Günaydın, Bu aralar psikolojim pek iyi değil ama boşuna da değil kızlar. 14 aylık oğlum var. Çalışan bir anneyim. Oğlum çok güler yüzlü bir çocuktur. ama bana karşı hiç değil ne yapsam boş sanki. Babasına karşı gülücükler gülücükler ona buna herkese karşı öyle. Tanımadığı insanlara bile güler. Gel dese gider herkese. Ama bana karşı bi tebessüm bile etmiyor. Güldürmek için neler yapıyorum. Çok ağırıma gidiyor. Akşam olsun diye iple çekiyorum eve gidiyorum beni görünce hiç bakmıyor bile tarafıma. Babası gelince çığlık atıyor kıpır kıpır oluyor. Oğlumu nasıl kendime bağlıyacağımı şaşırdım.
Bence hazır küçükken koparsın kafasını ergenliğinde uğraşmaz böyle sorunlarla..valla nasıl olsa ergenliğe girince kafasını koparmak gelicek içinden o derece sinir edicek seni elinden geleni yapıyorsan gerisini o kadar takma.
Günaydın, Bu aralar psikolojim pek iyi değil ama boşuna da değil kızlar. 14 aylık oğlum var. Çalışan bir anneyim. Oğlum çok güler yüzlü bir çocuktur. ama bana karşı hiç değil ne yapsam boş sanki. Babasına karşı gülücükler gülücükler ona buna herkese karşı öyle. Tanımadığı insanlara bile güler. Gel dese gider herkese. Ama bana karşı bi tebessüm bile etmiyor. Güldürmek için neler yapıyorum. Çok ağırıma gidiyor. Akşam olsun diye iple çekiyorum eve gidiyorum beni görünce hiç bakmıyor bile tarafıma. Babası gelince çığlık atıyor kıpır kıpır oluyor. Oğlumu nasıl kendime bağlıyacağımı şaşırdım.
Dün akşam babası geç geldi gelene kadar babababa diye sayıkladı durdu. ben de oyun oynamaya çalışıyorum onunla. hırslı hırslı vuruyor bana. insanın nasıl gücüne gidiyor.Günaydın neden stres yapıyosun benim oğlumda çok babacı ama ben stres yapmıyorum. Şuan küçük birde baba evdeyken çok ilgileniyorsa çocuk daha düşkün oluyo en azında bizde öyle. Çünkü anneler çalışıyo bide eve geldiğimizde yemekti, bulaşıktı derken çocuk sürekli babasıyla vakit geçiriyo ve doğal olarak babaya daha bağlı oluyo.
yok ya annem bakıyor. Annem de şaşırıyor niye bu çocuk böyle diyorsiz çalışırken kim bakıyor oğlunuza? Kimsenin günahını almak istemem ama size karşı doldurma,kışkırtma muhabbeti olabilir mi ? ya da birisi "aa bak annen seni bırakıp işe gidiyor,seni sevseydi bırakıp gitmezdi"vs gibi konuşmalar olduysa çocuk etkilenmiş olabilir. En iyi ihtimalle de onu bırakıp işe gittiğiniz için sizi cezalandırıyor olabilir.
ben konu sahibine yazıyorum sizi muhatap almak zorunda değilim.burda kimsenin yorumunu eleştrip ortalığı karıştırmaya kalkmıyorum enazındanBence hazır küçükken koparsın kafasını ergenliğinde uğraşmaz böyle sorunlarla..
Hey allahım ya..
14 aylık ama onu bırakıp gidiyorsunuz diye cezalandırıyor mu fındık kurdu acaba sizi Allahallah ilk defa duydum..Günaydın, Bu aralar psikolojim pek iyi değil ama boşuna da değil kızlar. 14 aylık oğlum var. Çalışan bir anneyim. Oğlum çok güler yüzlü bir çocuktur. ama bana karşı hiç değil ne yapsam boş sanki. Babasına karşı gülücükler gülücükler ona buna herkese karşı öyle. Tanımadığı insanlara bile güler. Gel dese gider herkese. Ama bana karşı bi tebessüm bile etmiyor. Güldürmek için neler yapıyorum. Çok ağırıma gidiyor. Akşam olsun diye iple çekiyorum eve gidiyorum beni görünce hiç bakmıyor bile tarafıma. Babası gelince çığlık atıyor kıpır kıpır oluyor. Oğlumu nasıl kendime bağlıyacağımı şaşırdım.
yok ya annem bakıyor. Annem de şaşırıyor niye bu çocuk böyle diyor
valla nasıl olsa ergenliğe girince kafasını koparmak gelicek içinden o derece sinir edicek seni elinden geleni yapıyorsan gerisini o kadar takma.