Oğlum cam sil içti yardım ..

Disi_kurt2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
76
101
27
İşimi yapıyordum ve oglum yanimda oynarken farkettim 2 kere yutma sesi çıkardı ne yapıyor diye bakiyim dedim camsili fısfıs ucundan 2 yudum çekmiş 2 yemek kaşığı kadar değildir az gitti sesden anladım sizce birşey olurmu yanımdaydı dalginnlığıma gelmiş sadece sesden anladım yardimmm edin kızlar .. Aynı şey sizin başınıza geldimi

Hemen yargılamanın yhu esimi aradım hazirlaniyorum gelip alacak sadece gidene kadar ne olur ne yaparlar onu soruyorum kimin başına geldi ne etkisi oldu nasıl bi anne böyle durumda otururrr

Git kardeşim hemen doktora yahu! Bir de buraya yazıyor iki saat zaman kaybedip hay senin anneligine!

Ya sen ne sacmaliyosun kardesin burda mj yazana kadar hastaneye gotur kocanimi dusunuyosun sen ya ogluna bisey olursa hadi kalk git hastaneye aksam kotu olursa oglun ozaman hic cvp veremessin

Hemen yargılamanın yhu esimi aradım hazirlaniyorum gelip alacak sadece gidene kadar ne olur ne yaparlar onu soruyorum kimin başına geldi ne etkisi oldu nasıl bi anne böyle durumda otururrr

Kimseyi yargılamadik sen ne yazdıysan ona göre yorum yazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…