Oğlum cam sil içti yardım ..

Çok ayıp
Kocaman kadınsın , anne de olmuşsun ama üslubuna hiç bişey uğramamış
Hıncını milletten çıkarma
Eşimi bekliyorum hastaneye gidecem demedin, eşim kızar demişsin. Bu ne demek eşim duymasın diye evde durup kk ya konu açıyorum demek bariz
Sonra çevir kazı yanmasın yapmamışsındır da inşallah o çocuğu doktora götürüyosundur gerçekten
Bilmiyorum ama gerçekten çok ilginçsiniz

Zaten panik olmus bi anne var karsimizda niye herkes yuklenmis.babasi zaten geliyormus..

sen bosver hemen agzini dilini iyi yika cocugun canim cam silide dr gotur.insallah bisey olmaz allahin izniyle..yegenim krem yedi dr goturduk hemen bisey olmamisti...

Sevmiyorum böyle sözleri de ya yok herkesi oldururum bilmem ne yaparım
Oğlunun hiç bi şeyine beni kurban ettiremezsin valla

Canım siz kıtmısiniz babası arabayla gelip alacak diye dedeme mi yazdim
Herkes kıt bi zeki sensin
Kendi çocuğun cam sil içmiş, sen hala burda milletle çene yarıştır
Babası gelmeden sen gidemiyo musun, babası da hastaneye gelsin sizi alsın
Süre önemli diyo herkes, en zeki insan bunu anlamıyo mu hala

of konu sahibi lütfen doktordan gelince durumu bize de yaz, uygun olursan elbette.

çok merak ettim.

baba da uzaktan geliyorsa direk taksiye atla, buradan başına gelmiş kimseyi bulamazsın.

bunlar çok ciddi kimyasallar, hiç vakit kaybetme. 10 dakikanın bile önemi çok, bunu düşün ve eşinin eve gelme süresine göre karar ver.

Eşim soracak sen neredeydin diyecek zaten bahane ariyorr
Konu sahibi bu mesajınızda ne anlatmak istediniz?
Bu mesajın meali "eşimden gizli gitmem gerekecek çünkü kızar,beni evde bulamazsada kızar "değil mi?
Size hepimiz doktora gidin dedik diye ,birde tersleniyorsunuz. Ne dememizi bekliyorsunuz,hiçbirşey olmaz mı diyelim?
Evet hiçbirşey olmayabilir ama tam terside olabilir,bu riski göze almaya değer mi sizce?

Esin kizacak diye cocugundan mi vazgeciyosun ya yapmayin allah askina. O cam silin icinde kimyasal cozuculer var çocuğunun basina bisey gelse o degerli kocan yine senin ustune gelmeyecek mi? Sadece kocan degil vicdan azabindan kendini yer bitirirsin.

ANLAŞİLAN KİMSE DİKKATLİ OKUMAMİS BEN AYNİ OLAY BASİNA GELİP COCUGU ETKİSİ ALTİNDA KALAN VAR Mİ DİYE SORDUM . " GELDİGİNDE ESİM COK KİZACAK ZATEN BAHANE ARİYOR " YAZDİMBU NE DEMEK ZATEN COKTAN HABER VERİLMİS GELDİGİNDE DEDİGİME GORE DEGİL Mİ . HİC BİRİNİZ OKUMADAN İNSANA SALDİRİYORSUNUZ BRNİM BURADA SUAN DURMA SEBEBİM DİKKATSİZ YORUMLARİNİZLA BENİ SİNİRLENDİRMENİZ BEN HASSAS Bİ İNSANİMBABASİ SİZ SOYLEYENE KADAR COKTAN ARANDİ VE GELDİ OGLUM GİİTTİ BABASYLA BEN KAYİN PEDERİM YATALAK VE EVDE KMSE OLMADİGİ İCİN GİTMEM İMKANSİZ . .EGER HALA SİZİNLE MUHATTAP OLUYORSAM BUNUN SEBEBİ VURDUM DUYMAZLİK DEGİL SADECE SİNİR ...

He bana kalsa bi şey olmaz ama ben doktor değilim

Biraz uyduruyosun gibi geldi bana ama neyse geçmiş olsun

önce o caps lock u kapat

madem babası geldi gittiler falan daha sakince yazsaydın o zaman hepsi, bu kadar kısa süre içind eoldu bitti kendi kendine saldırıyorsun biz ne gördüysek onu yorumluyoruz..

kendini düzgün ifade et o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…