Öfkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum.

Bazi erkekler boyle cok parasi olur kiyamaz bazisinin cebinde para olmaz esine çocuğuna harcar. En dogru zamanı tabikide sen bilirsin ama esin boyle yapiyosa seninde calisman lazım. Biseyleri rica minnet yaptirmaktan nefret ediyorum ben. Heleki esin yani seni dusunmesi Lazım

Aynen. Ben rahatsız oluyorum. Doğumda gelen olur mutlaka. İçim rahat oturup yatmak istiyorum.

Sakin kalkip da temizlige falan girisme canim yuzmuz yuzmus kuyruguna gelmissin birkac haftan kalmis riske atma
Esine gelince cok cimri ve saygisiz bir adammis cok uzuldum canim ya aileni bu adamin evi temizlenecek diye yorma sakin birak .ok gotursun evi

evi temizlemek sadece kadının görevi mi ya? hemde hamileyken!! yardım etmiyorsa 100 de verecek 200 de kusura bakmasın.saçmalığa bak ya.üstelik bu yüzden bir kayıp yaşamıssınız daha hassas olması lazım. zor biliyorum ama siz de boşverin ozaman evi b.k götürse umursamayın bisüre

kayınvadelınızı cagırdınız mı? yoksa teklıf mı bekledınız?
sız dırek laf sokmaya baslamıssınız oda alta kalmamıs , haklımıdır bılemem para vermek ıstemıyor ise beraber yapabılırsınız tabı o kadarda yapabılırmısın bılmıyorum sahsen ben 36 haftalıkken tuvalete zor gıdıyodum

Ben yine yormak istemiyorum ama klasik Türk kadını işte bizimkilerde... Temizlik milli gururumuz netice de... Ben gelmeyin desem de gelecekler. Hem de hamileyim diye yardimci oluyolar. Yoksa normalde kabul etmem kendim yaparım.

Aman aman o yardım etmesin ben ona yardım etmemesi için 300 lira bile veririm.

Şu an evi götüren götürüyo zaten

Yardıma geliyorlar saolsunlar diyeceğine özel eşyalarım var gelmesin diyor pesss. Napacaklar çalacaklarmıymış???
Sen onun lafına bakma canım bildiğini oku. Hiçbirşeyde de fikir alma. Öyle alışırsa öyle gider.
Cimri hadi bir derece de, cimrinin cimrisi nedir onu anlayamıyorum...
Tasarrufun bile b.kunu çıkartıyorlar.
Ev öyle kalsın, eve misafir de kabul etmicem bu yüzden. Akrabalarına söyle kimse gelmesin deseydin...

Nefes alıp konuşamıyorum ki harıl harıl temizlik yapayim. Kv'm istesem de şu an yardıma gelemez zaten. O konuda problem yaşamıyoruz. Yani neden benim annem gelmiyo diye yapmiyo. Genel tavrı bu şekilde. Haklısın laf sokup durduk birbirimize çünkü öncesinde de saçma sapan tartışıyoduk. Tartirmasak bile böyle cevap verirdi. Yahu doğum yaptım bi gün sonra hastaneden taburcuyum, adam otoparka 5 lira vermemek için arabayı taaaa hastanenin dışında bi sokağa park etmiş. Dikişim var. Küçücük bebek var. Üzerimde gecelik. Rezillik yani. Yürüdük mecburen oraya kadar. Ben bu kadar söyleyeyim sen anla gerisini.

Aynen katılıyorum eş cimri ve itici bir herif. Ben olsam fersah fersah kaçardım.

Ben de olsam hiçbir iş yapmam amnemi kardeşimi de yormam. Bırakırım b.k götürür. Herif laf ederse de ya kendin temizliceksin canısı ya da temizlikçi çağırcaksın benim düşük tehlikem var derim hiiiiç canımı sıkmam.

Cimri
keşke laf sokusturmasaydında canınıda sıkmasaydı bari ne diyim

Dışarı çıkmıştı işleri için. Mesaj attım şimdi. Acele et evde ki işler seni bekliyo diye kahvaltinin bulaşığıni bile yerleştirmdim makineye. Zaten uyuyo diye öğlen yapmıştık kahvaltıyi. Gelsin yapsın da ben bi göreyim onu.

Ben yine yormak istemiyorum ama klasik Türk kadını işte bizimkilerde... Temizlik milli gururumuz netice de... Ben gelmeyin desem de gelecekler. Hem de hamileyim diye yardimci oluyolar. Yoksa normalde kabul etmem kendim yaparım.
Canim ben anliyorum seni ailen senin icin geliyor sonucta kocan icin degil ama inan degmez yani kiymet bilmeyene
Cocugu karisi icin insan yuz liranin lafini yapar mi ya ayip denen birsey var

Bitlensin pirelensin de goreyim ben o kocayi
Valla konu sahibini cok sever begenirim buradan yoksa mutfagini fareler bassin o herifin diye pensilvanya tarzi beddua ederdim yani

Sen de deki tamam kabul ediyorum yatak odaya salona girmesinler... ara ananı bacını senin özel eşyan olan yerleri onlar temizlesin kalanını benimkiler yapsın mutlu mesut bu işi bitirelim.. hem seninkiler de dilleri hariç başka yerlerini kullanıyo mu anlamış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…