Oğlum cam sil içti yardım ..

Çamaşır suyu değil canım 2 yemek kaşığı yani 20 cc camsil bak konuyu okumamissn bacım gordn mu

Çamaşır suyu değil canım 2 yemek kaşığı yani 20 cc camsil bak konuyu okumamissn bacım gordn mu
takila takila yanlis yazdigim seye mi takildin onceki mesajlaarda da camsil diyorum konu basligi da camsil zaten arkadasim sen takilman gereken yere takil ya vallahi kocan sana kiziyormus ya hak verdim adama ya

H E bak yorum böyle yapılır gordun mu sadece üstüne düşeni kadar cevaplarsinn
Sana sormuyacam nasil yorum yapacagimi. Ben sana neden canim diyeyim ki bi samimiyetim yok. Sadece doktora gt demisim . Anneligini falan sorgulayan ben degilim . Seni soyle bi oteye alayim. Iyi aksamlar...

takila takila yanlis yazdigim seye mi takildin onceki mesajlaarda da camsil diyorum konu basligi da camsil zaten arkadasim sen takilman gereken yere takil ya vallahi kocan sana kiziyormus ya hak verdim adama ya
Sonrada kavga niyi büyüdü yanlış yorumlariniz yüzünden

Yahu o gunun kritigini yaparken polomikten banlanacaksiniz. :)

Konu sahibi ne demis doktor esine? Ne tahlil yapmis ne onermis ne onermemis. Sen onlari yazda baskasinin basina gelirse senin tecrubenden faydalansin.
Benim dilim yandı başkasının başına gelirse kimse buradaki insanlardan fikir almasın fikir vermiyorlar çünkü yargılamakla başlıyorlar

Benim dilim yandı başkasının başına gelirse kimse buradaki insanlardan fikir almasın fikir vermiyorlar çünkü yargılamakla başlıyorlar
Yahu bak ben arayi yumusatmaya calisiyorum. :) birak simdi yargilamalari. Nasil evladin? Doktor ne demis ne onermis onlari yaz sen. Kavgadan kimseye fayda olmaz.

Yahu bak ben arayi yumusatmaya calisiyorum. :) birak simdi yargilamalari. Nasil evladin? Doktor ne demis ne onermis onlari yaz sen. Kavgadan kimseye fayda olmaz.
Haklisiniz lütfen bana ozelden konu yazarmisiniz sizinle ozelden knsmak istiyorum oğlumun resminide gönderirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…