Oğlum cam sil içti yardım ..

ANLAŞİLAN KİMSE DİKKATLİ OKUMAMİS BEN AYNİ OLAY BASİNA GELİP COCUGU ETKİSİ ALTİNDA KALAN VAR Mİ DİYE SORDUM . " GELDİGİNDE ESİM COK KİZACAK ZATEN BAHANE ARİYOR " YAZDİMBU NE DEMEK ZATEN COKTAN HABER VERİLMİS GELDİGİNDE DEDİGİME GORE DEGİL Mİ . HİC BİRİNİZ OKUMADAN İNSANA SALDİRİYORSUNUZ BRNİM BURADA SUAN DURMA SEBEBİM DİKKATSİZ YORUMLARİNİZLA BENİ SİNİRLENDİRMENİZ BEN HASSAS Bİ İNSANİMBABASİ SİZ SOYLEYENE KADAR COKTAN ARANDİ VE GELDİ OGLUM GİİTTİ BABASYLA BEN KAYİN PEDERİM YATALAK VE EVDE KMSE OLMADİGİ İCİN GİTMEM İMKANSİZ . .EGER HALA SİZİNLE MUHATTAP OLUYORSAM BUNUN SEBEBİ VURDUM DUYMAZLİK DEGİL SADECE SİNİR ...
Senin konun mu seyir değiştirip duruyo bana mı öyle geliyo
Kocam gelince kızacak demişsin, kocan birazdan mı gelecek akşam işten çıkınca mı gelecek ne bilelim
Sonra kızması es geçilmiş kocam yolda denmiş
Şimdi de yatalak kayınpeder sebebiyle evden çıkamadığın eklendi
Oldu görüşürüz

İşimi yapıyordum ve oglum yanimda oynarken farkettim 2 kere yutma sesi çıkardı ne yapıyor diye bakiyim dedim camsili fısfıs ucundan 2 yudum çekmiş 2 yemek kaşığı kadar değildir az gitti sesden anladım sizce birşey olurmu yanımdaydı dalginnlığıma gelmiş sadece sesden anladım yardimmm edin kızlar .. Aynı şey sizin başınıza geldimi :KK17::KK61::KK61:
Ben olsam bol su içirirdim
Doktora götürecek kadar bi durum yok
Çocuklarınızın erişemeyeceği yerlere koyun lütfen

ANLAŞİLAN KİMSE DİKKATLİ OKUMAMİS BEN AYNİ OLAY BASİNA GELİP COCUGU ETKİSİ ALTİNDA KALAN VAR Mİ DİYE SORDUM . " GELDİGİNDE ESİM COK KİZACAK ZATEN BAHANE ARİYOR " YAZDİMBU NE DEMEK ZATEN COKTAN HABER VERİLMİS GELDİGİNDE DEDİGİME GORE DEGİL Mİ . HİC BİRİNİZ OKUMADAN İNSANA SALDİRİYORSUNUZ BRNİM BURADA SUAN DURMA SEBEBİM DİKKATSİZ YORUMLARİNİZLA BENİ SİNİRLENDİRMENİZ BEN HASSAS Bİ İNSANİMBABASİ SİZ SOYLEYENE KADAR COKTAN ARANDİ VE GELDİ OGLUM GİİTTİ BABASYLA BEN KAYİN PEDERİM YATALAK VE EVDE KMSE OLMADİGİ İCİN GİTMEM İMKANSİZ . .EGER HALA SİZİNLE MUHATTAP OLUYORSAM BUNUN SEBEBİ VURDUM DUYMAZLİK DEGİL SADECE SİNİR ...
ozaman bu açıklamayı daha önce yapacaksınız, millet galeyana gelmeden önce

Oynadıkca yeni bölüm açılan oyunlar gibi oldu. Şimdi de yatalak kayınpeder cıktı. Sonraki level da ne olacak heyecanla beklıyorum.

Yav he he sen doğru yazdın burada herkes yanlış anladı zaten. Demek ki kendini ifade edemiyorsun.

Neyse inşallah hastaneye gitmiştir de bir şeyi yoktur çocuğun.
Dolap kapaklarına da çocuk kilidi taktır mutlaka sayın HASSAS ANNE..

Bi siz normalsiniz, hani biz vır vır ediyoruz ya.
Bu durumda napılır onu araştıracağına gelip burada konu açılıyor. Evlenirsen erkenden, bide 18 yaşında çocuk yaparsan aha böyle olur. Buralara konu açarsın cahillik niyetine.
Hayır bizim de var çocuklarımız, kaptığın gibi götürmen lazım o çocuğu. Evet arkadaşın da dediği gibi çocuk istismarı bu. Daha burada çatır çatır laf yetiştiriyorsun, bu hal karşısında benim beynim duruyor. Neymiş eşi gelmiş de götürmüş, böyle bile olsa nasıl konu açtın da, nasıl cevap veriyorsun be mübarek.

Hiç öyle eşimi aradım,geldiğinde kızacak yazmamışsınız. Tepki alınca çevir kazı yanmasın durumu oldu değil mi?
Neyse.
Dilerim çocuğunuza birşey olmamıştır.

ya eşin kızıcak laf soylucek diye cocugunu hastaneyemi götürmüyorsun. bu ne saçmalık!!!! çabuk götür hastaneye yazık günah yavrucuga zaten ufacıkmış sonuçta kimyasal bişey

Sizin kadar rahat anne görmedim. Çocuğun kimyasal içmiş yapılacak başka bir şey yokmuş gibi gelip burada konu açmış millete laf yetiştiriyor. Herkes üzerinize gelince lafı çeviriyor birde. İnşallah burada millete laf yetiştireyim derken çocuğun sağlığından olmaz

Anlamıyorum ve anlamamaya devam edeceğim. Neden buraya yazana kadar doktora goturmuyorsunuz? Eşinizin sen neredeydin demesi daha mi önemli sizin çocuğunuzun sağlığından?

X