Oğlum cam sil içti yardım ..

Bu nasıl kafa ne içiyorsun böyle olmak ıcın ?
Çocuğun kımyasal içmiş sen buraya konu açmakla uğraşıyosun.

Eşinle kavga etmemek için çocuğu riske mi edeceksin
Ben öyle bisey mi dedim canım uza ile ben bu dünyada ki herkesi oğlumun ayağına kurban ettirrim kmse ne bana nede ona bisey diyemez önce konuy dikkatli oku snra kimi yargılıyorum diye bir bakk . ben başına gelen varmı etlilendimi diye konu açtım hastaneye gitmicem diye birşey yazdimmi smdi uzaa !!

Insanlara konumu okuyun uza falan demişsin de elini vijdanina koy..bebeğim kimyasal içti. .hastaneye götür. ..
Eşim kızar zaten yer arıyor. ..diyorsun sen bunu okusan ne düşünürun. ?

Çocuğun kimyasal içsin ,telefonu bul,Kk ya gir bdv den konu ac konu başlığı gir,gelen yorumlara cvp yaz..o sırada cocuk kimyasalı sindiriyor..ne bileyim belki de doktora gidilmeliydi.
Canım siz kıtmısiniz babası arabayla gelip alacak diye dedeme mi yazdim

Uza ne demek sen ne biçim konuşuyorsun be, aynı yorumu kaç kişi yapmış dön bak oku keklik diye beni mi kestirdin gözüne

Insanlara konumu okuyun uza falan demişsin de elini vijdanina koy..bebeğim kimyasal içti. .hastaneye götür. ..
Eşim kızar zaten yer arıyor. ..diyorsun sen bunu okusan ne düşünürun. ?
Ben eşim kizacak hastaneye goturmem ay çok kizacak korkuyorum diye birşey yazdimmi mi... gelince kizacak yazdm zaten bahane arıyor yazdım

Kardeşim iyi misin sen?
Çocuğunun sağlığı koca vırvırından daha mı az önemli?

ciddi degilsin demi sen sakamsn esin sorcak diye cocugunu nsl hastaneye götürmüyon sen

Çocuğun sağlığından önemli mi?

hakikaten ilginçsiniz ya çocuk kimyasal içmiş siz konu açıyorsunuz ?
kocam neredeydin diye sorar diyorsunuz..
gitsene doktora hemen

Hala burda,gel de o kocaya kız şimdi.Haklı değil mi adam.

Aynı konuda diğer üyelerin mesajları haydin hepimiz uzayalım

Eşin çok kızgınmış ya hani

Evde nerdesin diye kızması mı

Yoksa

Çocuğumu öldürdün -bana neden haber vermedin-neden acile götürmedin diye kızması mı ?

Ay boyle bi durum gelse başıma ne buraya yazmak aklima gelir ne de babasini arayip bizi gelip al demek. direkt taksiye atlar acile giderdim kesin ve kesin.
Ne rahat bi annesiniz... kaybedilen her sn yavrunuzu tehdit eder. insallah durumu iyidir kuzunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…