürsün modunda söyleşiyi yapAn kadında tuhaf ve önyargılı bir insan takmış kültürsüz kesim diye bir şaşırma bir şaşırma sanki okumuş parası olan her insan mükemmel erdemlerle donatılıyor böyle şeyleri alt kültürden olan insanların yaşabileceğini sanıyor herhalde insanın olduğu her yerde her türlü ahlaksızlık vardır

Bir ana-oğlun “ensest” yaşamı! | KoyuLaci.com geçenlerde rastladım ve çok etkilenmişti.Sizde bir bakın :/

Böyle bişey olamaz,olamaz anne ve ogul.Sok oldum ya.Egitimli bir anne,konuşması ve cevapları gayet net.Herseyin bilincinde ve korunuyor.Oglu istedigi zaman yataga giriyor o zaman.Basına gelmeyen anlamaz derler ama bu cok baska bir durum...Konu sahibi hanıma gelince; psikologa anne olarak siz basvurun.Buraya yazamadıgınız cok sey oldugunu düşündüm yazdıklarınızdan.Psikologa herseyi anlatırsınız onlar size daha net yardımcı olurlar.Oglunuz 17 yasında ona bu sekilde bir düşüncedesin gel gidiyoruz denmez.Söyle bişey olabilir belki,benimle bana destek olmak için gidelim derseniz gelir mi?Önceden sizin gidip durumu anlatmanız lazım psikologa.(her ne yasıyorsanız)....

çok ciddi bir durum
psikolog seni yargılamaz emin ol
nasıl davranman gerektiğini öğren internetten araştır

ergenlikte büyük bir akıl karışıklığı yaşıyor
giyimine kuşamına dikkat et
kesinlikle birlikte uyuma
karşına alıp konuş anneye nelerin yapılıp neleri artık yapamayacağına dair
çok sert değil kararlı ol

Ergenlige kadar anneye neyin yapılıp neyin yapılmıyacagının ögretilmiş olması gerekli.Bu cocuk artık sunu yapma oglum dese bile dinlemez ki....O yası coktan gecmiş.Hanım efendide bazı yanlış tavırlar var.Beraber uyumak gibi....Uyurken sonucta heryeriniz acılabilir gögsün cıkar,belin acılır....Bir sürü sey sıralanabilir burda.Cocugunda böyle bir durum sezinlemişse tavr net olmalı....(cok haklısınız)

bence psıkolaga görunun ve anlatın anlatamam utanırım dıye dusunmeyın onlar zaten sızden gereken cvpları alıyorlar el kol hareketlerınıze göre sızı degerlendırıyorlar.. gıtmedıgınız surece oglunuzada zarar vermıs olacaksınız.. unutmayın kı oglunuz ııcınde kolay bısey degıl anne baba bosanması en yakını annesı olarak sızsınız tabıkı yakın olacak sıze gıdıp baskasına yakın olsa anne dese daha mı guzel??

oyyy yazıyı okudum mıdem bulandı yaaa
kadın korunmaya falan baslamıs, neyın kafasını yasıyor??? gıt ıste psikologa..

konu sahıbesı arkadasım, arkadaslar yazmıs bende yazayım, once tek basınıza psikologa gıdın. burda yazmadıgınız seyler var mı bılemıyorum ama aklıma daha da baska seyler yasadıgınız geldi, belkı uykunuzda taciz etmiştir oglunuz, uyuyor numarası yapmak zorunda kaldınız, belkı camasırlarınızı karıstırdıgını farkettınız, yada kirli sepetindeki çamasırlarınızda sperm buldunuz vs vs bunlar geldı aklıma.. oglunuzu en ıyı sız tanırsınız, anlattıgınız kadarsa yasananlar yahut dedıklerım veya benzerı seylerde yasadıysanız once tek basınıza psıkologa gıdın, onlarla bır gorusun, mutlaka sızı yonlendırecektır, oglunuzu gormek ısterse psikolog sıze onu oraya nasıl getırtebılecegınızı de soyleyecektır.

benım kendımce tavsıyem, yanınızda yatmasına ızın vermeyın!
el şakaları yaptıgında da sert bır dille kesin olarak, kızdıgınızı bellı ederek uyarın!

iyi de bu iç güdesel bir şey değil midir? yani insan annesinden, babasından, kardeşinden normalde etkilenmez. bu ancak yaşam biçimiyle öğretilir çocuğa. yoksa anneye nasıl davranması gerektiğini hiç kimse öğretmez..
ancak aile içinde yaşanan çarpıklıklardan çocuk böyle davranır. geçen gazete yazıyordu. adam eve alkollü gelip çocuklarının yanında eşiyle ilişkiye giriyormuş zorla... valla nutkum tutuldu. ne kadar ahlak yoksunu insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…